Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MultiVlaai, Tilburg

Overnameprijs

€ 45.000

Oppervlakte

70 m²

Adres

Oude Markt 11, Tilburg, Noord-Brabant

De huidige ondernemer, die binnenkort de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, heeft meer dan 30 jaar met veel liefde en passie deze MultiVlaai vestiging in Tilburg gerund. Het gaat om een zeer succesvolle vestiging met flink potentieel om dit nog verder uit te breiden. De overnameprijs bedraagt € 45.000. Deze vestiging behoort tot de betere vestigingen van het land en is in Tilburg en omstreken echt een begrip geworden.

De MultiVlaai vestiging is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Tilburg. Het hoekpand ligt in de aanlooproute naar de belangrijkste winkelstraat en is goed zichtbaar voor de consument. MultiVlaai Tilburg heeft 22 zitplaatsen binnen en heeft een zonnig terras met uitzicht op de Sint-Dionysiuskerk. Een heerlijke plek om te genieten van een kopje koffie en een vers gebakje. Ook worden er volop Macarons en The Real American Bakery producten verkocht. De winkel is instap-klaar en voorzien van alle apparatuur incl airconditioning. Omzetmogelijkheden alom!

MultiVlaai

MultiVlaai is dé (online) marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. In Limburg bakt een gespecialiseerde bakkerij een groot assortiment aan vlaaien en taarten die binnen 24 uur worden aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus. MultiVlaai heeft de exclusieve rechten voor de verkoop van ‘The Real American Bakery’ met toppers als de Red Velvet en de New York cheesecake.

Trakteren, feliciteren en waarderen. Dat zijn de momenten waarbij een heerlijke taart of lekkere vlaai altijd scoort! Een cadeau dat letterlijk om op te eten is, maar tegelijkertijd ook een gewaardeerde en effectieve vorm van communicatie/marketing is.

Meer weten over deze vestiging?

×