Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Taco Mundo, Apeldoorn

Overnameprijs

Er is een eigen vermogen benodigd van € 30.000

Omzet

€ 400.000 – € 500.000

Adres

Molenstraat 199, 7321 BE Apeldoorn, Gelderland

Ter overname: Succesvolle Taco Mundo vestiging in Apeldoorn!

Heb je affiniteit met de horeca en wil je meeliften op het succes van de Taco Mundo formule? Dit is je kans! Taco Mundo is namelijk op zoek naar een ondernemer voor de succesvolle Taco Mundo-vestiging in Apeldoorn. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

Taco Mundo Apeldoorn

Apeldoorn staat bekend als echte winkelstad door het grote aanbod aan diverse winkels. Daarnaast zijn natuurliefhebbers ook fan van de stad aangezien deze omringd is door groen. In het centrum van Apeldoorn kun je vele monumenten en historische panden vinden.

Taco Mundo is in Apeldoorn gevestigd aan de Molenstraat 199 op een steenworp afstand van het centrum. Sinds de opening van de winkel in 2019 is het een groot succes. Binnen vier jaar is Mexicaans door Taco Mundo uitgeroeid tot een van de populairste keukens.  Deze vestiging heeft door de voortreffelijke service een uitstekende reputatie opgebouwd. Het resultaat hiervan is dat deze vestiging over een grote groep loyale klanten beschikt die wekelijks hun lievelingsgerechten bestellen.

Sinds het begin boekt deze vestiging mooie resultaten en elk jaar worden deze resultaten overtroffen. Met bijna 140.000 inwoners is er nog steeds een groot groeipotentieel. Daarom zijn wij op zoek naar een ondernemer die de Mexicaanse keuken nog populairder gaat maken in Apeldoorn en gaat profiteren van de vele kansen.

De formule

Taco Mundo is een vooraanstaande franchiseformule van Mexicaanse bezorgrestaurants en viert dit jaar haar 23-jarig jubileum. Met een breed scala aan heerlijke opties, waaronder Tacos, Burritos, Quesadillas, Enchiladas en Nachos, heeft Taco Mundo een leidende positie verworven in Nederland, met 37 vestigingen in het maaltijdbezorgingssegment.

Vanwege de groeiende vraag heeft de keten ambitieuze plannen om binnen de komende 3 jaar haar 60ste filiaal te openen in Nederland. Bij Taco Mundo staat het gebruik van verse ingrediënten centraal. Daarnaast wordt de bereiding van de gerechten met uiterste zorg en toewijding uitgevoerd. Opmerkelijk is dat maar liefst een derde van de omzet wordt gegenereerd door vegetarische gerechten, wat een breed culinair aanbod benadrukt.

Bovendien heeft Taco Mundo een sterke toewijding aan duurzaamheid. De formule maakt gebruik van recyclebare verpakkingen en voeren bezorgingen uit met elektrisch vervoer, waarmee ze de inzet voor milieubewustzijn en verantwoordelijkheid demonstreren.

Waarom Taco Mundo?

Franchisen bij Taco Mundo is écht ondernemen en biedt veel voordelen. Je kunt je als ondernemer volledig focussen op jouw eigen winkel, personeel en klanten. Als franchisegever zorgen wij onder meer voor doeltreffende marketing, een geïntegreerd kassasysteem, een website en App met state-of-the-art bestel/webshop, centrale inkoop & logistiek, productontwikkeling en operationele coaching.

7 redenen om je eigen Taco Mundo te beginnen:

  1. Taco Mundo is een bewezen én unieke formule
  2. De Mexicaanse keuken is hot
  3. Maaltijdbezorging is en blijft booming
  4. Onderscheidend assortiment
  5. Kwalitatief hoogwaardige gerechten
  6. Intensieve coaching
  7. Veel groeimogelijkheden

Benodigde investering

Ben je benieuwd naar het tarief? Neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen.

Stappenplan

Taco Mundo hanteert een praktisch stappenplan ten behoeve van de overname van een Taco Mundo winkel en biedt per stap adequate ondersteuning aan de kandidaat franchiseondernemer. De doorlooptijd tussen eerste kennismaking en de overname van een winkel ligt gemiddeld op 6 maanden.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om jouw eigen Taco Mundo te starten? Laat deze unieke kans je niet voorbijgaan en vul het aanmeldformulier in. Wij maken graag kennis met je!

Meer weten over deze vestiging?

×