Ter overname aangeboden: Bakker Bart in Heerenveen

LogoBB_FC_rozevlakje_A4_strak_zonder_mannetje

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.

Bakker Bart is een ondernemende, hippe, eigenzinnige formule met passie voor haar vak die iedere dag met de lekkerste vers gebakken producten haar klanten een moment van genieten biedt.

Bakker Bart is een franchise formule die al ruim 38 jaar herkenbare winkels op de allerbeste locaties in Nederland heeft. De formule is in het bezit van het keurmerklidmaatschap van de Nederlandse franchisevereniging (NFV). Als franchisegever verzorgen wij voor onze franchisenemers ondersteuning o.a. op het gebied van personeelszaken, marketing, kwaliteit, begeleiding en opleiding.

De ondernemers van Bakker Bart in Heerenveen bieden hun winkel ter overname aan. Heerenveen is vanuit vroegere tijden al hét handelscentrum van het noorden. De diepgewortelde ondernemersgeest heeft geleid tot een meer dan compleet winkelaanbod in een compact en daardoor uitstekend beloopbaar centrum. Uiteraard zijn alle winkels die u mag verwachten bij een plaats als Heerenveen aanwezig. Maar Heerenveen beschikt ook over tal van unieke, specialistische en thematische winkeltjes en boetiekjes. Het centrum is met openbaar of eigen vervoer uitstekend bereikbaar en aan de rand van het centrum is voldoende parkeergelegenheid.

Interesse in de vestiging in Heerenveen? Neem dan contact op met Bakker Bart via dit contactformulier.

skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

franchise-season-art-class