Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan. Wilt u dus een bestaande winkel kopen? Uw eigen zaak beginnen? Hier kunt u een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een franchise formules.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 52 gevonden

welkom in je nieuwe bruna

Bruna regio Zutphen

Omschrijving:

Bruna is met bijna 300 moderne winkels de belangrijkste aanbieder van boeken, tijdschriften, wenskaarten en schrijfwaren. Bruna is al 150 jaar actief in Nederland. Met een merkbekendheid van 97% zijn we dan ook niet weg te denken in het Nederlandse straatbeeld.

Binnen een ½ uur reistijd rond Zutphen is een mooie Bruna franchisewinkel ter overname beschikbaar.

Houd je van samenwerken? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En lijkt het je leuk samen met je partner iets nieuws op te gaan starten?.

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden voor overname van deze winkel? Vraag dan eerst de franchise informatie aan via verkoopbureau@bruna.nl of neem contact op met Klaas Heemskerk via kheemskerk@bruna.nl , of via tel. 06 55 765 222

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
150 - 250 m²
Adres:
½ uur reistijd rond Zutphen Gelderland

Bruna Rotterdam/Den Haag

Omschrijving:

Bruna is met bijna 300 moderne winkels de belangrijkste aanbieder van boeken, tijdschriften, wenskaarten en schrijfwaren. Bruna is al 150 jaar actief in Nederland. Met een merkbekendheid van 97% zijn we dan ook niet weg te denken in het Nederlandse straatbeeld.

Binnen een ½ uur reistijd rond Rotterdam Noord bieden een aantal Bruna franchiseondernemers hun Bruna winkel ter overname aan.

Natuurlijk zijn deze winkels stuk voor stuk bewezen succesvol gebleken, maar vragen nu om een nieuwe en gemotiveerde ondernemer.

Spreekt je dit aan en wil je meer weten over jouw mogelijkheden voor overname van  1 van deze franchisewinkels? Vraag dan de franchise informatie aan!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
150 - 250 m²
Adres:
Driehoek Den Haag/Zoetermeer/Rotterdam Zuid-Holland

BurgerBusiness Eindhoven

Omschrijving:

Wat in 2015 begonnen is als een klein hamburger zaakje in Tilburg, is inmiddels uitgegroeid dat 1 van de populairste hamburgerketens van Brabant. Met de 3 bestaande zaken worden jaarlijks meer dan 200.000 klanten bediend in Tilburg, Eindhoven en Breda.

Gelegen aan het plein op de Karel de Grotelaan, een steenworp afstand van het centrum van Eindhoven, bevindt zich een compleet ingerichte vestiging van BurgerBusiness.

Na een ingrijpende verbouwing heeft deze vestiging in april 2016 zijn deuren geopend. De vestiging is geheel in lijn met de huisstijl ingericht en is voorzien van alle faciliteiten om succesvol het concept te kunnen exploiteren.  Na 3 jaar geëxploiteerd te zijn onder eigen beheer is het nu tijd om het stokje over te dragen aan een enthousiaste franchisenemer!

BurgerBusiness Eindhoven

De vestiging van BurgerBusiness Eindhoven is begin 2016 geopend en heeft een goede naam opgebouwd in de stad. De voordelen van deze vestiging zijn:

  • Hoog omzet niveau
  • Bewezen trackrecord
  • High traffic locatie (veel afhaal)
  • Bestaande klantenkring
  • Goed getraind personeelsbestand
  • Perfecte ligging
  • Afwerkingsniveau
  • Financieringsmogelijkheden

Ben jij de geschikte kandidaat die deze BurgerBusiness met trots voort gaat zetten? Dan treden we graag met jou in gesprek over de financieringsmogelijkheden.

Neem voor meer informatie contact op met Valentijn Prince via 0650823187 of valentijn@burgerbusiness.nl

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
150 m²
Adres:
Karel de Grotelaan 351 Noord-Brabant

Chocolate Company Zoetermeer

Omschrijving:

De vestiging wordt vanwege persoonlijke omstandigheden door de ondernemer ter overname aangeboden. De cafés van Chocolate Company zijn een combinatie van een dag horecazaak met topkwaliteit koffie, 60 verschillende smaken chocolademelk, de lekkerste taarten, High Choc, High Tea, sandwiches en het home made Chocolate Company assortiment.

De vestiging bevindt zich op een absolute toplocatie in het Stadshart van Zoetermeer.

Overnameprijs:
€ 160.000
Omzet:
€ 250.000 - 300.000
Oppervlakte:
88 m²
Adres:
Westwaarts 41 a, 2711 AD te Zoetermeer Zuid-Holland

De Beren bezorgrestaurant Amsterdam

Omschrijving:

Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam, is uitgegroeid tot een grote horecaketen waar iedereen zich écht thuis voelt. Bekend om haar saté en burgers in royale porties van hoge kwaliteit, serveren de Beren al sinds 1984 de lekkerste gerechten van de grill in inmiddels 31 restaurants en vanuit 17 bezorgrestaurants.

In een fraai hoekpand aan de Hobbemakade in het centrum van Amsterdam, bevindt zich het volledig ingerichte bezorgrestaurant De Beren Amsterdam-Zuid.

Sinds februari 2016 heeft deze vestiging haar deuren geopend in de compleet nieuwe huisstijl van De Beren en na twee jaar exploiteren is deze vestiging rijp om overgedragen te worden aan een enthousiaste franchisenemer!

De Beren: een sterk merk

Al meer dan 30 jaar geniet je bij De Beren van de heerlijkste vlees- en visgerechten. Thuis, op het werk én in onze restaurants.

Wat in 1984 begonnen is met een eetcafé is uitgegroeid tot een toonaangevende horecaketen met inmiddels 33 restaurants en 19 bezorgrestaurants.

Word franchisenemer!

Ben jij de geschikte kandidaat die dit bezorgrestaurant met trots gaat voortzetten?

Dan zijn er voor jou ruime financieringsmogelijkheden beschikbaar.

Neem voor meer informatie contact op met franchisecoach Leen Klootwijk via 06-46021570 of l.klootwijk@beren.nl.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Adres:
Hobbemakade - Amsterdam Noord Holland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3 4 5 11

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-season-art-class