Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan. Wilt u dus een bestaande winkel kopen? Uw eigen zaak beginnen? Hier kunt u een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een franchise formules.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 43 gevonden

Doppio Espresso Den Bosch

Omschrijving:

Doppio Espresso is op zoek naar een enthousiaste, gepassioneerde en ondernemende koffieliefhebber die een Doppio Espresso vestiging willen gaan exploiteren in Den Bosch. Om de vestiging tot een succes te maken, zijn we op zoek naar een ondernemer bij wie passie voor koffie voorop staat en die deze passie wil delen met de gasten. Onze franchisenemers zijn de gepassioneerde ondernemers met oog voor kwaliteit en gedreven om gasten een unieke en uitstekende koffie-ervaring te laten beleven.

Wat maakt een ondernemer een Doppio Espresso franchisenemer? Passie voor kwaliteit. Maar er is meer voor nodig om harten te veroveren en gasten mee te nemen in een unieke smaak- en servicebeleving. Doppio Espresso ondernemers beschikken over o.a. de volgende kwaliteiten:

  • Je bent klantgericht; persoonlijke en professionele service bieden vind je belangrijk en je doet graag net dat stapje extra voor de gast;
  • Aan ervaring heb jij geen gebrek; je beschikt over horeca- en leidinggevende ervaring;
  • Vrienden omschrijven jou als koffiefanaat; je weet waar je over praat en je hebt affiniteit met horeca en met koffie in het bijzonder;
  • Je bent ambitieus, ondernemend en kunt zelfstandig werken;
  • Je staat open voor feedback en streeft voortdurend naar verbetering;

Enthousiast geworde en meer informatie ontvangen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Overnameprijs:
€140.000
Omzet:
Volgt in een persoonlijk gesprek
Oppervlakte:
Bruto 110 m²
Adres:
Visstraat 46 Noord-Brabant

Filta Fry Zuid-west Drenthe/Noord-west Overijssel

Omschrijving:

FiltaFry Plus is een wereldwijd concept voor frituurmanagement; service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren waarmee de klant tijd en geld bespaart. Tevens levert de FiltaFry Plus de hoogste kwaliteit oliën en wordt de afgedankte olie meegenomen om te recyclen.

Met het compleet frituurmanagement van FiltaFry Plus wordt er een totaal ‘ontzorgingspakket’ op milieuvriendelijke basis aangeboden. Het FiltaFry concept heeft in 2016 de NFV Innovatieprijs gewonnen. Tevens vindt u Filta in de Greenkey gids.

Voor de overname van rayons: Zuid-west Drenthe en Noord-west Overijssel zoekt de formule (een) nieuwe franchisenemer(s). De rayons bevatten de gemeentes Midden-Drenthe, Westerveld, Meppel, De Wolden, Hoogeveen(Zuid-west Drenthe) en/of Steenwijkerland, Staphorst, Zwarte Waterland, Kampen, Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hardenberg (Noord-west Overijssel). Bij de overname wordt het huidige klantenbestand meegeleverd. Dit Klantenbestand bevat ongeveer 40 klanten verdeeld over beide rayons.

Naast het rayon inclusief benodigde werkapparatuur en  het klantenbestand, kan de nieuwe franchisenemer de volledig bedrukte Bedrijfswagen (Fort Transit) van 3 jaar oud overnemen.

Interesse in de overname? Neem hier contact op!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
N.o.t.k.
Oppervlakte:
N.v.t.
Adres:
Drenthe

Fortune Coffee regio Lansingerland

Omschrijving:

Fortune is, via de regionale ondernemers, de brenger van koffie in de zakelijke markt. Door middel van een totaalconcept waarbij je als ondernemer het gezicht bent voor je klanten. Adviseur, verkoper, leverancier en probleemoplosser in één. We zoeken ondernemers die er met plezier op uit trekken in hun regio. En die samen willen bouwen aan de verdere groei van een landelijk sterke formule.

Op 8 september 2008 is Fortune regio Lansingerland opgericht. Vanaf die periode tot heden heeft deze regio een bedrijfsgroei doorgemaakt. Het bedrijf heeft naast de ondernemer een fulltime medewerker in dienst die werkzaam blijft. Er is een stabiel en trouw klantenbestand opgebouwd en de regio biedt volop mogelijkheden tot verdere groei. Deze vestiging maakt deel uit van de landelijke franchiseorganisatie Fortune Coffee.

Sinds januari 2017 is de gezondheid van de ondernemer zodanig verslechterd dat hij heeft besloten het bedrijf te verkopen. De regio is recent door de Centrale Organisatie overgenomen en zal aan de kandidaat ondernemer verkocht worden. De regio in Zuid Holland bestrijkt onder andere de plaatsen Bleiswijk, Bergschenhoek, Capelle aan den IJssel en Nieuwekerk aan den IJssel.

Ben je woonachtig in deze regio en heb je interesse in dit bedrijf van Fortune Coffee? Neem dan contact op met Marinus Offermans.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Niet van toepassing
Adres:
Regio Lansingerland Zuid-Holland

Grando Keukens & Bad – Noord-Brabant

Omschrijving:

Grando Keukens & Bad is een landelijk opererende franchiseformule met 34 vestigingen, waarbij de ondernemers centraal staan. Onze franchisenemers kunnen profiteren van een professionele retail organisatie, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op het persoonlijk adviseren van de klant. Bij ons is elk filiaal een eigen zaak. Onze franchisenemers zijn echte ondernemers die hart voor de zaak hebben en een luisterend oor.

Grando Keukens & Bad is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde franchisenemers die, op basis van een franchiseformule, een zaak willen openen. Wij vragen geen extreem hoge investeringen, maar bieden een transparant en duidelijk concept gebaseerd op een duurzaam en correct partnership.

Als ondernemer heeft u passie voor het vak én voor het eindresultaat. U bent de ‘local hero’ en biedt de consument inspiratie en vernieuwende ideeën op het gebied van keukens en badkamers.

Bent u ondernemend, gemotiveerd en ambitieus? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Overnameprijs:
In overleg
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
> 500 m2
Adres:
Regio Noord-Brabant Noord-Brabant

HouseHunting Leiden

Omschrijving:

HouseHunting Makelaardij is met 19 vestigingen in korte tijd een van de grootste en nog steeds groeiende verhuur bemiddelaars van Nederland. Het begrip “SERVICE” staat in ons brede en flexibele dienstverleningspakket met hoofdletters geschreven. De bedrijfsvoering wordt gekenmerkt met de woorden: betrouwbaar, betrokken, gedreven, verzorgd, open en deskundig.

Momenteel biedt de franchisenemer van HouseHunting in Leiden zijn vestiging ter overname aan. Indien u interesse heeft in deze vestiging kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt in persoonlijk gesprek bekend gemaakt.
Oppervlakte:
-
Adres:
Leiden Zuid-Holland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3 4 5 9