Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan, meestal omdat de franchisenemer met pensioen gaat. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname. Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 2 gevonden

Bruna_e-readers_webshop_internet

Bruna regio Noord-Brabant

Omschrijving:

De Bruna franchise is een landelijke detailhandelsonderneming, die actief is met 300 winkels op de markt van boeken, tijdschriften, papier- en schrijfwaren, dagbladen, wenskaarten en multimediaproducten. In deze branche is Bruna marktleider. De winkelformule Bruna bestaat sinds 1868.

Naast de winkelketen biedt Bruna meer dan 100.000 boeken aan via haar website www.bruna.nl met als unieke propositie: alle bestellingen kunnen zonder bezorgkosten in iedere Bruna winkel worden opgehaald. Bruna’s missie is: Nederland leest en ontspant meer dankzij Bruna, de enige echt gemakkelijke (boek)winkel’ waar de ondernemer zijn klanten kent.

We zoeken een ondernemer die een bestaande vestiging in Noord-Brabant over wil nemen.

Ben je geïnteresseerd en benieuwd hoe franchisen bij Bruna in zijn werk gaat? Neem dan contact met ons!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
-
Oppervlakte:
-
Adres:
Regio Noord-Brabant Noord-Brabant
used-products-arnhem

Used Products Arnhem

Omschrijving:

Used Products is een franchiseformule voor de in- en verkoop van tweedehands artikelen, nieuwe artikelen en partij-goederen en begeeft zich in bijna alle productgroepen van de tweedehands markt. Inmiddels hebben we 56 winkels in Nederland en hebben we onlangs onze eerste winkels in België, Spanje en Oostenrijk met succes geopend.

Wegens privéomstandigheden bieden wij onze franchisevestiging in Arnhem ter overname aan. Beschikt u over leiderschapskwaliteiten en over een gezonde financiële achtergrond en bent u gemotiveerd om deze kans te benutten? Dan komen we graag met u in contact.

Wilt u graag vrijblijvend nadere informatie ontvangen omtrent de vestiging in Arnhem? Neem dan contact met ons op!
Overnameprijs:
Na overleg beschikbaar
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
350 m²
Adres:
Steenstraat 53 - Arnhem Gelderland
Toon: items per pagina.