Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express Hengelo

Overnameprijs

€97.500,-

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

80 m²

Adres

Uitslagweg 93-19, Overijssel

Spare Rib Express is een franchiseformule dat zich positioneert als een premium bezorgrestaurant die maaltijden van restaurantniveau thuisbezorgt. De franchiseformule onderscheid zich door het serveren van hoogwaardige- en dagverse vlees. Als franchisenemer bij Spare Rib Express ontvangt u vanuit de franchisegever op maat gemaakte marketingcampagnes om uw klantenbestand telkens uit te breiden. Daarnaast wordt u zorgvuldig begeleid door een franchisecoach om uw restaurant tot een succes te leiden.

Over Spare Rib Express Hengelo

Spare Rib Express Hengelo is centraal gelegen in het verzorgingsgebied van ongeveer 125.000 inwoners. Het bezorgrestaurant is gevestigd in een druk bezocht winkelcentrum in de Hengelose Es met ruime parkeergelegenheid. Het bezorgrestaurant bezorgd voornamelijk met auto’s maar ook met de fiets.

Als ondernemer bij Spare Rib Express Hengelo kom je terecht in een bezorgrestaurant waar de afgelopen drie jaar een groot klantenbestand is opgebouwd welke nog steeds verder groeit. Spare Rib Express Hengelo heeft een gemiddelde klantwaardering van een 9.1, je kunt dus wel stellen dat de gasten uit Hengelo zeer tevreden zijn.

Ben jij geïnteresseerd in de overname van Spare Rib Express Hengelo? Neem contact op voor meer informatie.

Meer weten over deze vestiging?