Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

New York Pizza, Volendam

Overnameprijs

€ 260.000

Oppervlakte

140 m²

Adres

Haven 116a, Volendam, Noord-Holland

Ben je op zoek naar een unieke zakelijke kans in de horeca? Dit is je kans om eigenaar te worden van een goedlopende New York Pizza vestiging in het hart van Volendam!

Over de Vestiging

New York Pizza Volendam is een goed gevestigde en geliefde pizzeria die een vaste klantenkring heeft opgebouwd. Gelegen op een strategische locatie met veel voetverkeer, biedt deze zaak een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid.

Hoogtepunten van de Zaak

1. Sterke Merknaam: Maak deel uit van een bekende en vertrouwde franchise met een bewezen succesvol concept.

2. Volledig Uitgerust: De pizzeria is volledig ingericht en uitgerust met moderne keukenapparatuur, wat direct operationeel gebruik mogelijk maakt.

3. Vaste Klantenbasis: Dankzij jarenlange kwaliteit en service heeft deze vestiging een loyale klantenkring opgebouwd.

4. Uitstekende Locatie: Gelegen in een populaire buurt met zowel lokale bewoners als toeristen, biedt deze locatie een continue stroom van klanten.

5. Groei Potentieel: Er zijn diverse mogelijkheden om de omzet te verhogen, zoals uitbreidingen in bezorgdiensten, catering en het aanbieden van nieuwe menu-items.

Financiële Gegevens

Gedetailleerde financiële informatie en cijfers zijn beschikbaar op aanvraag. De vestiging heeft een stabiele omzet met gezonde winstcijfers.

Waarom New York Pizza Volendam?

New York Pizza staat bekend om zijn hoogwaardige pizza’s, snelle service en klantgerichte benadering. Als onderdeel van deze franchise profiteer je van uitgebreide ondersteuning, marketinginitiatieven en training, zodat je succesvol kunt opereren en groeien.

Meer weten over deze vestiging?

×