Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan. Wilt u dus een bestaande winkel kopen? Uw eigen zaak beginnen? Hier kunt u een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een franchise formules.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 6 gevonden

Chocolate Company Zoetermeer

Omschrijving:

De vestiging wordt vanwege persoonlijke omstandigheden door de ondernemer ter overname aangeboden. De cafés van Chocolate Company zijn een combinatie van een dag horecazaak met topkwaliteit koffie, 60 verschillende smaken chocolademelk, de lekkerste taarten, High Choc, High Tea, sandwiches en het home made Chocolate Company assortiment.

De vestiging bevindt zich op een absolute toplocatie in het Stadshart van Zoetermeer.

Overnameprijs:
€ 160.000
Omzet:
€ 250.000 - 300.000
Oppervlakte:
88 m²
Adres:
Westwaarts 41 a, 2711 AD te Zoetermeer Zuid-Holland

Doppio Espresso Wageningen

Omschrijving:

Doppio Espresso biedt een vrij nieuwe vestiging in Wageningen ter overname aan. De vestiging bevindt zich op de Campus van de Universiteit van Wageningen. Helaas kampt de huidige franchisenemer met gezondheidsproblemen, waardoor de vestiging te koop wordt aangeboden.

De vestiging is sinds 28 februari 2017 geopend. Omdat het een vrij nieuwe vestiging betreft is de aanwezige apparatuur nog vrij nieuw en kwalitatief uitstekend. De vestiging heeft 40 zitplaatsen binnen en 28 zitplaatsen op het terras buiten. Deze kunnen beiden nog uitgebreid worden. Omdat er een horecavergunning aanwezig is, mag er ook alcohol worden geschonken. Dit breidt ook sterk de horeca-mogelijkheden uit.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
-
Oppervlakte:
-
Adres:
Bornsesteeg 32, 6708 PE Wageningen Gelderland

Johnny’s Burger Amsterdam Centrum

Omschrijving:

Johnny’s Burger is opgericht in 2011 en de snelst groeiende hamburger delivery franchise in Nederland. Na enkele winkels succesvol geëxploiteerd te hebben, is er vanaf 2015 besloten om alleen nog maar actief te zijn als franchiseformule.

Momenteel zijn er 20 vestigingen en groeien ze hard door.

Aan de bekende Kinkerstraat in het centrum van Amsterdam, bevindt zich het volledig ingerichte bezorgrestaurant.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt in een persoonlijk gesprek bekend gemaakt
Oppervlakte:
Adres:
Klinkerstraat, Amsterdam Noord Holland
Verkocht

Kwalitaria Leiden

Omschrijving:

Voor Kwalitaria De Stevensbloem in Leiden zijn we op zoek naar een enthousiaste ondernemer. Het gaat om een toplocatie van ± 160m2 op een zeer goede zichtlocatie. Sluit jij je ook aan bij de meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor!

Even voorstellen

Écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid; daar staan we voor. Bij Kwalitaria gebruiken we zoveel mogelijk verse producten met 100% natuurlijke ingrediënten. Zo maken we al onze burgers met vers gehakt van MRIJ-runderen en gebruiken we alleen plofkipvrije kipproducten. Daarnaast vind je bij ons uitsluitend desembroden van Nederlandse bodem zonder toegevoegde e-nummers.

Franchise bij Kwalitaria

Wil jij het beste uit jezelf en jouw onderneming halen? Dan zit je goed bij Kwalitaria! We volgen alle ontwikkelingen en trends in de markt en spelen hierop in. Zo loop je als franchisenemer bij Kwalitaria altijd voorop. We zoeken enthousiaste ondernemers die met trots het merk uitdragen. Als franchisenemer van Kwalitaria ben je verzekerd van de beste ondersteuning op alle vlakken. Zo kun jij je focussen op wat je het liefste doet: ondernemen!

  • marketing met smaak
  • de beste ondernemerssupport
  • netwerk van topondernemer

Ben jij de volgende Kwalitaria-ondernemer?

Wil je meer informatie over Kwalitaria De Stevensbloem? Of wil je meer weten over de franchisemogelijkheden bij Kwalitaria? Wij vertellen je graag meer! Vraag informatie aan en wij nemen contact met je op.

Overnameprijs:
€ 275.000
Omzet:
Wordt in persoonlijk gesprek bekend gemaakt.
Oppervlakte:
160 m²
Adres:
De Stevensbloem - Leiden Zuid-Holland

Multivlaai Nieuwerkerk aan den IJssel

Omschrijving:

Ter overname MultiVlaai Nieuwerkerk aan den IJssel

U vindt de gecombineerde MultiVlaai-Jamin winkel  in het Winkelcentrum Reigerhof ; Eén en al gezelligheid bij een groot assortiment winkels. Kom en geniet van de gastvrijheid.

Dankzij Multi-Vlaai kan Nederland al meer dan 30 jaar genieten van heerlijke vlaaien, taarten (ook met foto of logo) en gebak. Ambachtelijk en vers gemaakt, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit, en dagelijks vers! Tijdens of na het winkelen kunt u bij MultiVlaai genieten van een lekker kopje koffie met een heerlijke vlaaipunt.

Bij Jamin vindt u de lekkerste snoep, chocolade, ijs, koek, noten en cadeaus.

Of u nu iets zoekt om uzelf te verwennen, een cadeautje of bedankje, bij Jamin slaagt u altijd. Jamin biedt een ruim assortiment aan lekkernijen waar u altijd iets lekkers vindt. Jamin is niet voor niets dé snoepwinkel van Nederland.

Zuidplas is een gemeente ontstaan door een fusie van Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen-Moerkapelle. De gemeente telt circa 41.000 inwoners, met het vooruitzicht door te groeien naar 60.000 inwoners, en is goed bereikbaar met bus, trein en/of metro. Voor deze vestiging is MultiVlaai-Jamin op zoek naar een enthousiaste en ondernemende franchisenemer die actief en gericht de markt kan benaderen.

Dus; ben je initiatiefrijk en commercieel, heb je een MBO opleiding, liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit én heb je retail-ervaring? Reageer dan snel!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
N.o.t.k.
Oppervlakte:
70 m2 MultiVlaai en 20 m2 Jamin
Adres:
Reigerhof 97 2914 KE Nieuwerkerk a/d IJssel Zuid-Holland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2

 

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-banner-abn-amro-3