Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Sanidirect Apeldoorn

Overnameprijs

Vanaf €25.000 zijn er mogelijkheden

Omzet

N.o.t.k.

Oppervlakte

626 m²

Adres

Het Rietveld 32, 7321 CT, Apeldoorn, Gelderland

Voor de vestiging van Sanidirect in Apeldoorn wordt een ondernemer gezocht om de bestaande vestiging te gaan franchisen. Het pand van Sanidirect Apeldoorn heeft een oppervlakte van 626 m². Het filiaal is gelegen op een boulevard en parkeren voor de deur is natuurlijk geen probleem. Onlangs is het filiaal trotse sponsor geworden van de lokale voetbalclub en creëert hierdoor ook lokale naamsbekendheid. Momenteel  zijn er 2 verkopers werkzaam die onze klanten met plezier helpen.

De Sanidirect franchise formule is een concept waarbij verkopers zich 100% kunnen concentreren op de klant. De ondernemer kan zich binnen Sanidirect zowel richten op de klant als op het verkooppersoneel. dit is mogelijk doordat alle randzaken centraal worden geregeld door het hoofdkantoor in Waalwijk. Momenteel heeft Sanidirect al 35 jaar ervaring in de sanitair branche en samen met 15 andere woonformules meer dan 250 winkels.

Sanidirect biedt een unieke franchiseconcept aan. Sanidirect start een BV op samen met de ondernemer, waardoor het risico voor de ondernemers beperkt wordt. Ook biedt Sanidirect een vast modaal salaris aan plus een uitkering van de winst. Daardoor heeft de franchisenemer een vast inkomen.

Meer weten over deze vestiging?