Ter overname aangeboden: Bakker Bart in Weert

LogoBB_FC_rozevlakje_A4_strak_zonder_mannetje

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.

Bakker Bart is een ondernemende en vooruitstrevende formule met passie voor het vak en is op zoek naar enthousiaste ondernemers! Op elk moment van de dag wordt er vers brood gebakken zodat klanten altijd kunnen genieten  van de allerlekkerste producten.

Bakker Bart is een franchise formule die al ruim 39 jaar herkenbare winkels op de allerbeste locaties in Nederland heeft. De formule is in het bezit van het keurmerklidmaatschap van de Nederlandse franchisevereniging (NFV). Als franchisegever verzorgen wij voor onze franchisenemers ondersteuning o.a. op het gebied van personeelszaken, marketing, kwaliteit, begeleiding en opleiding.

De ondernemers van de Bakker Bart in Weert (Muntpassage)  bieden hun winkel ter overname aan.  In 1974 is begonnen aan de bouw van de Muntpassage en inmiddels de Muntpassage het middelpunt van winkelen in Weert. In de Muntpassage kan men terecht voor de dagelijkse boodschappen en fun shopping.  De winkels zijn met zorg gekozen om aan te sluiten op de behoeftes van de moderne consumenten. Naast de bekende ketens biedt de Muntpassage ook plaats aan lokale en regionale ondernemers.

Interesse in de vestiging Weert? Neem dan contact op met Bakker Bart via dit contactformulier.

skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

banner-volop-kansenV2

franchise-season-art-class