Ter overname aangeboden Bakker Bart in Goes

LogoBB_FC_rozevlakje_A4_strak_zonder_mannetje

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.

 

Bakker Bart is een ondernemende, hippe, eigenzinnige formule met passie voor haar vak die iedere dag met de lekkerste vers gebakken producten haar klanten een moment van genieten biedt.

Bakker Bart is een franchise formule die al ruim 38 jaar herkenbare winkels op de allerbeste locaties in Nederland heeft. De formule is in het bezit van het keurmerklidmaatschap van de Nederlandse franchisevereniging (NFV). Als franchisegever verzorgen wij voor onze franchisenemers ondersteuning o.a. op het gebied van personeelszaken, marketing, kwaliteit, begeleiding en opleiding.

De ondernemer van Bakker Bart in Goes biedt zijn winkel ter overname aan. In Goes is het goed shoppen; het aantal winkels is vergelijkbaar met dat van een middelgrote stad. Veel winkels zijn gevestigd in historische panden in het gebied direct achter de Grote Markt. Naast de gangbare, landelijke winkelketens heeft Goes een aantal leuke en aparte boetiekjes. Elke dinsdag en zaterdag is er op de Grote Markt een gezellige en drukbezochte markt met allerlei kraampjes.

Interesse in de vestiging in Goes? Neem dan contact op met Bakker Bart via dit contactformulier.

skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

banner-volop-kansenV2

franchise-season-art-class