Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MultiVlaai in Almere

Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt.

Omzet

€ 50.000 - € 60.000

Oppervlakte

70 - 90 m²

Adres

Almere

MultiVlaai is dé (online) marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. In Limburg bakt een gespecialiseerde bakkerij een groot assortiment aan vlaaien en taarten die binnen 24 uur worden aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus.

Almere heeft naast een grote consumentenmarkt (210.000 inwoners) ook een aanzienlijke markt voor het leveren aan bedrijven en instellingen.  Trakteren, feliciteren en waarderen. Dat zijn de momenten waarbij een heerlijke taart of lekkere vlaai altijd scoort! Een kado dat letterlijk om op te eten is, maar tegelijkertijd ook een gewaardeerde en effectieve vorm van communicatie/marketing is.

Naast vlaaien verkoopt MultiVlaai ook Macarons en heeft het de exclusieve rechten voor de verkoop van ‘The Real American Bakery’ met toppers als de Red Velvet Cake en de New York Cheesecake. Het assortiment kun je als ondernemer uitbreiden door koffie(specialiteiten) en thee te serveren in combinatie met een vlaai- of taartpunt. Voor de omzet de kers op de taart!

Voor een op korte termijn te openen nieuwe vestiging in Almere zijn we zoek naar een enthousiaste, gastvrije ondernemende franchisenemer die goed bekend is met de lokale markt. Meer informatie? Klik dan op de aanvraag-knop!

Meer weten over deze vestiging?