Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

New York Pizza, Amsterdam Molenwijk

Overnameprijs

n.t.b.

Omzet

€ 500.000

Adres

Molenwijk 43, Amsterdam, Noord-Holland

 

Ben je op zoek naar een onderneming in de horeca? Dit is jouw kans om eigenaar te worden van een succesvolle New York Pizza vestiging in Amsterdam Molenwijk!

Over de Vestiging

New York Pizza Amsterdam Molenwijk is een populaire pizzeria met een solide reputatie en een trouwe klantenkring. Gelegen in een drukke en levendige buurt, biedt deze zaak een uitstekende locatie voor zowel afhaal- als bezorgdiensten.

Hoogtepunten van de Zaak

1. Sterke Franchise: Profiteer van het krachtige merk New York Pizza, bekend om zijn kwaliteitsproducten en uitstekende service.

2. Volledig Ingericht: De pizzeria is compleet ingericht en vernieuwd in 2020 met moderne keukenapparatuur en een efficiënte werkruimte, klaar voor onmiddellijke exploitatie.

3. Vaste Klantenbasis: Door consistent goede service en heerlijke pizza’s heeft deze vestiging een grote en loyale klantenkring opgebouwd.

4. Toplocatie: Gelegen in de bruisende wijk Molenwijk, met veel voetgangersverkeer en goede bereikbaarheid voor bezorgdiensten en het prachtige NDSM-terrein tot zijn rayon.

5. Groei Potentieel:Er zijn volop mogelijkheden voor verdere groei, zoals uitbreiding van de openingstijden, van het menu, cateringdiensten en meer marketinginitiatieven.

Financiële Gegevens:

Gedetailleerde financiële rapporten en omzetcijfers zijn beschikbaar op verzoek. Deze vestiging heeft een stabiele omzet.

Waarom New York Pizza Amsterdam Molenwijk?

Als onderdeel van de New York Pizza franchise krijg je uitgebreide ondersteuning op het gebied van marketing, training en operationeel beheer. Dit zorgt ervoor dat je de zaak efficiënt kunt runnen en verder kunt laten groeien.

Grijp deze unieke kans om een bloeiende onderneming over te nemen in een drukbezochte en groeiende buurt. New York Pizza Amsterdam Molenwijk wacht op een nieuwe eigenaar om de volgende stap te zetten in succes!

Wil je meer weten over New York Pizza Amsterdam Molenwijk? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Meer weten over deze vestiging?

×