Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express Oosterhout

Overnameprijs

€199.500

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

80 m²

Adres

Rulstraat 20a, Oosterhout, Noord-Brabant

Spare Rib Express is een franchiseformule dat zich positioneert als een premium bezorgrestaurant die maaltijden van restaurantniveau thuisbezorgt. De franchiseformule onderscheid zich door het serveren van hoogwaardige- en dagverse vlees. Als franchisenemer bij Spare Rib Express ontvangt u vanuit de franchisegever op maat gemaakte marketingcampagnes om uw klantenbestand telkens uit te breiden. Daarnaast wordt u zorgvuldig begeleid door een franchisecoach om uw restaurant tot een succes te leiden.

Over Spare Rib Express Oosterhout

De vestiging is gelegen aan de Rulstraat 20a. Dit is een prominente plaats dat omringt is door diverse horeca- en kledingwinkels. Daarnaast biedt het pand genoeg parkeergelegenheden voor de bezorgauto’s.

Spare Rib Express Oosterhout is opgericht in 2019 en wordt omschreven als een groeiend en potentievolle onderneming! Het klantenbestand wordt steeds groter en de klanttevredenheid neemt toe. De aanzienlijke groei en klanttevredenheid is terug te zien in de beoordeling van de consumenten, namelijk een beoordeling van 8.1.

Reden verkoop

De huidige franchisenemer heeft meerdere Spare Rib Express bezorgrestaurants en wil zich daarop gaan focussen.

Meer weten over deze vestiging?