Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw te openen: Spare Rib Express, Helmond

Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

Op aanvraag

Oppervlakte

90 m²

Adres

Winkelcentrum Brouwhorst, Brouwhorst 7, Helmond, Noord-Brabant

Spare Rib Express Helmond

Spare Rib Express is op zoek naar een enthousiaste ondernemer die zou willen starten in deze zeer geschikte locatie in Helmond. Het pand is reeds aangehuurd, je kunt dus direct starten! Het winkelcentrum Brouwhorst is een niet-overdekt wijkwinkelcentrum in de wijk Brouwhuis in Helmond. Het L-vormige winkelcentrum ligt aan de zuidzijde van de spoorlijn Eindhoven-Venlo, vlakbij NS-station Brouwhuis. Het winkelcentrum kent een breed en divers aanbod van winkels. Denk aan supermarkten, food & horeca bedrijven maar ook retail partijen.

De gehuurde locatie is 90 m² groot en ligt ideaal binnen het centrum om naast auto’s ook met fietsers te kunnen bezorgen. Er is voldoende parkeergelegenheid dus het bezorgen met auto’s is geen probleem. Hierdoor zijn postcodes buiten het centrum van Helmond goed te bereiken.

De formule

De franchiseformule Spare Rib Express is landelijk actief in de foodservicebranche en onderscheidt zich met dagverse vleesmaaltijden die ambachtelijk bereid worden. Spare Rib Express bezorgd meer dan alleen Ribs, ze serveren een ruim assortiment Burgers – Beef, Chicken en Vega – maar ook kipsaté en kippenbouten. De nieuw te openen Spare Rib Express take-out & delivery locatie in Helmond is klaar voor een enthousiaste ondernemer!

Meer weten over deze vestiging?