Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Swiss Allure, Roermond

Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 150.000 - € 200.000

Oppervlakte

100 m²

Adres

Willem II Singel 30, Limburg

Ter overname aangeboden Swiss Allure Roermond. De Swiss Allure kliniek is gevestigd in het bruisende Roermond. Momenteel in handen van de franchisegever, is deze locatie beschikbaar voor een enthousiaste nieuwe franchisenemer.

Swiss Allure is sinds 2016 dé specialist in laser ontharen met inmiddels meerdere locaties door heel Nederland. 100% pijnloos en definitief dankzij het toepassen van de nieuwste technologieën uit Zwitserland. Wij streven naar professionele laserontharing, betaalbaar voor iedereen.

Iedereen met interesse voor het vak kan een succesvolle Swiss Allure franchisenemer worden. Kennis van laserbehandelingen of de beautybranche is niet vereist. Er is een uitgebreid voorbereidend trainingsprogramma voor alle nieuwe franchisenemers inclusief theorie, praktijk, laseren en klantenservice training. Bij onze trainingsacademie wordt training gegeven in de behandelingen en het runnen van je eigen Swiss Allure kliniek. Theorieonderwerpen omvatten naast de laserbehandelingen zaken als werknemer rekrutering, verkooptechnieken, voorraadbeheer, financieel beheer, kostenbeheersing, inkoop en lokale winkelmarketing. Zodra de opleiding is afgerond, volgt een in-store practicum, evenals assistentie ter plaatse bij opening of overname.

Een franchisenemer bij Swiss Allure is zeer klantgericht. Je doet er alles aan om de cliënt met een glimlacht de deur uit te laten gaan. Je doel is om met persoonlijke aandacht en betrokkenheid gespecialiseerde zorg te verlenen. Kwaliteit staat bij Swiss Allure zeer hoog in het vaandel. Het is dus belangrijk dat je nauwkeurig bent. Bovendien sta je ervoor open om jezelf constant te blijven ontwikkelen. Elk jaar worden congressen, cursussen en nascholingen bijgewoond om onze kwaliteit hoog te houden.

Ben jij de ondernemer die ze zoeken? Neem dan snel contact met ons op!

Meer weten over deze vestiging?

×