Ter overname aangeboden: Cuplé Rotterdam

logo_Cuple

ROTTERDAM

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.

Cuplé Schoenen zoekt een franchisenemer voor haar eigen winkel in Rotterdam. De winkel in Rotterdam gelegen aan de Karel Doormanstraat 457A kan tegen zeer gunstige voorwaarden worden overgenomen (met gesloten beurs). Cuplé zal de franchisenemer daarnaast op verschillende terreinen bijstaan en ondersteunen met de overname. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Pieter Baeten: 06-41585290 of via dit contactformulier.

 

Cuplé verkoopt naast damesschoenen ook bijpassende tassen, riemen, accessoires én dameskleding. Fashion, stijl, elegantie, sensualiteit en kwaliteit. Cuplé ontwerpt trendy producten voor de moderne, modieuze en kosmopolitische vrouw. Cuplé is herkenbaar aan de roze zolen, die symbool staan voor stijl en vrouwelijkheid. Tegelijkertijd staan ze ook symbool voor het Spaanse product en de Spaanse passie.

De schoenen van Cuplé worden in Spanje ontworpen en geproduceerd en zijn van leer en suède gemaakt. Oprichtster en creatief directeur Antonia Pastor opende in 1987 haar eerste schoenenwinkel in Elche, Allicante. Tegenwoordig staat haar bedrijf in de top tien van de Spaanse schoenenindustrie. In 1998 startte Cuplé met franchisewinkels en inmiddels zijn er meer dan honderd verkooppunten in Spanje. Sinds kort zijn er ook winkels in Zwitserland, Hongarije, Mexico, Oostenrijk, Qatar en twee winkels in Nederland: Venlo en Maastricht.

skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

banner-volop-kansenV2

franchise-season-art-class