Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Used Products Veenendaal

Overnameprijs

Nader te bepalen

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

140 m²

Adres

prins bernhardlaan 14 veenendaal, Utrecht

Used Products Veenendaal maakt deel uit van een  succesvolle franchiseorganisatie opgericht in 1997 en die zich begeeft in bijna alle productgroepen van de tweedehands marktU vindt onze winkel in het centrum van Veenendaal. De winkel, gelegen in een gezellige winkelstraat, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en de auto. Parkeerplaatsen vindt u voor de deur! Verder zijn we natuurlijk met onze webshop 24uur per dag online.

In Nederland zetten we als Franchise de sterke groei al jaren achtereen door, er zijn inmiddels meer dan 50 winkels. Ook in het buitenland timmert Used Products hard aan de weg. In België, Spanje en Roemenië zijn de eerste winkels met succes geopend en ook in andere landen zoeken we kandidaten die de Masterlicentie voor dat land willen exploiteren of een winkel willen openen.

In Nederland is er voor de geschikte commerciële kandidaat nu een interessante overname mogelijkheid in Veenendaal. De verdiensten liggen bij gebleken geschiktheid behoorlijk bovengemiddeld.

Een korte impressie van ons: https:www.youtube.com/watch?v=5Rs_PCQDyzU 

Meer weten over deze vestiging?