Franchisevestigingen ter overname

Bestaand bedrijf kopen? Hier bieden bieden franchiseformules en/of ondernemers hun franchisevestiging ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf (franchise) of een winkel/vestiging kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start maken als ondernemer onder de naam van een franchiseformule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen alle franchiseformules te zoeken.

De franchise vestigingen die op deze pagina ter overname staan zijn te koop. De overnameprijs, omzet en overige informatie worden in de meeste gevallen vrijgegeven. Dit doen we om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de huidige situatie van een desbetreffende vestiging ter overname. Helaas is het in sommige situaties niet mogelijk om deze (privacygevoelige) informatie vrij online te publiceren. De meeste formules geven u in een later stadium inzage in de huidige (financiële) situatie van het bedrijf dat te koop wordt aangeboden.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit betekent niet per definitie dat de franchisevestigingen die te koop staan, niet rendabel zijn. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Eventuele redenen van verkoop van de winkel zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet is verlengd, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande winkel koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Op zoek naar een nieuw te openen vestiging in plaats van een bestaande vestiging? Kijk hier voor de franchisemogelijkheden per regio.

Verkopen?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden: (055) 8200 226 of info@denationalefranchisegids.nl

Lees meer

 

Zoeken...

Totaal: 86 gevonden

30ml Coffee Roasters Amsterdam

Omschrijving:

30ml Spaarndammerbuurt Amsterdam Franchisenemer gezocht

Coffee Shots Specialty coffee – Spaarndammerbuurt wordt 30ml

Per 1 mei 2020 (of zoveel eerder als mogelijk) zal de buurt specialty coffee bar van Coffee Shots onder een andere naam verdergaan: 30ML Coffee Roasters. De koffiebar wordt sinds de opening goed bezocht door oude en vooral nieuwe bewoners uit de buurt. Die brug slaan was ook een doelstelling van het café. Intussen is een ander initatief, een grote koffiebranderij in Amsterdam-Noord (Amsterdam Roasters) steeds meer aandacht gaan vragen. Daar ligt nu de focus: koffie branden voor bedrijven en horeca die versgebrande koffiebonen willen waarbij de koffieboeren een leefbaar inkomen wordt gegarandeerd. Met deze nieuwe richting wordt de koffiebar aan de van Noordstraat 26 per 1 mei 2020 overgedragen aan 30ML.

Overnameprijs:
€ 95.000
Omzet:
Op aanvraag
Oppervlakte:
45 m²
Adres:
Van Noordtstraat 26 Amsterdam Noord Holland

backWERK Arnhem

Omschrijving:

Om aan de vraag uit de markt te voldoen komt er een 2e backWERK vestiging in Arnhem. Deze 2e vestiging is gevestigd op een toplocatie in een hoekpand in het centrum van de stad.

Door de gunstige ligging is deze vestiging de hele week door verzekerd van een hoge traffic. De al bestaande vestiging aan de Roggestraat in Arnhem is een groot succes, hierdoor is backWERK al een bekend merk in de stad.

Overnameprijs:
Benodigd eigen vermogen: € 50.000
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
100 - 200 m²
Adres:
Centrum Arnhem Gelderland

backWERK Delft

Omschrijving:

Om aan de vraag uit de markt te voldoen opent backWERK medio september a.s. een vestiging in Delft. Deze vestiging komt op een erg aantrekkelijke locatie nl. aan de populaire Jacob Gerritstraat. In deze drukke winkelstraat zal de vestiging, de hele week door, verzekerd zijn van een hoge traffic.

backWERK is een bakery-café waarbij gasten in een warme, gezellige omgeving de heerlijkste vers bereide gerechten direct kunnen kiezen. De formule is erg succesvol, in 2009 werd de eerste Nederlandse vestiging geopend in Nijmegen en inmiddels zijn er al 30 vestigingen.

Overnameprijs:
€ 50.000 (eigen vermogen)
Omzet:
N.n.b.
Oppervlakte:
193,5 m² (VVO)
Adres:
Jacob Gerritstraat 22, Delft Zuid-Holland

backWERK Zoetermeer

Omschrijving:

Om aan de vraag uit de markt te voldoen, opent backWERK op zéér korte termijn een vestiging in Zoetermeer. Deze vestiging is gevestigd op een toplocatie in in het centrum van de stad.

Door de gunstige ligging is deze vestiging de hele week door verzekerd van een hoge traffic. De beoogde locatie bevindt zich op een zeer aantrekkelijke A1 locatie. Wil je graag meer informatie ontvangen? Klik dan op de oranje knop!

Overnameprijs:
Benodigd eigen vermogen: € 50.000
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
100 - 200 m²
Adres:
Centrum Zoetermeer Zuid-Holland

Bakker Bart Almere

Omschrijving:

Bakker Bart Almere Muziekwijk

Winkelcentrum Almere Muziekwijk ligt pal naast het gelijknamige NS station.  Er kan 2 uur gratis geparkeerd worden, tijd genoeg voor de dagelijkse boodschappen en een lekker broodje bij Bakker Bart. Er komen dagelijks ook vele forensen langs de winkel onderweg van en naar het werk.

De Bakker Bart bevindt zich op een vershof met complementaire ondernemers, namelijk de slager, visboer en kaasboer. Ook de vele bedrijven in de omgeving kunnen vers belegde broodjes bestellen bij de Bakker Bart of lekker gebak voor bij de koffie. Kansen genoeg als ondernemer van Bakker Bart Almere Muziekwijk!

Interesse in de vestiging in Almere? Neem dan contact met ons  op contact via de knop.

Overnameprijs:
In overleg
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Totaal 201 m², waarvan 82 m² vvo
Adres:
Rimsky-Korssakovweg 27-29 Flevoland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3 18