Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan. Wilt u dus een bestaande winkel kopen? Uw eigen zaak beginnen? Hier kunt u een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een franchise formules.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 43 gevonden

Bakker Bart Uden

Omschrijving:

Bakker Bart is een ondernemende, gastvrije en vooruitstrevende formule met passie voor het vak.  Op elk moment van de dag wordt er vers brood gebakken, zodat klanten altijd kunnen genieten van de allerlekkerste producten.

De ondernemers van Bakker Bart Uden bieden hun winkel aan ter overname.

Aan de rand van oergebied De Maashorst vind je de gemeente Uden. Zowel de fervente shop-a-holic als de praktische winkelbezoeker haalt in Uden zijn hart op. Het centrum van Uden biedt genoeg voor een dag vertier en je vindt er net zo snel wat je gewoon even nodig hebt. Je vindt er unieke winkeltjes en grote ketens. Uden is makkelijk bereikbaar met de auto, fiets of openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeerplaatsen in het centrum.

Zeker iets om trots op te zijn: in Uden is altijd iets te doen!

Interesse in de vestigingen in Uden? Neem contact op met Bakker Bar!

Overnameprijs:
Benodigd eigen vermogen vanaf € 15.000
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Adres:
Sacramentsweg 12 Noord-Brabant

Bruna Nijmegen – Den Bosch – Veghel

Omschrijving:

Vanwege persoonlijke omstandigheden wordt een vestiging van Bruna ter overname aangeboden. Het gaat om een prima renderende vestiging op een uitstekende locatie met extra potentie.

Met ongeveer 300 winkels is Bruna marktleider op het gebied van (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten, en één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, cadeau, staatsloten en schoolartikelen. Bruna bestaat in 2018 150 jaar.

Met een merkbekendheid van 97% zijn we niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Deze historie gecombineerd met het feit dat we recentelijk zijn overgenomen door VBK, welke dezelfde achtergrond deelt, geeft Bruna veel perspectief! VBK, oftewel the Shared Story Groep,  zijn bereid fors te investeren in de verdere ontwikkeling van Bruna. We laten zien dat we als leeswinkel én aanbieder van kwalitatieve en educatieve kindercadeaus altijd dichtbij zijn.

Wilt u meer weten over deze Bruna winkel? Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Onbekend
Adres:
Gelderland

Bruna regio Noord-Brabant

Omschrijving:

Ter overname aangeboden: prima renderende Bruna in de regio Noord Brabant.

Met ongeveer 300 winkels is Bruna marktleider op het gebied van (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten, en één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, cadeau, staatsloten en schoolartikelen. Bruna bestaat in 2018 150 jaar.

Met een merkbekendheid van 97% zijn we niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Deze historie gecombineerd met het feit dat we recentelijk zijn overgenomen door VBK, welke dezelfde achtergrond deelt, geeft Bruna veel perspectief! VBK, oftewel the Shared Story Groep,  zijn bereid fors te investeren in de verdere ontwikkeling van Bruna. We laten zien dat we als leeswinkel én aanbieder van kwalitatieve en educatieve kindercadeaus altijd dichtbij zijn.

Wil jij meer weten over deze Bruna winkel? Vraag dan de franchise informatie set aan.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
-
Oppervlakte:
50 - 150 m²
Adres:
Regio Noord-Brabant Noord-Brabant

De Beren bezorgrestaurant Amsterdam

Omschrijving:

Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam, is uitgegroeid tot een grote horecaketen waar iedereen zich écht thuis voelt. Bekend om haar saté en burgers in royale porties van hoge kwaliteit, serveren de Beren al sinds 1984 de lekkerste gerechten van de grill in inmiddels 31 restaurants en vanuit 17 bezorgrestaurants.

In een fraai hoekpand aan de Hobbemakade in het centrum van Amsterdam, bevindt zich het volledig ingerichte bezorgrestaurant De Beren Amsterdam-Zuid.

Sinds februari 2016 heeft deze vestiging haar deuren geopend in de compleet nieuwe huisstijl van De Beren en na twee jaar exploiteren is deze vestiging rijp om overgedragen te worden aan een enthousiaste franchisenemer!

De Beren: een sterk merk

Al meer dan 30 jaar geniet je bij De Beren van de heerlijkste vlees- en visgerechten. Thuis, op het werk én in onze restaurants.

Wat in 1984 begonnen is met een eetcafé is uitgegroeid tot een toonaangevende horecaketen met inmiddels 33 restaurants en 19 bezorgrestaurants.

Word franchisenemer!

Ben jij de geschikte kandidaat die dit bezorgrestaurant met trots gaat voortzetten?

Dan zijn er voor jou ruime financieringsmogelijkheden beschikbaar.

Neem voor meer informatie contact op met franchisecoach Leen Klootwijk via 06-46021570 of l.klootwijk@beren.nl.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
€ 250.000
Oppervlakte:
Adres:
Hobbemakade - Amsterdam Noord Holland

Decorette Breda

Omschrijving:

Decorette biedt een oplossing voor alle zeven wanden van het huis: vloeren, gordijnen, behang, raamdecoratie, verf en buitenzonwering. Anno nu is Decorette een landelijke keten met ruim 40 vestigingen en met de hoogste naamsbekendheid in de branche.

Als Decorette ondernemer lift u mee op de jarenlange ervaring en profiteert u van de professionele organisatie. Wij zijn op zoek naar een overnamekandidaat voor een zeer goedlopende zaak met groeipotentie.

Het winkelcentrum is onlangs volledig verbouwd en de winkel is voorzien van nieuw interieur en daarom instap klaar. Geleidelijke overdracht is bespreekbaar. Vanzelfsprekend krijgt u ook inzicht in de beschikbare financiële cijfers.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag vrijblijvend nadere informatie ontvangen? Neem dan contact op met Decorette.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
In persoonlijk gesprek bekend gemaakt
Oppervlakte:
180 m²
Adres:
Breda Noord-Brabant
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3 4 9