Franchisevestigingen ter overname

Bestaand bedrijf kopen? Hier bieden bieden franchiseformules en/of ondernemers hun franchisevestiging ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf (franchise) of een winkel/vestiging kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start maken als ondernemer onder de naam van een franchiseformule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen alle franchiseformules te zoeken.

De franchise vestigingen die op deze pagina ter overname staan zijn te koop. De overnameprijs, omzet en overige informatie worden in de meeste gevallen vrijgegeven. Dit doen we om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de huidige situatie van een desbetreffende vestiging ter overname. Helaas is het in sommige situaties niet mogelijk om deze (privacygevoelige) informatie vrij online te publiceren. De meeste formules geven u in een later stadium inzage in de huidige (financiële) situatie van het bedrijf dat te koop wordt aangeboden.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit betekent niet per definitie dat de franchisevestigingen die te koop staan, niet rendabel zijn. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Eventuele redenen van verkoop van de winkel zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet is verlengd, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande winkel koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Op zoek naar een nieuw te openen vestiging in plaats van een bestaande vestiging? Kijk hier voor de franchisemogelijkheden per regio.

Verkopen?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden: (055) 8200 226 of info@denationalefranchisegids.nl

Lees meer

 

Zoeken...

Totaal: 19 gevonden

30ml Coffee Roasters Amsterdam

Omschrijving:

30ml Spaarndammerbuurt Amsterdam Franchisenemer gezocht

Coffee Shots Specialty coffee – Spaarndammerbuurt wordt 30ml

Per 1 mei 2020 (of zoveel eerder als mogelijk) zal de buurt specialty coffee bar van Coffee Shots onder een andere naam verdergaan: 30ML Coffee Roasters. De koffiebar wordt sinds de opening goed bezocht door oude en vooral nieuwe bewoners uit de buurt. Die brug slaan was ook een doelstelling van het café. Intussen is een ander initatief, een grote koffiebranderij in Amsterdam-Noord (Amsterdam Roasters) steeds meer aandacht gaan vragen. Daar ligt nu de focus: koffie branden voor bedrijven en horeca die versgebrande koffiebonen willen waarbij de koffieboeren een leefbaar inkomen wordt gegarandeerd. Met deze nieuwe richting wordt de koffiebar aan de van Noordstraat 26 per 1 mei 2020 overgedragen aan 30ML.

Overnameprijs:
€ 95.000
Omzet:
Op aanvraag
Oppervlakte:
45 m²
Adres:
Van Noordtstraat 26 Amsterdam Noord Holland

Bagels & Beans Alphen a/d Rijn

Omschrijving:

Sinds juli 2016 is Bagels & Beans gevestigd in een prachtig hoekpand aan het Thorbeckeplein, het nieuwe Horecaplein met stadse allure aan de lage zijde in Alphen a/d Rijn. Deze vestiging is geheel in nieuwe (huis)stijl gebouwd en ingericht, heeft een lichte en zeer ruime opzet en een ruim terras op het zuiden bij het water. De bibliotheek met een grote parkeergarage opent binnenkort schuin tegenover de vestiging.

Voor deze bestaande vestiging met gezonde exploitatie zijn we op zoek naar een nieuwe ondernemer die met veel plezier en passie het roer van de huidige ondernemer over wil nemen.

Bagels & Beans Thorbeckeplein
Aantal zitplaatsen binnen: 68
Aantal zitplaatsen terras: 42 (nog uit te bereiden indien gewenst)

Overnameprijs:
€ 150.000
Omzet:
Gemiddeld € 350.000 per jaar
Oppervlakte:
212 m²
Adres:
Thorbeckeplein 72 Alphen aan den Rijn Zuid-Holland

Bakker Bart Almere

Omschrijving:

Bakker Bart Almere Muziekwijk

Winkelcentrum Almere Muziekwijk ligt pal naast het gelijknamige NS station.  Er kan 2 uur gratis geparkeerd worden, tijd genoeg voor de dagelijkse boodschappen en een lekker broodje bij Bakker Bart. Er komen dagelijks ook vele forensen langs de winkel onderweg van en naar het werk.

De Bakker Bart bevindt zich op een vershof met complementaire ondernemers, namelijk de slager, visboer en kaasboer. Ook de vele bedrijven in de omgeving kunnen vers belegde broodjes bestellen bij de Bakker Bart of lekker gebak voor bij de koffie. Kansen genoeg als ondernemer van Bakker Bart Almere Muziekwijk!

Interesse in de vestiging in Almere? Neem dan contact met ons  op contact via de knop.

Overnameprijs:
In overleg
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Totaal 201 m², waarvan 82 m² vvo
Adres:
Rimsky-Korssakovweg 27-29 Flevoland

Bakker Bart Huizen

Omschrijving:

Bakker Bart is een ondernemende, gastvrije en vooruitstrevende formule met passie voor het vak. Op elk moment van de dag wordt er vers brood gebakken, zodat gasten altijd kunnen genieten van de allerlekkerste producten. Word jij Bakker Bart?

De ondernemer van Bakker Bart Huizen biedt zijn winkel ter overname aan. De winkel is in goed staat en snel over te nemen. Huizen telt ruim 41.000 inwoners met een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan winkels en horeca gelegenheden. Kansen voor deze goedlopende winkel zijn de groeiende bezorgmarkt.

Interesse in de vestiging in Huizen? Reageer dan op deze advertentie (onderstaande buttom).

Overnameprijs:
Op aanvraag
Omzet:
Op aanvraag
Oppervlakte:
Tussen de 100 en 250m²
Adres:
Oude Raadhuisplein 1, 1271 RH Noord Holland

Barista Café Amersfoort

Omschrijving:

Barista Cafe is op zoek naar een enthousiaste ondernemer voor de overname van Barista Cafe Amersfoort.

Na 5 jaar met veel plezier ondernemen heeft de franchisenemer van Barista Cafe Amersfoort vanwege persoonlijke omstandigheden besloten deze mooie zaak aan de Hof te verkopen. Ben jij een grote liefhebber van koffie, lekker eten en staat gastvrijheid en gezelligheid bij jou hoog in het vaandel? Dan is dit het horecaconcept voor jou! Gemiddelde tafelbesteding bedraagt €15,93.

Overnameprijs:
€ 140.000
Omzet:
€ 300.000 o.b.v. 2019
Oppervlakte:
115 m² (huur € 26.500)
Adres:
Hof 29, 3811 CK Amersfoort Utrecht
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3 4

skyscraper-banner-website