Ter overname aangeboden: Postmasters Arnhem

logo postmasters 200x120

ARNHEM

 Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.

Bezou u het vinden om eigen baas te zijn, en franchisenemer te worden? Aangesloten bij een netwerk van collega’s franchisenemers in het vak, die altijd voor u klaarstaan. Maak dan gebruik van een goed doordacht en bewezen franchiseconcept!

Met het PostMasters franchiseconcept kunt u direct in de praktijk aan de slag. U krijgt vanaf de eerste dag volledige ondersteuning van onze franchisemanager, en acquisitiemanager. Tegelijkertijd heeft u de volledige eigen verantwoordelijkheid voor uw vestiging en blijft u zelfstandig ondernemer.

We zoeken een ondernemer die een bestaande vestiging in Arnhemover wil nemen. Het concept van PostMasters rust op diepgaande opleiding en training. Onze franchisenemers zijn deskundig op het brede en gespecialiseerde veld van diensten. Hierbij zullen wij nauw samenwerken met partners als FedEx, UPS, PostNL, DPD en Xerox.

Ben je geinteresseerd en benieuwd hoe franchisen bij PostMasters in zijn werk gaat? Neem dan contact met ons op door middel van dit contactformulier.

skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

franchise-season-art-class