Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Papa John’s Den Haag

Overnameprijs

€255.000

Omzet

Omzet 2020 was € 580.000, met een prognose van € 625.000 euro voor 2021.

Oppervlakte

130 m² en kelder 20 m²

Adres

Frederik hendriklaan 71 te Den Haag 2582BT, Zuid-Holland

Deze vestiging van Papa John’s is gevestigd aan de Frederik Hendriklaan 71 te Den Haag. De Frederik Hendriklaan, in de volksmond beter bekend als “De Fred”, is één van de meest charmante winkelgebieden van Den Haag. Gelegen in de prachtige wijk Statenkwartier vindt u hier bijna een kilometer aan uniek winkelplezier. De variatie in het aanbod van de ruim 130 winkels.

De “Fred” is, na het kernwinkelgebied in het centrum, de tweede belangrijkste winkelstraat van Den Haag. Een geweldige mix van landelijk werkende retailers en local heros maken van de Frederik Hendriklaan een winkelgebied van grote betekenis.

De doelgroep is zeer ruim en divers. De verschillende groepen die de horecamarkt regelmatig bezoeken zijn: Ouders met kinderen, scholieren, senioren, tweeverdieners, werkende jongeren, studenten en alleenstaande.

Het totale verzorgingsgebied van Papa John’s Frederik Hendriklaan Den Haag telt circa 71.585 inwoners. In totaal zijn er 36.530 huishoudens. Het bezorggebied bestaat uit 16 postcodes.

heeft u interesse in deze vestiging ter overname? Neem dan contact op via papajohns.frederik.hendriklaan@outlook.com

Meer weten over deze vestiging?