Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express Groningen Zuid

Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 600.000

Oppervlakte

100 m²

Adres

Helperzoom 4, Groningen, Groningen

Spare Rib Express is een franchiseformule dat zich positioneert als een premium bezorgrestaurant die maaltijden van restaurantniveau thuisbezorgt. De franchiseformule onderscheid zich door het serveren van hoogwaardige- en dagverse vleesmaaltijden.

Omschrijving van de locatie

Spare Rib Express Groningen Zuid is een tankstation locatie met een To Go shop en bezorgfunctie gelegen op de Helperzoom te Groningen. De locatie is in januari 2022 opgeleverd. De winkel en keuken hebben een totale oppervlakte van 100m2 en zijn ruimtelijk en volledig ingericht met nieuwe appratuur. Spare Rib Express is al ruim 10 jaar actief in omgeving Groningen en heeft al een groot klant netwerk. De andere locatie in Groningen, Spare Rib Express Groningen West, draait al jaren succesvol. Het gebied is uitgebreid en heeft een enorm groeipotentie.

Over Spare Rib Express Groningen Zuid

De shop van Spare Rib Express Groningen Zuid is geopend in samenwerking met petrolformule TinQ. Vanaf de start tot heden een goedlopend bezorgrestaurant met nog veel potentie. Spare Rib Express is gespecialiseerd in de bereiding van dagverse vleesmaaltijden, bestaande uit onder andere Ribs, Burgers, Kip en Vegetarische gerechten. Naast het hoofdassortiment kunnen consumenten in deze To Go locatie terecht voor luxe lunch flaguettes, koffie en een op maat gemaakt assortiment van Lekkerland met dranken en zoetwaren.

Reden van verkoop

Dit filiaal wordt ter overname aangeboden, omdat de eigenaren zich wil richten op hun andere To Go locatie Spare Rib Express Groningen West. Ben jij de enthousiaste ondernemer die deze goedlopende To Go locatie in Groningen Zuid tot een nog groter succes gaat maken?

Meer weten over deze vestiging?