Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules en/of ondernemers franchisevestigingen ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf of winkel (of vestiging) kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een bestaande franchise formule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen franchises te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 24 gevonden

Boekhandel Den Haag

Omschrijving:

In een winkelcentrum Den Haag zoekt Primera naar een ondernemer om lokale boekhandel over te nemen en te gaan exploiteren onder de vlag van Primera.

Overnameprijs:
€ 20.000 excl. voorraad
Omzet:
Nader te bepalen
Oppervlakte:
100 m²
Adres:
Loosduinse Hoofdstraat 300, 2552 EA Den Haag Zuid-Holland

Boekhandel Heeswijk-Dinther

Omschrijving:

Voor de overname van de kantoorboekhandel in Heeswijk-Dinther is Primera op zoek naar een gedreven ondernemer. De nieuwe Primera winkel zal het bestaande specialisme in o.a. wenskaarten en kantoorartikelen gaan uitbreiden met cadeaukaarten en cadeauartikelen.

Overnameprijs:
€ 70.000,- eigen vermogen
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
180 m²
Adres:
Sint Servatiusstraat 52A, 5473 GB, Heeswijk-Dinther Noord-Brabant

Boekhandel Zoetermeer

Omschrijving:

In winkelcentrum Seghwaert te Zoetermeer zoekt Primera naar een ondernemer om gemakswinkel te gaan exploiteren onder de vlag van Primera. Het betreft een overname van de bestaande boekhandel.

Overnameprijs:
€ 25.000 excl. voorraad
Omzet:
Nader te bepalen
Oppervlakte:
127 m²
Adres:
Petuniatuin 43, 2724 NB Zoetermeer Zuid-Holland
welkom in je nieuwe bruna

Bruna Amsterdam Sloten

Omschrijving:

Bruna is met bijna 300 moderne winkels de belangrijkste aanbieder van boeken, tijdschriften, wenskaarten en schrijfwaren. Bruna is al 150 jaar actief in Nederland. Met een merkbekendheid van 97% zijn we dan ook niet weg te denken in het Nederlandse straatbeeld.

Op winkelcentrum Sloten (België plein) is de mogelijkheid tot overname van de Bruna winkel.

Houd je van samenwerken? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En lijkt het je leuk samen met je partner iets nieuws op te gaan starten?.

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden voor overname van deze winkel? Vraag dan eerst de franchise informatie aan via operations@bruna.nl of neem contact op met Bert van Grevengoed via bgrevengoed@bruna.nl , of via tel. (020) 7676678.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
150 - 250 m²
Adres:
Winkelcentrum Sloten Noord Holland

Bruna Ede

Omschrijving:

De ondernemer biedt vanwege persoonlijke omstandigheden de vestiging ter overname aan. Het gaat om een gezonde winstgevende vestiging met potentieel om dit nog flink uit te bouwen.

Bruna is marktleider in (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten. Ook is Bruna één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, staatsloten, cadeau- en schoolartikelen. Bruna Ede is erg gunstig gelegen: direct aan de ingang van Winkelcentrum Stadspoort Ede.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
€ 850.000 - € 950.000
Oppervlakte:
145 m²
Adres:
Stadspoort 15, 6716 RH Ede Gelderland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3 5


Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

skyscraper-banner-website