Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Zuivelhoeve Hesseplaats, Rotterdam

Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

€ 7.500 - € 10.000 PW

Oppervlakte

80 - 100 m²

Adres

Hesseplaats 27, Rotterdam , Zuid-Holland

Zuivelhoeve is een familiebedrijf en een sterk groeiende franchise organisatie met ruim 80 winkels, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak.
Alle winkels bevinden zich op A1-locaties verspreid door Nederland, ingericht in dezelfde herkenbare huisstijl. De winkel op de Hesseplaats is onderdeel van het klassieke vers-straatje (bakker, slager, groenteboer en kaasboer). In deze buurt wonen veel trouwe klanten die houden van kwaliteit en een gezellig praatje. Zuivelhoeve biedt een ruim en divers assortiment aan kazen en andere delicatessen die goed aansluiten op de lokale behoefte.

Aandacht voor klanten zowel offline als online, de specialistische kennis en het open karakter van de winkel, maakt een bezoek aan Zuivelhoeve Hesseplaats tot een culinaire beleving, waarvoor de klanten graag terug komen. Begin dit jaar is Zuivelhoeve als formule uitgeroepen tot de overall winnaar van de foodservice award 2022 en zijn zij één van drie genomineerden voor de nationale franchise trofee 2022.

Meer weten over deze vestiging?