Ter overname aangeboden: Kwalitaria Délifrance Bennekom

Kwalitaria

BENNEKOM

kwalitaria-delifrance-bennekom

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.

Kwalitaria is het meest innoverende cafetaria concept van Nederland en wederom uitgeroepen als winnaar van de GFK Formule award 2015 voor de beste fastservice formule in Nederland. Smaak staat bij Kwalitaria voorop. Daarnaast een duidelijke focus op kwaliteit en duurzaamheid, maar wel met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Door goed te luisteren naar de wensen van onze gasten is Kwalitaria een plek ‘waar snacken eten wordt’.

Kwalitaria is een franchiseformule van het formulehuis FFC. De franchiseformule is erop gericht de voordelen van de samenwerking optimaal te benutten. Kwalitaria concentreert zich op de centrale taken, zoals de landelijke marketing en de hieraan ondersteunende winkeluitstraling, voortdurende assortimentsontwikkeling en samenstelling, automatisering, inkoop en de aansturing van de totale organisatie. Als franchisenemer maak je gebruik van de kracht van een formule, zodat jij je kan richten op de dagelijkse gang van zaken binnen je eigen Kwalitaria onderneming en op het lokaal ondernemerschap in de vestigingsplaats.

Voor de overname van Kwalitaria Bennekom is deze formule op zoek naar een gedreven ondernemer. Het geheel heeft een oppervlakte van ± 170 m² en heeft een zitgedeelte met ± 50 zitplaatsen en 12 voor afhalen. Het terras biedt ± 44 zitplaatsen, mits goedkeuring van de gemeente.

De koopprijs voor de geheel nieuw gebouwde winkel met inventaris (inclusief terras) bedraagt € 275.000. Om deze locatie te kunnen financieren dient u zelf te beschikken over een eigen vermogen van 40% van de koopprijs.

Als exploitant van deze locatie huurt u de locatie van FFC Vastgoed b.v.. De huurprijs bedraagt € 29.500 op jaarbasis (€ 2.458,33 per maand). Dit bedrag is exclusief 5% beheer- en administratiekosten. De promotie- en servicekosten zijn voor deze locatie niet van toepassing.

Interesse? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier

*alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

banner snak appeal

skyscraper-banner-website

franchise-banner-abn-amro-3


seasons-artclass-banner

 

Vragen? Bel ons! 055-8200 226