Ter overname aangeboden: Bakker Bart in Haren

LogoBB_FC_rozevlakje_A4_strak_zonder_mannetje

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.

Bakker Bart is een ondernemende en vooruitstrevende formule met passie voor het vak en is op zoek naar enthousiaste ondernemers! Op elk moment van de dag wordt er vers brood gebakken zodat klanten altijd kunnen genieten van de allerlekkerste producten.

Bakker Bart is een franchise formule die al ruim 39 jaar herkenbare winkels op de allerbeste locaties in Nederland heeft. De formule is in het bezit van het keurmerklidmaatschap van de Nederlandse franchisevereniging (NFV). Als franchisegever verzorgen wij voor onze franchisenemers ondersteuning o.a. op het gebied van personeelszaken, marketing, kwaliteit, begeleiding en opleiding.

De Bakker Bart winkel in Haren is op dit moment beschikbaar voor overname. Haren, de groene parel van het noorden, ligt direct ten zuidoosten van de stad Groningen. Het dorp Haren is een villadorp; het wordt wel het Wassenaar van het Noorden genoemd. Haren kent goede voorzieningen zoals een breed aanbod aan stijlvolle winkels, diverse cafés, restaurants en lunchrooms met uitnodigende terrassen, een aantrekkelijke weekmarkt op vrijdagmiddag en –avond, een uitgebreid verenigingsleven, diverse moderne sportaccommodaties en een zeer gevarieerd cultureel aanbod.

Interesse in de vestiging Haren? Neem dan contact op met Bakker Bart via dit contactformulier.

skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

banner-volop-kansenV2

franchise-season-art-class