Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan. Wilt u dus een bestaande winkel kopen? Uw eigen zaak beginnen? Hier kunt u een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een franchise formules.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname. U kunt hier meer informatie vinden over de verkoop van uw franchisevestiging.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 50 gevonden

30ml Coffee Roasters Amsterdam

Omschrijving:

30ml Coffee Roasters zoekt een franchisenemer voor haar vestiging aan het Europaplein te Amsterdam.
De vestiging is gelegen aan het Europaplein 71, direct aan de Europaboulevard recht tegenover de RAI.
Direct naast deze vestiging zijn het ROC en Motel One gevestigd, in de buurt zijn nog 2 middelbare scholen en 2 basisscholen.

De Noord-Zuidlijn heeft een halte midden op de Europaboulevard en pal tegenover de zaak.
Momenteel wordt het Nhow Hotel gebouwd; dit wordt een hotel met 650 kamers (grootste hotel van de Benelux!).
Dit hotel wordt in de zomer van 2019 opgeleverd.
Circa 100 m2 met een horeca 4B vergunning

De huurprijs bedraagt EUR 2.300,= excl. BTT met een huurtermijn van 5+5 jaar.
Huurwaarborg van 3 maanden huur.

Overnameprijs:
€ 195.000
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
100 m²
Adres:
Europaplein 71, Amsterdam Noord Holland
Verkocht

Bakker Bart Alkmaar

Omschrijving:

De ondernemers van Bakker Bart Alkmaar (Payglop) bieden hun winkel aan ter overname.

De Bakker Bart winkel ligt middenin het drukke en gezellige centrum van Alkmaar. Alkmaar staat ook al jaren in de top 10 van beste winkelsteden. Van kleine straatjes met unieke boetiekjes tot winkelstraten met grote winkelketens; Alle winkels bevinden zich op loopafstand van elkaar, wat ideaal is voor een dagje shoppen. Daarnaast is de historische ambiance van de Alkmaarse binnenstad erg populair. Grachten, monumenten en pittoreske winkelstraatjes zijn in Alkmaar echte sfeermakers.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Onbekend
Adres:
Payglop 16, 1811 HN Alkmaar Noord Holland
Verkocht
Bakker Bart Oss

Bakker Bart Oss

Omschrijving:

De ondernemers van Bakker Bart Oss (Walstraat) bieden hun winkel aan ter overname.

Oss is een bruisende regiostad in Noordoost Brabant. Vanuit de omtrek komen dagelijks duizenden mensen naar Oss om hier te werken, ondernemen, stage lopen, winkelen, uit te gaan, recreëren en evenementen te bezoeken. In het stadshart van Oss zijn volop kansen voor ondernemers in de retail en horeca. Kansen die Centrum Management Oss en kernteam Economie van de gemeente Oss graag samen met ondernemers oppakken. De lijnen zijn kort, samenwerkingen liggen voorhanden en de ondernemingsgeest is voelbaar. Een  ondernemer is welkom in Oss!

 

Overnameprijs:
Benodigd eigen vermogen vanaf € 15.000
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Adres:
Walstraat 4-6 Noord-Brabant

Bakker Bart Purmerend

Omschrijving:

Bakker Bart is een ondernemende, gastvrije en vooruitstrevende formule met passie voor het vak.  Op elk moment van de dag wordt er vers brood gebakken, zodat klanten altijd kunnen genieten van de allerlekkerste producten.

De ondernemers van Bakker Bart Purmerend bieden hun winkel aan ter overname.

Purmerend is een stad waar je een leuke dag kunt winkelen. Het centrum heeft een dorpse uitstraling, maar wel alle faciliteiten van een grote stad. Je vindt in Purmerend nog steeds eenmanszaken die al jaren door families uit de buurt gerund worden, maar ook de grote ketens ontbreken niet. Purmerend is ook een echte marktstad. Verspreid over de week zijn er verschillende markten en gedurende het jaar worden er ook vele themamarkten en andere evenementen georganiseerd. Purmerend kent ook veel historie. Het is een charmante stad waar nog 30 rijks- en 127 gemeentelijke monumenten staan.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
147 m²
Adres:
Kaasmarkt 10-11, 1441 BG Purmerend Noord Holland

Bakker Bart regio Midden-Limburg

Omschrijving:

Midden-Limburg is een ideale plek voor iedereen die van winkelen en flaneren houdt. In de steden zijn er voldoende gezellige pleinen om een terrasje te kunnen pakken en het winkelaanbod is ruim en divers. Er is volop natuur om lekker te kunnen wandelen en fietsen, voor ieder wat wils dus!

Interesse in een vestiging in Midden-Limburg? Neem contact op met Bakker Bart via onderstaande knop!

Overnameprijs:
Benodigd eigen vermogen vanaf € 15.000
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Adres:
Regio Midden-Limburg Limburg
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3 10

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-season-art-class