Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Sanidirect Kaatsheuvel

Overnameprijs

Vanaf €25.000 zijn er mogelijkheden

Omzet

N.o.t.k.

Oppervlakte

950m²

Adres

Bevrijdingsweg 1, 5171 PS, Kaatsheuvel, Noord-Brabant

Voor de vestiging van Sanidirect Kaatsheuvel wordt er een ondernemer gezocht die deze vestiging kan gaan franchisen. Het pand heeft een grote van 950 m² en is onlangs gerenoveerd aan de buitenzijde. Voor het pand kan gratis geparkeerd worden. Sanidirect Kaatsheuvel is niet gelegen in een standaard boulevard, zoals de meeste winkels. Wel zijn er meerdere winkels in de buurt gevestigd zoals, TKI, Mandemakers keukens en Keuken Kampioen. Op dit moment werken er bij Sanidirect Kaatsheuvel 2 collega’s.

De Sanidirect franchise formule is een concept waarbij verkopers zich 100% kunnen concentreren op de klant. De ondernemer kan zich binnen Sanidirect zowel richten op de klant als op het verkooppersoneel. dit is mogelijk doordat alle randzaken centraal worden geregeld door het hoofdkantoor in Waalwijk. Momenteel heeft Sanidirect al 35 jaar ervaring in de sanitair branche en samen met 15 andere woonformules meer dan 250 winkels.

Sanidirect biedt een unieke franchiseconcept aan. Sanidirect start een BV op samen met de ondernemer, waardoor het risico voor de ondernemers beperkt wordt. Ook biedt Sanidirect een vast modaal salaris aan plus een uitkering van de winst. Daardoor heeft de franchisenemer een vast inkomen.

Meer weten over deze vestiging?