Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules en/of ondernemers franchisevestigingen ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf of winkel (of vestiging) kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een bestaande franchise formule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen franchises te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 23 gevonden

HiFi Klubben Alkmaar

Omschrijving:

HiFi Klubben bestaat sinds 1980 en heeft ongeveer 100 winkels in Scandinavië, Duitsland en Nederland. Bevlogen muziekliefhebbers verkopen in deze winkels beeld en voornamelijk geluid aan particulieren. Met een prijswinnend assortiment merken bedienen we klanten in alle prijsklassen. HiFi Klubben heeft zich ook online een sterke positie verworven waarin een franchisenemer meedeelt op basis van verzorgingsgebied – écht omnichannel!

HiFi Klubben Alkmaar is momenteel een winkel in eigen beheer van HiFi Klubben Netherlands BV en is beschikbaar ter overname. De formule is op zoek naar een gedreven ondernemer die passie voor muziek met gevoel voor goed geluid combineert. Met een prijswinnend product assortiment bedien jij klanten binnen ieder budget. De organisatie wil dat jij je eigen winkel tot een groot succes maakt. Daarom zal de professionele organisatie van HiFi Klubben je op alle mogelijke terreinen ondersteunen bij de bedrijfsvoering

HiFi Klubben Alkmaar opende haar deuren in 2016. De winstgevende winkel laat al jaren een gestage groei in omzet en is ondertussen een begrip in het zeer grote verzorgingsgebied van Alkmaar. De winkel bevindt zich op een A2 locatie in het centrum (voetgangersgebied). Laden en lossen kan voor de winkel en diverse parkeergarages zijn binnen loopafstand.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt in een persoonlijk gesprek bekend gemaakt
Oppervlakte:
225 m²
Adres:
Koorstraat 22-24, 1811 GP Alkmaar Noord Holland

HiFi Klubben Breda

Omschrijving:

HiFi Klubben heeft 100 winkels in Nederland, Scandinavië en Duitsland. De formule ondersteund franchisenemers bij bedrijfsvoering, zodat de ondernemer zich helemaal kan focussen op de eigen vestiging. Voor de vestiging in Breda is HiFi Klubben nog op zoek naar een nieuwe franchisenemer die liefde voor muziek en gevoel voor goed geluid heeft. De vestiging in Breda was eerst in het beheer van HiFi Klubben Netherlands B.V., maar is ter overname aangeboden.

HiFi Klubben Breda opende haar deuren in 2016, begin 2021 zullen we deze winkel verhuizen naar een nader te bepalen (goedkopere) locatie waar met de auto voor de deur gekomen kan worden. De winkel laat een gestage groei in omzet en winstgevendheid zien en steeds meer klanten uit de wijde omtrek weten ons te vinden.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt in een persoonlijk gesprek bekend gemaakt
Oppervlakte:
N.n.b.
Adres:
Korte Brugstraat 10, 4811 ZA Breda Noord-Brabant

HiFi Klubben Haarlem

Omschrijving:

De franchisenemers van HiFi Klubben hebben liefde voor muziek, humor, passie voor de producten en een heel sterk ‘wij’-gevoel. De franchiseformule is daarom op zoek naar een gedreven ondernemer die passie voor muziek met gevoel voor goed geluid combineert. Met een prijswinnend assortiment zal de ondernemer de klanten bedienen.
HiFi Klubben Haarlem was voorheen een winkel in eigen beheer van HiFi Klubben Netherlands B.V. en is beschikbaar ter overname. HiFi Klubben Haarlem opende haar deuren in 2013 en in 2018 heeft HiFi Klubben de winkel verhuisd naar de huidige, grotere locatie waar klanten met de auto voor de deur kunnen komen. De winkel laat al jaren een gestage groei in omzet en winstgevendheid zien en is ondertussen een begrip in het kapitaalkrachtige.
Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt in een persoonlijk gesprek bekend gemaakt
Oppervlakte:
220 m²
Adres:
Gedempte Oude Gracht 81, 2011 GN Haarlem Noord Holland

HiFi Klubben Rotterdam

Omschrijving:

HiFi Klubben heeft ongeveer 100 locaties in drie landen: Nederland, Scandinavië en Duitsland. De franchiseformule heeft niet alleen veel vestigingen, maar is ook online erg sterk. De vestiging in Rotterdam is op zoek naar een nieuwe ondernemer die passie voor muziek en een gevoel voor goed geluid heeft. Deze vestiging was voorheen in beheer van HiFi Klubben zelf, maar is nu ter overname aangeboden.

HiFi Klubben Rotterdam opende haar deuren in 2014, eerder zat op dit adres Snijders Hifi. De winkel laat al jaren een gestage groei in omzet en winstgevendheid zien en is een begrip in het Rotterdam en omstreken. De winkel bevindt zich recht tegenover de Markthal en is mede daardoor zeer bedrijvig. Een gedeelte van het v.v.o. bevindt zich op de eerste etage waar twee high-end luisterruimtes zijn gecreëerd. Het voorraadmagazijn en kantoor bevinden zich in de kelder. Laden en lossen kan achter de winkel en diverse parkeergarages zijn binnen loopafstand.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt in een persoonlijk gesprek bekend gemaakt
Oppervlakte:
380 m²
Adres:
Hoogstraat 137-139, 3011PM Rotterdam Zuid-Holland

HiFi Klubben Utrecht

Omschrijving:

HiFi Klubben is een snelgroeiende franchiseformule, die niet alleen in Nederland maar ook in Scandinavië en Duitsland actief is. Bevlogen muziekliefhebbers verkopen in deze winkels beeld en voornamelijk geluid aan particulieren. HiFi Klubben is op zoek naar een gedreven ondernemer die passie voor muziek met gevoel voor goed geluid combineert.

HiFi Klubben Utrecht was voorheen een winkel in eigen beheer van HiFi Klubben Netherlands B.V. en is beschikbaar ter overname. HiFi Klubben Utrecht opende haar deuren in 2012 en heeft zich vanaf dag één bewezen als een winstgevende winkel op een unieke locatie midden in het centrum van Utrecht. De winkel is een begrip in Utrecht e.o. en laat jaarlijks een gezonde groei zien.

Overnameprijs:
N.o.t.k
Omzet:
Wordt in een persoonlijk gesprek bekend gemaakt
Oppervlakte:
160 m²
Adres:
Mariastraat 34, 3511 LP Utrecht Utrecht
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3 4 5


Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

skyscraper-banner-website