Franchisevestigingen ter overname

Bestaand bedrijf kopen? Hier bieden bieden franchiseformules en/of ondernemers hun franchisevestiging ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf (franchise) of een winkel/vestiging kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start maken als ondernemer onder de naam van een franchiseformule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen alle franchiseformules te zoeken.

De franchise vestigingen die op deze pagina ter overname staan zijn te koop. De overnameprijs, omzet en overige informatie worden in de meeste gevallen vrijgegeven. Dit doen we om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de huidige situatie van een desbetreffende vestiging ter overname. Helaas is het in sommige situaties niet mogelijk om deze (soms privacygevoelige) informatie vrij online te publiceren. De meeste franchiseformules geven u in een later stadium inzage in de huidige (financiële) situatie van het bedrijf dat te koop wordt aangeboden.

Reden van verkoop

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom franchisenemers hun franchise vestiging te koop/ter overname aanbieden. Dit betekent daarom niet per definitie dat de franchisevestigingen die te koop staan, niet rendabel zijn. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Eventuele redenen van verkoop van de franchise winkel zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet is verlengd, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande winkel koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Op zoek naar een nieuw te openen vestiging in plaats van een bestaande vestiging? Kijk hier voor de franchisemogelijkheden per regio.

Uw franchise ter overname aanbieden?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden: (055) 8200 226 of info@denationalefranchisegids.nl

Lees meer

 

Zoeken...

Totaal: 86 gevonden

Bruna Sittard

Omschrijving:

Bruna is marktleider in (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten. Ook is Bruna één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, staatsloten, cadeau- en schoolartikelen. Bruna Sittard is erg gunstig gelegen: centraal aan de Gruizenstraat, één van de populairste winkelstraten van Sittard.  Bruna is al 150 jaar actief in Nederland. Met bijna 300 moderen winkels en een merkbekendheid van 97% zijn we dan ook niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld.

Houd je van samenwerken? Is klant- en resultaatgerichtheid je op het lijf geschreven? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt het je wellicht ook leuk om samen met je partner iets nieuws op te starten?

Overnameprijs:
€ 35.000 (eigen vermogen)
Omzet:
Wordt in nader overleg vrijgegeven
Oppervlakte:
190 m²
Adres:
Gruizenstraat 14, 6131 EH Sittard Limburg

Bruna Sneek

Omschrijving:

Bruna is marktleider in (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten. Ook is Bruna één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, staatsloten, cadeau- en schoolartikelen. Bruna Sneek is erg gunstig gelegen: centraal aan Oosterdijk, de populairste winkelstraat van Sneek.  Bruna is al 150 jaar actief in Nederland. Met bijna 300 moderne winkels en een merkbekendheid van 97% zijn we dan ook niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld.

Houd je van samenwerken? Is klant- en resultaatgerichtheid je op het lijf geschreven? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt het je wellicht ook leuk om samen met je partner iets nieuws op te starten?

Overnameprijs:
€ 45.000 (eigen vermogen)
Omzet:
Wordt in nader overleg vrijgegeven
Oppervlakte:
240 m²
Adres:
Oosterdijk 11, 8601 BP Sneek Friesland

Burger ´n Shake Amsterdam

Omschrijving:

Burger ’n Shake Amsterdam Osdorp is een goed draaiende en flink winstgevende vestiging. Er is nog ruim potentieel aanwezig om dit verder uit te bouwen: op maandag zijn zij gesloten, het terras aan het plein is nauwelijks benut en de vestiging is pas één jaar operationeel. De vestiging is ideaal gelegen: direct aan het Osdorpplein.

Burger ’n Shake Franchise is hét halal-foodconcept met verse hamburgers, verse friet en shakes gemaakt van vers gedraaid ijs. Bij Burger ’n Shake kun je terecht voor het ontbijt, de lunch en het diner. De restaurants hebben een open keuken en er wordt uitsluitend met verse en ambachtelijke producten gewerkt.

De vestiging loopt zo goed dat dat ondernemer overrompeld is door alle drukte en hij er nog een bedrijf naast heeft. Gezien de drukte is ervaring in de horeca erg belangrijk.

Overnameprijs:
€ 230.000
Omzet:
€ 600.000
Oppervlakte:
110 m²
Adres:
Osdorpplein 47, 1068 EK Amsterdam Noord Holland

ChipsAway Groningen

Omschrijving:

ChipsAway is een doorbraak in het herstellen van lakschade aan uw auto. De ChipsAway techniek werd enkele jaren geleden in de Verenigde Staten ontwikkeld en is sindsdien erg succesvol gebleken in de autobranche. De vestiging in Groningen is op zoek naar expansie. Er zijn allerlei opties bespreekbaar vanuit een ondernemend perspectief. Dus partnership, overname, ingroeimodellen.

Je stapt in op een rijdende trein waarbij er bewezen veel aanvragen niet uitgevoerd kunnen worden. ChipsAway werkt volgens het Franchise model; een investering is vereist. De hoogte hangt sterk af van de op te zetten samenwerking. ChipsAway Groningen zoekt een partner waarop men kan bouwen. Alleen kunnen werken is een belangrijk punt.

Wilt u meer informatie ontvangen? Klik dan op de aanvraag-oranje knop.

Overnameprijs:
€ 13.185 (eigen vermogen)
Omzet:
€ 100.000 - € 150.000
Oppervlakte:
Onbekend
Adres:
Regio Groningen Groningen

Chocolate Company café Amersfoort

Omschrijving:

Chocolate Company Café is met de combinatie van horeca en retail het gehele jaar door succesvol, dankzij een sterk assortiment dat met de seizoenen meebeweegt. Naast de verkoop van hoogwaardige chocolade biedt Chocolate Company Café heerlijke lunches, High Tea of High Choc, de beste koffies en hoge kwaliteit gebak.

De vestiging bevindt zich op een hele mooie locatie, aan de populaire Arnhemsestraat en heeft door de strategische ligging ten opzichte van de binnenstad veel traffic. Ook tijdens corona is door afhaal nog een redelijke omzet geboekt. Verwachting is dat na de lock down de vestiging flink winstgevend kan zijn.

Indien u geïnteresseerd bent, kunnen wij u volkomen vrijblijvend nadere informatie toezenden. Natuurlijk krijgt u in een latere fase ook inzage in alle beschikbare financiële gegevens.

Overnameprijs:
€ 55.000
Omzet:
€ 200.000
Oppervlakte:
86 m²
Adres:
Arnhemsestraat 20, Amersfoort Utrecht
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3 4 5 6 18