Franchise vestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan, meestal omdat de franchisenemer met pensioen gaat. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname. Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 17 gevonden

logo_MultiVlaai

MultiVlaai regio Overijssel

Omschrijving:

Ben jij een ondernemer die binnen de kaders van een professionele franchiseorganisatie wil meegroeien? Ben je initiatiefrijk, commercieel en heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit?

Een Multivlaai vestiging in de regio Overijssel wordt ter overname aangeboden.

Naast het ruime assortiment aan dagverse Limburgse vlaaien verkoopt deze MultiVlaai vestiging ook Belgische bonbons van het A-merk Leonidas.

En natuurlijk bezorgen wij bij u thuis of op het werk.

Voor deze vestiging is MultiVlaai op zoek naar een enthousiaste en ondernemende franchisenemer die actief en gericht de markt kan benaderen, want; MultiVlaai verwent elk moment !

Overnameprijs:
In overleg
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
-
Adres:
Regio Overijssel Overijssel
multivlaai-veldhoven

MultiVlaai Veldhoven

Omschrijving:

Veldhoven is een gezellige middelgrote stad in Noord-Brabant ten westen van Eindhoven en telt 45.000 inwoners.  Multivlaai Veldhoven is een leuke, relatief eenvoudig te handelen, dagzaak. De MultiVlaai vestiging is gelegen in het winkelcentrum City Passage en is gemakkelijk bereikbaar. Tevens verkoopt MultiVlaai Veldhoven ook Boulanger bonbons.

De winkel is zeer recent naar een nieuwe uitstekende locatie verhuisd en is in de nieuwste MultiVlaai huisstijl uitgevoerd.

MultiVlaai zoekt een enthousiaste, gastvrije ondernemer m/v met bewezen retail-ervaring die bekend is met de lokale markt. Ben jij een ondernemer die binnen de kaders van een professionele franchiseorganisatie wil meegroeien? Ben je initiatiefrijk, commercieel en heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit? Reageer dan snel!

Overnameprijs:
In overleg
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
-
Adres:
Winkelcentrum City Passage - Veldhoven Noord-Braband
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3 4

Bedrijven te koop

 

skyscraper-banner-website

franchise-banner-abn-amro-3


seasons-artclass-banner

 

Vragen? Bel ons! 055-8200 226