Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Multivlaai, Tilburg

Overnameprijs

€ 75.000

Oppervlakte

70 m²

Adres

Oude Markt 11, Tilburg, Noord-Brabant

MultiVlaai is dé (online) marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. In Limburg bakt een gespecialiseerde bakkerij een groot assortiment aan vlaaien en taarten die binnen 24 uur worden aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus. MultiVlaai heeft de exclusieve rechten voor de verkoop van ‘The Real American Bakery’ met toppers als de Red Velvet en de New York cheesecake.

Trakteren, feliciteren en waarderen. Dat zijn de momenten waarbij een heerlijke taart of lekkere vlaai altijd scoort! Een cadeau dat letterlijk om op te eten is, maar tegelijkertijd ook een gewaardeerde en effectieve vorm van communicatie/marketing is.

Tilburg

Tilburg heeft meer dan 200.000 inwoners en een regiofunctie voor zowel de consument als bedrijven. Ná ruim 27 jaar zijn de huidige ondernemers toe aan een nieuwe uitdaging en bieden daarom deze mooie vestiging Te-Koop aan. Het gaat om een gezonde, winstgevende vestiging met flink potentieel om dit nog verder uit te breiden. De MultiVlaai vestiging is gelegen op een unieke locatie in het centrum. Het hoekpand ligt in de aanlooproute naar de belangrijkste winkelstraat en is goed zichtbaar voor de consument.
MultiVlaai Tilburg heeft 22 zitplaatsen binnen en heeft een zonnig terras met uitzicht op de Sint-Dionysiuskerk. Een heerlijke plek om te genieten van een kopje koffie, cappuccino of thee enz. Ook worden er volop Macarons en The Real American Bakery producten verkocht. De winkel is instap-klaar en voorzien van alle apparatuur incl airconditioning. Omzetmogelijkheden alom!

Meer weten over deze vestiging?

×