Franchisevestigingen ter overname

Bestaand bedrijf kopen? Hier bieden bieden franchiseformules en/of ondernemers hun franchisevestiging ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf (franchise) of een winkel/vestiging kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start maken als ondernemer onder de naam van een franchiseformule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen alle franchiseformules te zoeken.

De franchise vestigingen die op deze pagina ter overname staan zijn te koop. De overnameprijs, omzet en overige informatie worden in de meeste gevallen vrijgegeven. Dit doen we om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de huidige situatie van een desbetreffende vestiging ter overname. Helaas is het in sommige situaties niet mogelijk om deze (soms privacygevoelige) informatie vrij online te publiceren. De meeste franchiseformules geven u in een later stadium inzage in de huidige (financiële) situatie van het bedrijf dat te koop wordt aangeboden.

Reden van verkoop

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom franchisenemers hun franchise vestiging te koop/ter overname aanbieden. Dit betekent daarom niet per definitie dat de franchisevestigingen die te koop staan, niet rendabel zijn. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Eventuele redenen van verkoop van de franchise winkel zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet is verlengd, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande winkel koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Op zoek naar een nieuw te openen vestiging in plaats van een bestaande vestiging? Kijk hier voor de franchisemogelijkheden per regio.

Uw franchise ter overname aanbieden?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden: (055) 8200 226 of info@denationalefranchisegids.nl

Lees meer

 

Zoeken...

Totaal: 6 gevonden

Grando Keukens & Bad – Noord-Brabant

Omschrijving:

Grando Keukens & Bad is een landelijk opererende franchiseformule met 34 vestigingen, waarbij de ondernemers centraal staan. Onze franchisenemers kunnen profiteren van een professionele retail organisatie, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op het persoonlijk adviseren van de klant. Bij ons is elk filiaal een eigen zaak. Onze franchisenemers zijn echte ondernemers die hart voor de zaak hebben en een luisterend oor.

Grando Keukens & Bad is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde franchisenemers die, op basis van een franchiseformule, een zaak willen openen. Wij vragen geen extreem hoge investeringen, maar bieden een transparant en duidelijk concept gebaseerd op een duurzaam en correct partnership.

Als ondernemer heeft u passie voor het vak én voor het eindresultaat. U bent de ‘local hero’ en biedt de consument inspiratie en vernieuwende ideeën op het gebied van keukens en badkamers.

Bent u ondernemend, gemotiveerd en ambitieus? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Overnameprijs:
In overleg
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
> 500 m2
Adres:
Regio Noord-Brabant Noord-Brabant

Sanidirect Almere

Omschrijving:

Sanidirect Almere is gelegen op de Woonboulevard Doemere in Almere, een grote woonboulevard met ruim 35 woonwinkels. Voor alles op woongebied maar ook voor de dagelijkse boodschappen. Zodra je binnenstapt in de showroom zul je verrast worden door de warme en gezellige sfeer die er hangt. Complete badkamers, toiletruimtes, los sanitair en tegels uitgestald volgens de laatste trends. Het winkelpand heeft een oppervlakte van 1100m² en heeft onlangs een vernieuwde instore gekregen

De formule is nu op zoek naar een enthousiaste ondernemer voor de op korte termijn te openen vestiging Almere. Meer informatie? Klik dan op de aanvraag-knop!

Overnameprijs:
Vanaf €25.000 zijn er mogelijkheden
Omzet:
N.o.t.k.
Oppervlakte:
1100m²
Adres:
Washingtonstraat 111, 1334 LS, ALMERE Flevoland

Sanidirect Apeldoorn

Omschrijving:

Voor de vestiging van Sanidirect in Apeldoorn wordt een ondernemer gezocht om de bestaande vestiging te gaan franchisen. Het pand van Sanidirect Apeldoorn heeft een oppervlakte van 626 m². Het filiaal is gelegen op een boulevard en parkeren voor de deur is natuurlijk geen probleem. Onlangs is het filiaal trotse sponsor geworden van de lokale voetbalclub en creëert hierdoor ook lokale naamsbekendheid. Momenteel  zijn er 2 verkopers werkzaam die onze klanten met plezier helpen.

De Sanidirect franchise formule is een concept waarbij verkopers zich 100% kunnen concentreren op de klant. De ondernemer kan zich binnen Sanidirect zowel richten op de klant als op het verkooppersoneel. dit is mogelijk doordat alle randzaken centraal worden geregeld door het hoofdkantoor in Waalwijk. Momenteel heeft Sanidirect al 35 jaar ervaring in de sanitair branche en samen met 15 andere woonformules meer dan 250 winkels.

Sanidirect biedt een unieke franchiseconcept aan. Sanidirect start een BV op samen met de ondernemer, waardoor het risico voor de ondernemers beperkt wordt. Ook biedt Sanidirect een vast modaal salaris aan plus een uitkering van de winst. Daardoor heeft de franchisenemer een vast inkomen.

Overnameprijs:
Vanaf €25.000 zijn er mogelijkheden
Omzet:
N.o.t.k.
Oppervlakte:
626 m²
Adres:
Het Rietveld 32, 7321 CT, Apeldoorn Gelderland

Sanidirect Cruquius

Omschrijving:

In de showroom van Sanidirect Cruquius kun je de badkamer kopen die je altijd al wilde. Of het nu gaat om een nieuwe complete badkamer, een complete toiletruimte, inloopdouches of los sanitair. Het is allemaal uitgebreid te bekijken in deze prachtige showroom. Uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee.

In de showroom worden verschillende complete badkamers getoond, die opgebouwd zijn met de nieuwste trends. Daarnaast is er een ruim aanbod aan tegels, badmeubels, spiegels, wastafels, kranen, douchecabines en toiletsets. Onze deskundige adviseurs ontwerpen en bestellen dan ook graag jouw droom badkamer!

Gratis parkeren bij Sanidirect Cruquius

Sanidirect Cruquius is gevestigd op Woonboulevard Cruquius. De woonboulevard beschikt over een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Bij Sanidirect Cruquius heb je de mogelijkheid om direct voor de deur te parkeren.

Sanidirect Cruquius staat ter overname. Meer weten over de vestiging van Sanidirect? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
+/- 1.040 m²
Adres:
Cruquiusplein 22 Noord Holland

Sanidirect Den Haag

Omschrijving:

Sanidirect Den Haag is gelegen op de MegaStores, het grootste overdekte winkelcentrum van de Benelux. Hier vind je meer dan 40 winkels, die 7 dagen per week open zijn. Voor alles op woongebied maar ook voor de dagelijkse boodschappen.  Zodra je binnenstapt in de showroom zul je verrast worden door de warme en gezellige sfeer die hier hangt. Het gezellige en hechte team van Sanidirect Den Haag staat de hele dag klaar voor de klant om ze met open armen te ontvangen. Sanidirect Den Haag staat voor verkoop met een glimlach. Het team vindt het belangrijk dat de klant stralend de showroom verlaat én humor mag dan ook zeker niet ontbreken. Het pand heeft een oppervlakte van 850 m² en heeft onlangs een vernieuwde instore gekregen

De formule is nu op zoek naar een enthousiaste ondernemer voor de op korte termijn te openen vestiging in Den Haag. Meer informatie? Klik dan op de aanvraag-knop!

Overnameprijs:
Vanaf €25.000 zijn er mogelijkheden
Omzet:
N.o.t.k.
Oppervlakte:
850m²
Adres:
Van der Kunstraat 157, 2521 BS, 'S-GRAVENHAGE Zuid-Holland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2