Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan, meestal omdat de franchisenemer met pensioen gaat. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname. Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 38 gevonden

bakker-bart-vernieuwde-huisstijl

Bakker Bart Nijkerk

Omschrijving:

Bakker Bart is een ondernemende, gastvrije en vooruitstrevende formule met passie voor het vak.  Op elk moment van de dag wordt er vers brood gebakken, zodat klanten altijd kunnen genieten van de allerlekkerste producten.

De ondernemers van Bakker Bart Nijkerk bieden hun winkel aan ter overname.

Nijkerk is een mooie gemeente die hard aan haar toekomst bouwt en meer dan 40.000 inwoners telt. Nijkerk ligt vlakbij de Randstad en heeft aan de andere kant de mooie natuur van de Veluwe. Er worden in Nijkerk veel activiteiten georganiseerd , dat komt o.a. door het zeer actieve verenigingsleven in de stad en biedt ondernemers weer mooie commerciële kansen.

Nijkerk heeft een compleet winkelaanbod en de stad is goed bereikbaar met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Interesse in de vestigingen in Nijkerk? Neem dan contact op met Bakker Bart!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt in persoonlijk gesprek bekend gemaakt.
Oppervlakte:
Adres:
Gelderland
Bruna_e-readers_webshop_internet

Bruna regio Zuid-Holland

Omschrijving:

De Bruna franchise is een landelijke detailhandelsonderneming, die actief is met 330 winkels op de markt van boeken, tijdschriften, papier- en schrijfwaren, dagbladen, wenskaarten en multimediaproducten. In deze branche is Bruna marktleider. De winkelformule Bruna bestaat sinds 1868.

Naast de winkelketen biedt Bruna meer dan 100.000 boeken aan via haar website www.bruna.nl met als unieke propositie: alle bestellingen kunnen zonder bezorgkosten in iedere Bruna winkel worden opgehaald. Bruna’s missie is: Nederland leest en ontspant meer dankzij Bruna, de enige echt gemakkelijke (boek)winkel’ waar de ondernemer zijn klanten kent.

We zoeken een ondernemer die een bestaande vestiging in Rotterdam over wil nemen.

Ben je geïnteresseerd en benieuwd hoe franchisen bij Bruna in zijn werk gaat? Neem dan contact met ons!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
-
Oppervlakte:
-
Adres:
Regio Zuid-Holland Zuid-Holland
de-beren-amsterdam

De Beren bezorgrestaurant Amsterdam

Omschrijving:

Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam, is uitgegroeid tot een grote horecaketen waar iedereen zich écht thuis voelt. Bekend om haar saté en burgers in royale porties van hoge kwaliteit, serveren de Beren al sinds 1984 de lekkerste gerechten van de grill in inmiddels 31 restaurants en vanuit 17 bezorgrestaurants.

In een fraai hoekpand aan de Hobbemakade in het centrum van Amsterdam, bevindt zich het volledig ingerichte bezorgrestaurant De Beren Amsterdam-Zuid.

Sinds februari 2016 heeft deze vestiging haar deuren geopend in de compleet nieuwe huisstijl van De Beren en na twee jaar exploiteren is deze vestiging rijp om overgedragen te worden aan een enthousiaste franchisenemer!

De Beren: een sterk merk

Al meer dan 30 jaar geniet je bij De Beren van de heerlijkste vlees- en visgerechten. Thuis, op het werk én in onze restaurants.

Wat in 1984 begonnen is met een eetcafé is uitgegroeid tot een toonaangevende horecaketen met inmiddels 33 restaurants en 19 bezorgrestaurants.

Word franchisenemer!

Ben jij de geschikte kandidaat die dit bezorgrestaurant met trots gaat voortzetten?

Dan zijn er voor jou ruime financieringsmogelijkheden beschikbaar.

Neem voor meer informatie contact op met franchisecoach Leen Klootwijk via 06-46021570 of l.klootwijk@beren.nl.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
€ 250.000
Oppervlakte:
Adres:
Hobbemakade - Amsterdam Noord Holland
decorette-woonattelier

Decorette Breda

Omschrijving:

Decorette biedt een oplossing voor alle zeven wanden van het huis: vloeren, gordijnen, behang, raamdecoratie, verf en buitenzonwering. Anno nu is Decorette een landelijke keten met ruim 40 vestigingen en met de hoogste naamsbekendheid in de branche.

Als Decorette ondernemer lift u mee op de jarenlange ervaring en profiteert u van de professionele organisatie. Wij zijn op zoek naar een overnamekandidaat voor een zeer goedlopende zaak met groeipotentie.

Het winkelcentrum is onlangs volledig verbouwd en de winkel is voorzien van nieuw interieur en daarom instap klaar. Geleidelijke overdracht is bespreekbaar. Vanzelfsprekend krijgt u ook inzicht in de beschikbare financiële cijfers.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag vrijblijvend nadere informatie ontvangen? Neem dan contact op met Decorette.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
In persoonlijk gesprek bekend gemaakt
Oppervlakte:
180 m²
Adres:
Breda Noord-Brabant
doppio-ter-overname-den-bosch-2

Doppio Espresso Den Bosch

Omschrijving:

Doppio Espresso is op zoek naar een enthousiaste, gepassioneerde en ondernemende koffieliefhebber die een Doppio Espresso vestiging willen gaan exploiteren in Den Bosch. Om de vestiging tot een succes te maken, zijn we op zoek naar een ondernemer bij wie passie voor koffie voorop staat en die deze passie wil delen met de gasten. Onze franchisenemers zijn de gepassioneerde ondernemers met oog voor kwaliteit en gedreven om gasten een unieke en uitstekende koffie-ervaring te laten beleven.

Wat maakt een ondernemer een Doppio Espresso franchisenemer? Passie voor kwaliteit. Maar er is meer voor nodig om harten te veroveren en gasten mee te nemen in een unieke smaak- en servicebeleving. Doppio Espresso ondernemers beschikken over o.a. de volgende kwaliteiten:

  • Je bent klantgericht; persoonlijke en professionele service bieden vind je belangrijk en je doet graag net dat stapje extra voor de gast;
  • Aan ervaring heb jij geen gebrek; je beschikt over horeca- en leidinggevende ervaring;
  • Vrienden omschrijven jou als koffiefanaat; je weet waar je over praat en je hebt affiniteit met horeca en met koffie in het bijzonder;
  • Je bent ambitieus, ondernemend en kunt zelfstandig werken;
  • Je staat open voor feedback en streeft voortdurend naar verbetering;

Enthousiast geworde en meer informatie ontvangen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Overnameprijs:
€140.000
Omzet:
Volgt in een persoonlijk gesprek
Oppervlakte:
Bruto 110 m²
Adres:
Visstraat 46 Noord-Brabant
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3 4 8