Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules en/of ondernemers franchisevestigingen ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf of winkel (of vestiging) kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een bestaande franchise formule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen franchises te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 82 gevonden

30ml Coffee Roasters Amsterdam

Omschrijving:

30ml Spaarndammerbuurt Amsterdam Franchisenemer gezocht

Coffee Shots Specialty coffee – Spaarndammerbuurt wordt 30ml

Per 1 mei 2020 (of zoveel eerder als mogelijk) zal de buurt specialty coffee bar van Coffee Shots onder een andere naam verdergaan: 30ML Coffee Roasters. De koffiebar wordt sinds de opening goed bezocht door oude en vooral nieuwe bewoners uit de buurt. Die brug slaan was ook een doelstelling van het café. Intussen is een ander initatief, een grote koffiebranderij in Amsterdam-Noord (Amsterdam Roasters) steeds meer aandacht gaan vragen. Daar ligt nu de focus: koffie branden voor bedrijven en horeca die versgebrande koffiebonen willen waarbij de koffieboeren een leefbaar inkomen wordt gegarandeerd. Met deze nieuwe richting wordt de koffiebar aan de van Noordstraat 26 per 1 mei 2020 overgedragen aan 30ML.

Overnameprijs:
€ 95.000
Omzet:
Op aanvraag
Oppervlakte:
45 m²
Adres:
Van Noordtstraat 26 Amsterdam Noord Holland

ABACUS bijlesinstituut Noordoost-Brabant

Omschrijving:

ABACUS verzorgt individuele bijlessen en huiswerkbegeleiding aan huis in alle schoolvakken en op alle niveaus. Een bijlesdocent die één -op- één met een leerling aan de slag gaat, kan vaak beter dan de leraar op school ontdekken welke leerproblemen of leerachterstanden er zijn.

ABACUS bijlesinstituut Nederland telt momenteel twaalf regionale bijlesinstituten die samen werkzaam zijn in bijna 250 Nederlandse gemeentes. Ook in de rest van Europa is ABACUS goed vertegenwoordigd met meer dan 100 vestigingen. ABACUS bijlesinstituut bestaat al ruim 25 jaar en de verwachting is dat de vraag naar individuele bijles blijft groeien. Wegens pensionering van de huidige eigenaar is ABACUS bijlesinstituut Noordoost-Brabant te koop. Het gaat om een gebied van ruim 700.000 inwoners met als middelpunt Den Bosch. U kunt vanuit huis werken.

Overnameprijs:
€ 10.000
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Niet van toepassing.
Adres:
Noord-Brabant

Bagels & Beans Alphen a/d Rijn

Omschrijving:

Sinds juli 2016 is Bagels & Beans gevestigd in een prachtig hoekpand aan het Thorbeckeplein, het nieuwe Horecaplein met stadse allure aan de lage zijde in Alphen a/d Rijn. Deze vestiging is geheel in nieuwe (huis)stijl gebouwd en ingericht, heeft een lichte en zeer ruime opzet en een ruim terras op het zuiden bij het water. De bibliotheek met een grote parkeergarage opent binnenkort schuin tegenover de vestiging.

Voor deze bestaande vestiging met gezonde exploitatie zijn we op zoek naar een nieuwe ondernemer die met veel plezier en passie het roer van de huidige ondernemer over wil nemen.

Bagels & Beans Thorbeckeplein
Aantal zitplaatsen binnen: 68
Aantal zitplaatsen terras: 42 (nog uit te bereiden indien gewenst)

Overnameprijs:
€ 150.000
Omzet:
Gemiddeld € 350.000 per jaar
Oppervlakte:
212 m²
Adres:
Thorbeckeplein 72 Alphen aan den Rijn Zuid-Holland

Bakker Bart Almere Muziekwijk

Omschrijving:

Bij Bakker Bart werken én ondernemen energieke en bevlogen professionals met een passie voor bakkerslekkernijen. Als franchisenemer bij Bakker Bart ben jij verantwoordelijk voor het succes van jouw winkel. Ben jij onze nieuwe ondernemer met POWER?!

Bakker Bart Almere Muziekwijk

De Bakker Bart winkel in Almere (locatie Muziekwijk) wordt ter overname aangeboden.

Winkelcentrum Almere Muziekwijk ligt pal naast het gelijknamige NS station.  Er kan 2 uur gratis geparkeerd worden, tijd genoeg voor de dagelijkse boodschappen en een lekker broodje bij Bakker Bart. Er komen dagelijks ook vele forensen langs de winkel onderweg van en naar het werk.

De Bakker Bart bevindt zich op een vershof met complementaire ondernemers, namelijk de slager, visboer en kaasboer. Ook de vele bedrijven in de omgeving kunnen vers belegde broodjes bestellen bij de Bakker Bart of lekker gebak voor bij de koffie. Kansen genoeg als ondernemer van Bakker Bart Almere Muziekwijk!

Interesse in de vestiging in Almere? Neem dan contact met ons  op contact via de knop.

Overnameprijs:
In overleg
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Totaal 201 m², waarvan 82 m² vvo
Adres:
Rimsky-Korssakovweg 27-29 Flevoland

Bakker Bart Baarn

Omschrijving:

De vestiging wordt om privéredenen door de ondernemer ter overname aangeboden. Het gaat om een winstgevende vestiging met flink potentieel om dit nog verder uit te bouwen. Met name de bezorgmarkt is een aantrekkelijk potentieel. Bakker Bart is een oer-Hollandse formule met 95% naamsbekendheid en heeft verspreid in het hele land 155 winkels. De winkels bedienen ruim 12,5 miljoen tevreden gasten met producten uit eigen bakkerij. Belangrijk deel van de omzet komt binnen via het internet, mede daardoor vielen de gevolgen van corona erg mee.

Baarn heeft een centrale ligging en een authentieke winkelstraat. Er komen ruim 2,5 miljoen bezoekers per jaar in deze gemeente. De Bakker Bart in Baarn is gevestigd middenin de gezellige hoofdwinkelstraat van het dorp. Met niet alleen de bekende winkelketens, maar ook de lokale ondernemers, is dit deel van Baarn zeer aantrekkelijk voor winkelend publiek. De vestiging is een gezellig rustpunt voor tijdens het winkelen, maar zeker ook voor de dagelijkse verse broden voor thuis. Het is een goedlopende winkel en biedt nog mogelijkheden voor de bezorgmarkt.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
b.v.o. 200 m²
Adres:
Laanstraat 56, Baarn Utrecht
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3 17


Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

skyscraper-banner-website