Ondernemer worden in Amstelveen?

Oil & Vinegar omgeving Amstelveen

OilenVinegarLogo
Oil & Vinegar is een succesvolle franchiseformule, geboren uit passie voor lekker eten en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Inmiddels is Oil & Vinegar franchise een internationale winkelketen met 80 winkels in 11 landen, waarvan meer dan de helft in Nederland, België en Duitsland.

Het concept van Oil & Vinegar is gebaseerd op unieke kenmerken die deze innovatieve winkelformule tot een succes maken. De basis is een culinaire cadeauwinkel met goede producten van de beste kwaliteit. Onze producten worden met zorg geselecteerd en veelal geproduceerd door traditionele familiebedrijven in het land van origine. Hierdoor behouden ze hun authentieke smaak en proef je de mediterrane zon in onze kruiden, sauzen en pasta’s.

Wat de formule echt uniek maakt is onze olijfolie en azijn van de tap. Daarnaast zijn al onze producten dagelijks te proeven. Samen met het open karakter van de winkels, de aandacht voor onze klanten en de manier waarop de cadeautjes worden ingepakt, maakt dit een bezoek aan Oil & Vinegar een feestelijke culinaire beleving, waarvoor onze klanten graag terugkomen.

Het Service Centre van Oil & Vinegar in Oosterhout zorgt voor intensieve ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, marketing, winkelinrichting, presentatie en verzorgt ook diverse trainingen.

Geïnspireerd? Beschik jij over de passie en middelen om een Oil & Vinegar vestiging te exploiteren en woon je (in de regio) Amstelveen? Neem contact op via info@oilvinegar.nl of 0162 472060 en vraag naar Marjolein Boshuizen.

skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

banner-volop-kansenV2

franchise-season-art-class