Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan. Wilt u dus een bestaande winkel kopen? Uw eigen zaak beginnen? Hier kunt u een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een franchise formules.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 46 gevonden

yarden slingerbos

Yarden Gelderland

Omschrijving:

Als franchisenemer bij Yarden kunt u echt iets voor een ander betekenen. Onze ambitie is om de beste uitvaartorganisatie te zijn. Wij zijn trots op onze positie in de top 3 van grootste uitvaartondernemingen. Yarden is een vereniging zonder winstoogmerk met bijna 1 miljoen leden. Met 24 crematoria zijn we marktleider in Nederland. Verder heeft Yarden 41 uitvaartcentra en 7 begraafplaatsen door het hele land.

Yarden is op zoek naar verschillende franchisenemers voor de provincie Gelderland.

Enthousiast geworden en meer informatie ontvangen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Overnameprijs:
€ 40.000 eigen vermogen + lening
Omzet:
Wordt in nader overleg vrijgegeven
Oppervlakte:
Verschilt
Adres:
Provincie Gelderland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 8 9 10

 

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-banner-abn-amro-3

franchise-season-art-class