Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules en/of ondernemers franchisevestigingen ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf of winkel (of vestiging) kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een bestaande franchise formule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen franchises te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 82 gevonden

Spare Rib Express Zaandam

Omschrijving:

Unieke kans: Spare Rib Express Zaandam ter overname aangeboden

Spare Rib Express is een premium bezorgrestaurant die maaltijden van restaurantniveau thuisbezorgt. Spare Rib Express onderscheidt zich in de foodservice branche door het bereiden van hoogwaardige dagverse vlees-, vis- en kipmaaltijden die efficiënt en ambachtelijk bereid worden. Door onze effectieve lokale marketingcampagnes weten wij dit op aantrekkelijke wijze aan de consument duidelijk te maken.

Overnameprijs:
€ 189.000
Omzet:
Op aanvraag
Oppervlakte:
193 m²
Adres:
Wandelweg 93, 1521 AD Wormerveer Noord Holland

Straetus West-Brabant

Omschrijving:

Vier jaar geleden opende de Straetus vestiging in Breda. Na een succesvolle periode waarin Straetus in Breda en omstreken goed gevonden wordt is de formule nu op zoek naar een nieuwe franchisenemer voor deze succesvolle Straetus vestiging.

Over Straetus

Straetus biedt diensten, producten en ondersteuning om te komen tot effectief debiteurenbeheer. Met het netwerk van betrokken ondernemers staan zij de klanten met raad en daad terzijde. De persoonlijke benadering is uniek en zeer oplossingsgericht. Met lokale vestigingen is Straetus zeer actief & biedt het incassobureau landelijke dekking in heel Nederland.

Bent of kent u een geïnteresseerde voor de Straetus vestiging? Neem contact op via de de blauwe aanvraag-knop.

Overnameprijs:
€ 35.000
Omzet:
€ 90.000
Oppervlakte:
N.v.t.
Adres:
Regio West-Brabant Noord-Brabant

Taco Mundo Eindhoven

Omschrijving:

Elke dag fresh made mex: gezond en verrassend alternatief voor de doorsnee fast food producten. Taco Mundo is de bezorgformule voor de Mexicaanse keuken. Met het onderscheidende assortiment dat bestaat uit Tacos, Burritos, Salades, Quesadillas, Enchiladas en andere Mexicaanse en Tex-Mex gerechten heeft Taco Mundo een unieke positie op de markt voor maaltijdbezorging. Kwaliteit van de gerechten staat centraal binnen de organisatie. Streng geselecteerde leveranciers staan borg voor aanvoer van verse ingrediënten. Interne en externe controles waarborgen de voedselveiligheid en de kwaliteit van de maaltijden. Omstreeks vijfentwintig procent van het aanbod wordt gerealiseerd door vegetarische producten. Taco Mundo staat in nauw contact met haar klanten. Het leveren van de beste kwaliteit en een snelle service zijn speerpunten van de formule. Het centraal stellen van de klantbehoefte levert een grote bijdrage aan de groei van de keten in Nederland. Naast bezorging kunnen gerechten ook worden afgehaald en ter plekke worden genuttigd.
Deze locatie is gelegen aan één van de hoofdinvalswegen naar Eindhovencentrum. De Aalsterweg kent een zeer divers karakter met grote verscheidenheid aan detailhandel, kantoren en horeca. De Taco Mundo vestiging op de Aalsterweg bestaat sinds 1-1-2015. Verder is dit een gezond en goed draaiende onderneming die nog ruime mogelijkheid heeft om verder te groeien.
Voor vragen is de franchisenemer van deze vestiging te bereiken via 06-211 703 05 of via m_khallad@live.nl
Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
€ 350.000 - € 400.000
Oppervlakte:
85m² begane grond + ongeveer 30m² magazijn en kantoor
Adres:
Aalsterweg 18, 5615 CG Eindhoven Noord-Brabant

Used Products Veenendaal

Omschrijving:

Used Products Veenendaal maakt deel uit van een  succesvolle franchiseorganisatie opgericht in 1997 en die zich begeeft in bijna alle productgroepen van de tweedehands marktU vindt onze winkel in het centrum van Veenendaal. De winkel, gelegen in een gezellige winkelstraat, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en de auto. Parkeerplaatsen vindt u voor de deur! Verder zijn we natuurlijk met onze webshop 24uur per dag online.

In Nederland zetten we als Franchise de sterke groei al jaren achtereen door, er zijn inmiddels meer dan 50 winkels. Ook in het buitenland timmert Used Products hard aan de weg. In België, Spanje en Roemenië zijn de eerste winkels met succes geopend en ook in andere landen zoeken we kandidaten die de Masterlicentie voor dat land willen exploiteren of een winkel willen openen.

In Nederland is er voor de geschikte commerciële kandidaat nu een interessante overname mogelijkheid in Veenendaal. De verdiensten liggen bij gebleken geschiktheid behoorlijk bovengemiddeld.

Een korte impressie van ons: https:www.youtube.com/watch?v=5Rs_PCQDyzU 

Overnameprijs:
Nader te bepalen
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
140 m²
Adres:
prins bernhardlaan 14 veenendaal Utrecht

ViaViela Den Haag

Omschrijving:

ViaViela is een vooruitstrevende formule in de gastouderopvang. Als expert in kleinschalige kinderopvang in huis draait alles bij ons om het ontzorgen van ouders door het faciliteren van persoonlijke en vertrouwde opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar oud. ViaViela is al jarenlang een sterk met en het grootste gastouderbureau van Nederland.

De vraag- en gastouders in de regio Den Haag worden op dit moment bemiddeld vanuit de vestiging in de regio Leiden. Het totale gebied blijkt zo veel potentie te hebben, dat het gebied worden gesplitst en er 2 franchisenemers actief worden. Er is een klantenportefeuille beschikbaar ter overname, waar nog een grote groeipotentie in zit.  Omdat regionale kennis dit product versterkt is het voor onze dienstverlening belangrijk dat je zelf in Den Haag woont.

Wil je meer informatie of weten of er in een andere regio ook mogelijkheden zijn, kijk gerust op onze website of laat je gegevens achter via deze link. Bellen kan ook met Barend Dill 06-06-33035844

Adres: ViaViela werkt met virtuele vestigingen. Dit betekent dat er geen kantoor ter overname is. Je werkt vanuit huis of huurt ergens een kantoor.

Overnameprijs:
€ 12.000,- en € 20.000,-
Omzet:
Circa € 150.000,- / € 200.000,-
Oppervlakte:
N.v.t.
Adres:
N.v.t. Zuid-Holland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 13 14 15 16 17


Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

skyscraper-banner-website