Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Partytentverhuur, de Friese Meren

Overnameprijs

€ 39.500

Omzet

In nader overleg vrij te geven.

Oppervlakte

Er is een opslagruime van 15 m² benodigd.

Adres

Friese Meren, Friesland, Friesland

Partytentverhuur de Friese Meren is onderdeel van de franchise onderneming  Partytentverhuur Nederland. Met inmiddels 30 vestigingen verspreidt in Nederland is er in elke provincie één of meerderde van Partytentverhuur Nederland vestigingen te vinden.

Partytentverhuur de Friese Meren wordt door de ondernemer vanwege persoonlijke omstandigheden ter overname aangeboden. Het gaat om een gezonde en winstgevende onderneming met flink potentieel om dit nog verder uit te bouwen.

Partytentverhuur Nederland is specialist in de verhuur van een breed scala van partytenten en aanverwante artikelen. Met inmiddels 30 vestigingen door heel Nederland is Partytentverhuur uitgegroeid tot een bewezen concept. De vaste kosten zijn minimaal en de formule is erg flexibel, uw risico is hiermee minimaal. Aantrekkelijk is dat meer dan de helft van de opdrachten via de website van de franchisegever binnenkomen. Ondernemers kunnen tegen een geringe investering en met inzet van weinig tijd een aantrekkelijke bijverdienste creëren.

Meer weten over deze vestiging?

×