Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express Rotterdam Zuid

Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

90 m²

Adres

Berkenwoudsestraat 40, Rotterdam, Zuid-Holland

Spare Rib Express Rotterdam Zuid wordt ter overname aangeboden. De huidige ondernemer gaat zich volledig focussen op zijn andere vestiging van Spare Rib Express in Rotterdam.

Spare Rib Express Rotterdam Zuid

Het bezorgrestaurant is gelegen ten zuiden van het grote stadshart van Rotterdam. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de bezorgauto’s van de formule. Spare Rib Express Rotterdam Zuid is een splinternieuw bezorgrestaurant welke in 2020 is geopend. Vanaf de start tot heden een zeer goed lopend restaurant met veel groeipotentie. Spare Rib Express Rotterdam Zuid is gespecialiseerd in de bereiding van dagverse vleesmaaltijden, bestaande uit onder andere Ribs, Burgers, Kip en Vegetarische gerechten. De maaltijden worden thuisbezorgd of kunnen worden opgehaald in het restaurant.

In de afgelopen jaren heeft het bezorgrestaurant een mooi klantenbestand weten op te bouwen. Gasten van Spare Rib Express Rotterdam Zuid boordelen de locatie met een 8.3.

De formule

Spare Rib Express is een franchiseformule dat zich positioneert als een premium bezorgrestaurant die maaltijden van restaurantniveau thuisbezorgt. De franchiseformule onderscheid zich door het serveren van hoogwaardige- en dagverse vleesmaaltijden.

Meer weten over deze vestiging?