Franchisevestigingen ter overname

Bestaand bedrijf kopen? Hier bieden bieden franchiseformules en/of ondernemers hun franchisevestiging ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf (franchise) of een winkel/vestiging kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start maken als ondernemer onder de naam van een franchiseformule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen alle franchiseformules te zoeken.

De franchise vestigingen die op deze pagina ter overname staan zijn te koop. De overnameprijs, omzet en overige informatie worden in de meeste gevallen vrijgegeven. Dit doen we om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de huidige situatie van een desbetreffende vestiging ter overname. Helaas is het in sommige situaties niet mogelijk om deze (soms privacygevoelige) informatie vrij online te publiceren. De meeste franchiseformules geven u in een later stadium inzage in de huidige (financiële) situatie van het bedrijf dat te koop wordt aangeboden.

Reden van verkoop

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom franchisenemers hun franchise vestiging te koop/ter overname aanbieden. Dit betekent daarom niet per definitie dat de franchisevestigingen die te koop staan, niet rendabel zijn. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Eventuele redenen van verkoop van de franchise winkel zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet is verlengd, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande winkel koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Op zoek naar een nieuw te openen vestiging in plaats van een bestaande vestiging? Kijk hier voor de franchisemogelijkheden per regio.

Uw franchise ter overname aanbieden?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden: (055) 8200 226 of info@denationalefranchisegids.nl

Lees meer

 

Zoeken...

Totaal: 85 gevonden

backWERK Arnhem

Omschrijving:

Om aan de vraag uit de markt te voldoen komt er een 2e backWERK vestiging in Arnhem. Deze 2e vestiging is gevestigd op een toplocatie in een hoekpand in het centrum van de stad.

Door de gunstige ligging is deze vestiging de hele week door verzekerd van een hoge traffic. De al bestaande vestiging aan de Roggestraat in Arnhem is een groot succes, hierdoor is backWERK al een bekend merk in de stad.

Overnameprijs:
Benodigd eigen vermogen: € 50.000
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
100 - 200 m²
Adres:
Centrum Arnhem Gelderland

backWERK Delft

Omschrijving:

Om aan de vraag uit de markt te voldoen opent backWERK medio september a.s. een vestiging in Delft. Deze vestiging komt op een erg aantrekkelijke locatie nl. aan de populaire Jacob Gerritstraat. In deze drukke winkelstraat zal de vestiging, de hele week door, verzekerd zijn van een hoge traffic.

backWERK is een bakery-café waarbij gasten in een warme, gezellige omgeving de heerlijkste vers bereide gerechten direct kunnen kiezen. De formule is erg succesvol, in 2009 werd de eerste Nederlandse vestiging geopend in Nijmegen en inmiddels zijn er al 30 vestigingen.

Overnameprijs:
€ 50.000 (eigen vermogen)
Omzet:
N.n.b.
Oppervlakte:
193,5 m² (VVO)
Adres:
Jacob Gerritstraat 22, Delft Zuid-Holland

backWERK Zoetermeer

Omschrijving:

Om aan de vraag uit de markt te voldoen, opent backWERK op zéér korte termijn een vestiging in Zoetermeer. Deze vestiging is gevestigd op een toplocatie in in het centrum van de stad.

Door de gunstige ligging is deze vestiging de hele week door verzekerd van een hoge traffic. De beoogde locatie bevindt zich op een zeer aantrekkelijke A1 locatie. Wil je graag meer informatie ontvangen? Klik dan op de oranje knop!

Overnameprijs:
Benodigd eigen vermogen: € 50.000
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
100 - 200 m²
Adres:
Centrum Zoetermeer Zuid-Holland

Bakker Bart Almere

Omschrijving:

Bakker Bart Almere Muziekwijk

Winkelcentrum Almere Muziekwijk ligt pal naast het gelijknamige NS station.  Er kan 2 uur gratis geparkeerd worden, tijd genoeg voor de dagelijkse boodschappen en een lekker broodje bij Bakker Bart. Er komen dagelijks ook vele forensen langs de winkel onderweg van en naar het werk.

De Bakker Bart bevindt zich op een vershof met complementaire ondernemers, namelijk de slager, visboer en kaasboer. Ook de vele bedrijven in de omgeving kunnen vers belegde broodjes bestellen bij de Bakker Bart of lekker gebak voor bij de koffie. Kansen genoeg als ondernemer van Bakker Bart Almere Muziekwijk!

Interesse in de vestiging in Almere? Neem dan contact met ons  op contact via de knop.

Overnameprijs:
In overleg
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Totaal 201 m², waarvan 82 m² vvo
Adres:
Rimsky-Korssakovweg 27-29 Flevoland

Bakker Bart Best

Omschrijving:

Bakker Bart Best is gevestigd in het diverse en gezellige winkelcentrum in hartje Best. Het heeft een mix van bekende landelijke winkels en lokale ondernemers. Dit alles geeft Best een enorme variatijd voor alle leeftijden en alles op loopafstand in het centrum. Op zaterdagochtend staat Best in het teken van alles vers op de markt! Gezellig je wekelijkse vitaminen halen en uitrusten bij Bakker Bart in de buurt van de markt.

Klik voor meer informatie op de oranje knop!

Overnameprijs:
Nader vrij te geven
Omzet:
€350.000 - €500.000
Oppervlakte:
192 m²
Adres:
Boterhoek 153-155, Best Noord-Brabant
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3 17