Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express, Bergen op Zoom

Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 800.000+

Oppervlakte

100 m²

Adres

Antwerpsestraat 71, te Bergen op Zoom, Noord-Brabant

Spare Rib Express Bergen op Zoom

Spare Rib Express Bergen op Zoom wordt ter overname aangeboden omdat de huidige eigenaren op een andere locatie verder gaan ondernemen. De formule is actief in de fooddelivery markt en is gespecialiseerd in de bereiding van dagverse vleesmaaltijden. Het assortiment bestaat onder andere uit Ribs, Burgers, Kip en Vega gerechten. De maaltijden kunnen worden thuisbezorgd of in Spare Rib Express Bergen op Zoom worden opgehaald.

Het bezorgrestaurant in Bergen op Zoom bestaat al ruim 17 jaar en heeft door de jaren heen een groot en vast klantenbestand weten op te bouwen. In de afgelopen vijf jaar heeft de ondernemer een omzetverdubbeling weten te realiseren. Gasten van Spare Rib Express Bergen op Zoom beoordelen het bezorgrestaurant met een score van 8.4. Je kunt dus wel stellen dat de ondernemers een goede reputatie hebben opgebouwd in Bergen op Zoom en omgeving.

Spare Rib Express Bergen op Zoom is gelegen aan de Antwerpsestraat 71, te Bergen op Zoom. Het bezorgrestaurant is gevestigd nabij het centrum van de stad met diverse supermarkten, food & horeca bedrijven maar ook retail partijen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de bezorgauto’s van de formule.

Spare Rib Express franchise

Spare Rib Express is een franchiseformule dat zich positioneert als een premium bezorgrestaurant die maaltijden van restaurantniveau thuisbezorgt. De franchiseformule onderscheid zich door het serveren van hoogwaardige- en dagverse vleesmaaltijden.

Meer weten over deze vestiging?