Franchisevestigingen ter overname

Bestaand bedrijf kopen? Hier bieden bieden franchiseformules en/of ondernemers hun franchisevestiging ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf (franchise) of een winkel/vestiging kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start maken als ondernemer onder de naam van een franchiseformule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen alle franchiseformules te zoeken.

De franchise vestigingen die op deze pagina ter overname staan zijn te koop. De overnameprijs, omzet en overige informatie worden in de meeste gevallen vrijgegeven. Dit doen we om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de huidige situatie van een desbetreffende vestiging ter overname. Helaas is het in sommige situaties niet mogelijk om deze (soms privacygevoelige) informatie vrij online te publiceren. De meeste franchiseformules geven u in een later stadium inzage in de huidige (financiële) situatie van het bedrijf dat te koop wordt aangeboden.

Reden van verkoop

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom franchisenemers hun franchise vestiging te koop/ter overname aanbieden. Dit betekent daarom niet per definitie dat de franchisevestigingen die te koop staan, niet rendabel zijn. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Eventuele redenen van verkoop van de franchise winkel zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet is verlengd, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande winkel koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Op zoek naar een nieuw te openen vestiging in plaats van een bestaande vestiging? Kijk hier voor de franchisemogelijkheden per regio.

Uw franchise ter overname aanbieden?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden: (055) 8200 226 of info@denationalefranchisegids.nl

Lees meer

 

Zoeken...

Totaal: 85 gevonden

DA drogist & parfumerie De Lier

Omschrijving:

Het is bijna onvoorstelbaar, maar deze winkel bestaat al sinds 1885! De tijd waarin de klanten nog hun hoge hoed afnamen bij binnenkomst en hun paard en wagen voor de deur stalden. De oma van de huidige eigenaar en drogist Peter van Geest opende haar eigen winkel hier. In 1952 bouwde haar zoon – de vader van Peter – een nieuw pand. Peter nam in 1992 de zaak over. Helpen, adviseren en kennis van gezondheid en verzorging zit deze ondernemer dus van generatie op generatie in het bloed. Het team telt 4 drogisten, 2 assistent-drogisten, een winkelmedewerker en een zelfstandige pedicure.

Overnameprijs:
Wordt nader bekend gemaakt
Omzet:
ca. € 700.000
Oppervlakte:
275 m²
Adres:
Hoofdstraat 72 Zuid-Holland

DA drogist & parfumerie Delft

Omschrijving:

In winkelcentrum De Hoven vind je deze nieuwe drogisterij van DA. Met de nieuwste formule van DA en alle gezondheidschecks een prachtig vlaggenschip van de formule. Het team is bekend in de wijde omgeving en een vertrouwd gezicht in de winkel. Alle ins en outs van gezondheid en schoonheid weten ze en hun adviezen zijn uitmuntend. Een aanwinst voor elke ondernemer.

Overnameprijs:
Wordt nader bekend gemaakt
Omzet:
ca. € 1.400.000
Oppervlakte:
325 m²
Adres:
Troelstralaan 17-19 Zuid-Holland

DA drogist & parfumerie Krimpen a.d. Lek

Omschrijving:

De familie Verloop heeft niet alleen veel aan de winkel gedaan en kan bouwen op een trouwe, grote klantenkring, maar heeft ook een netwerk in de zorg. Zo zijn er huisartsen, een fysiotherapeut en een tandarts waar regelmatig mee wordt samengewerkt. Ook heeft deze winkel de nieuwste gezondheidschecks uit de DA-formule zoals een huidanalyse, cholesterolcheck, bloeddrukcheck, glucosecheck, bodycheck en een stressmeting. Waardevolle services naast de fotoservice en pasfoto’s die al werden gemaakt. Zo is er met het reguliere DA-assortiment van natuurlijke- en zelfzorggeneesmiddelen tot mooie gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten, én parfums een bijzonder aanbod samengesteld.

Overnameprijs:
Wordt nader bekend gemaakt
Omzet:
ca. € 700.000
Oppervlakte:
219 m²
Adres:
De Markt 319 -321 Zuid-Holland

Doppio Espresso Breda

Omschrijving:

Doppio Espresso is een onderscheidend merk gebouwd op passie en aandacht, waarbij de wens van de gasten resulteert in (h)eerlijke producten en waar gewone dingen bijzonder goed zijn.  Op een van de mooiste plekjes op de Grote Markt is sinds 2011 Doppio Espresso Breda gevestigd. Waar voorheen een boekenhandel zat is na een complete verbouwing een frisse koffie/lunchzaak bij de Doppio familie gekomen. Alles is hierbij nieuw aangelegd; elektra, ventilatie, airco, vloeren, afvoeren, interieur etc. en in de tussentijd goed onderhouden.

Je kan de hele dag bij ons terecht voor een kop -speciale- koffie, taart, lunch en high tea. Op een dergelijke locatie waar van de terrassen gebruik wordt gemaakt mag een goed glaasje Italiaanse wijn natuurlijk niet ontbreken, daarom is ook een drank en horecavergunning in het bezit. Binnen heeft het bedrijf ruimte voor 46 gasten en buiten op het zonovergoten terras 68. Na -bijna- 10 jaar is de huidige eigenaresse toe aan een andere uitdaging en zoekt de formule een waardige opvolger die onder de vlag van Doppio Espresso verder gaat.

Overnameprijs:
€ 95.000
Omzet:
Op aanvraag
Oppervlakte:
94 m²
Adres:
Grote Markt 18, Breda Noord-Brabant

Doppio Espresso Den Bosch

Omschrijving:

Doppio Espresso is een onderscheidend merk gebouwd op passie en aandacht, waarbij de wens van de gasten resulteert in (h)eerlijke producten en waar gewone dingen bijzonder goed zijn. Op de looproute van het NS station richting het centrum van Den Bosch vind je deze sfeervolle Doppio Espresso vestiging.

Bij deze goed onderhouden vestiging kan je de hele dag door genieten van (speciale) koffie, thee, taart, ontbijt en lunch. Ook op het terras is het heerlijk tot rust komen van een dagje uit. Doppio Expresso zoekt een gedreven franchisenemer met oog voor kwaliteit en vooral gastvrijheid.

Overnameprijs:
Op aanvraag
Omzet:
Op aanvraag
Oppervlakte:
108 m²
Adres:
Visstraat 46, Den Bosch Noord-Brabant
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 3 4 5 6 7 17