Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express Breda

Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 600.000

Oppervlakte

100 m²

Adres

Baliendijk 44, Breda, Noord-Brabant

Spare Rib Express is een franchiseformule dat zich positioneert als een premium bezorgrestaurant die maaltijden van restaurantniveau thuisbezorgt. De franchiseformule onderscheid zich door het serveren van hoogwaardige- en dagverse vleesmaaltijden.

Omschrijving van de locatie

Spare Rib Express Breda is gelegen aan de Baliendijk 44, te Breda. Het bezorgrestaurant is gevestigd nabij diverse supermarkten, food & horeca bedrijven maar ook retail partijen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de bezorgauto’s van de formule.

Breda is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Het staat in de top tien van economische toplocaties. De sterke wil tot samenwerken is kenmerkend voor Breda. Veel (horeca)bedrijven werken samen om mooie evenementen te organiseren, maar ook de betrokken inwoners zijn kenmerken voor het ondernemerschap van Breda.

Over Spare Rib Express Breda

Spare Rib Express Breda is actief in de fooddelivery markt en is gespecialiseerd in de bereiding van dagverse vleesmaaltijden. Het assortiment bestaat onder andere uit Ribs, Burgers, Kip en Vega gerechten. De maaltijden kunnen worden thuisbezorgd of in Spare Rib Express Breda worden opgehaald.

Het bezorgrestaurant in Breda bestaat al ruim 21 jaar en heeft door de jaren heen een groot en vast klantenbestand weten op te bouwen. Gasten van Spare Rib Express Breda beoordelen het bezorgrestaurant met een score van 8.8. Je kunt dus wel stellen dat de ondernemers een goede reputatie hebben opgebouwd in Breda en omgeving.

Reden van verkoop

Spare Rib Express Breda bestaat al ruim 21 jaar maar heeft nog veel groeipotentie. De ondernemers zijn al ruim 20 jaar franchisenemer bij Spare Rib Express en zijn toe aan iets nieuws.

Meer weten over deze vestiging?