Ter overname: Nieuwe Kwalitaria in De Burcht, Breda

Kwalitaria-burcht-breda

Kwalitaria is een van de meest succesvolle Cafetaria Concepten van Nederland en de trotse winnaar van de GfK Formule award 2013 voor beste fast service in Nederland. Daarnaast is Kwalitaria de grootste formule in de Cafetaria Top 100. Voor een nieuw te openen vestiging is deze formule op zoek naar een goede ondernemer in de regio Breda.

Kwalitaria opent medio mei 2014 in het goedlopende winkelcentrum De Burcht in Breda en zal geheel nieuw worden gebouwd in de Kwalitaria stijl met een nieuw interieur en inventaris. Het Winkelcentrum wordt gerenoveerd en uitgebreid waarbij Ffc de huidige horeca exploitatie heeft gekocht. Naast Kwalitaria zullen ook een grote Jumbo en een Albert Heijn XL een plaats krijgen in het gerenoveerde winkelcentrum.

Door een extern bureau heeft Ffc een uitgebreid marktonderzoek laten uitvoeren om de marktruimte te onderzoeken qua omzet.  Dit onderzoek geeft aan dat met Kwalitaria een ruime omzet mogelijk zou kunnen zijn op deze locatie. Het onderzoek is in te zien na een persoonlijk gesprek met Kwalitaria.

Interesse? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier

skyscraper-banner-website

banner-tubz-europe

banner-volop-kansenV2

franchise-season-art-class