Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MultiVlaai leiden

Overnameprijs

€ 35.000

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

55 m²

Adres

Korevaarstraat 1, Leiden, Zuid-Holland

MultiVlaai is dé (online) marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. De eigen bakkerij in Limburg bakt een groot assortiment aan vlaaien. Binnen 24 uur worden deze vlaaien aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus. Naast vlaaien verkoopt MultiVlaai ook taarten, fototaarten en Macarons. MultiVlaai heeft de exclusieve rechten voor de verkoop van ‘The Real American Bakery’ met toppers als de Brownie’s en de New York cheesecake.

Trakteren, feliciteren en waarderen. Dat zijn de momenten waarbij een heerlijke taart of lekkere vlaai altijd scoort! Een kado dat letterlijk om op te eten is, maar tegelijkertijd ook een gewaardeerde en effectieve vorm van communicatie/marketing is.

MultiVlaai Leiden

Leiden heeft 125.000 inwoners en heeft een regiofunctie. De MultiVlaai winkel is gelegen aan de rand van het centrum in de buurt van 1 van de parkeergarages. De winkel heeft een mooie markante winkelpui en daardoor een authentieke uitstraling. Het hoekpand dat bijna aan de singels ligt, is gelegen aan één van de toegangswegen tot het centrum en is goed zichtbaar voor de consument.

MultiVlaai Leiden heeft 20 zitplaatsen binnen en je kunt er een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee drinken. Ook wordt er ambachtelijk scheprijs verkocht en zijn er mogelijkheden voor de verkoop van Macarons. Omzetmogelijkheden alom!

Meer weten over deze vestiging?

×