Franchise vestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan, meestal omdat de franchisenemer met pensioen gaat. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname. Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 3 gevonden

decorette-woonattelier

Decorette Breda

Omschrijving:

Decorette biedt een oplossing voor alle zeven wanden van het huis: vloeren, gordijnen, behang, raamdecoratie, verf en buitenzonwering. Anno nu is Decorette een landelijke keten met ruim 40 vestigingen en met de hoogste naamsbekendheid in de branche.

Als Decorette ondernemer lift u mee op de jarenlange ervaring en profiteert u van de professionele organisatie. Wij zijn op zoek naar een overnamekandidaat voor een zeer goedlopende zaak met groeipotentie.

Het winkelcentrum is onlangs volledig verbouwd en de winkel is voorzien van nieuw interieur en daarom instap klaar. Geleidelijke overdracht is bespreekbaar. Vanzelfsprekend krijgt u ook inzicht in de beschikbare financiële cijfers.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag vrijblijvend nadere informatie ontvangen? Neem dan contact op met Decorette.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
In persoonlijk gesprek bekend gemaakt
Oppervlakte:
180 m²
Adres:
Breda Noord-Brabant
grando-68bewerkt

Grando Keukens & Bad – Noord-Brabant

Omschrijving:

Grando Keukens & Bad is een landelijk opererende franchiseformule met 34 vestigingen, waarbij de ondernemers centraal staan. Onze franchisenemers kunnen profiteren van een professionele retail organisatie, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op het persoonlijk adviseren van de klant. Bij ons is elk filiaal een eigen zaak. Onze franchisenemers zijn echte ondernemers die hart voor de zaak hebben en een luisterend oor.

Grando Keukens & Bad is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde franchisenemers die, op basis van een franchiseformule, een zaak willen openen. Wij vragen geen extreem hoge investeringen, maar bieden een transparant en duidelijk concept gebaseerd op een duurzaam en correct partnership.

Als ondernemer heeft u passie voor het vak én voor het eindresultaat. U bent de ‘local hero’ en biedt de consument inspiratie en vernieuwende ideeën op het gebied van keukens en badkamers.

Bent u ondernemend, gemotiveerd en ambitieus? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Overnameprijs:
In overleg
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
> 500 m2
Adres:
Regio Noord-Brabant Noord-Brabant
Sanidirect_sanitair

Sanidirect regio Sneek

Omschrijving:

Sanidirect franchise is een succesvolle, snelgroeiende winkelketen. In de winkels bieden zij sanitair A-merken met 40% korting aan. De komende jaren bouwen zij maar liefst 30 nieuwe showrooms in Nederland. Daarom zoeken zij per direct enthousiaste (franchise)ondernemers met ongekend verkooptalent en affiniteit voor sanitair. Om alle ins en outs van de branche te leren kennen, wordt u zeven weken intern opgeleid en is er een inwerkperiode van enkele maanden.

De franchiseformule Sanidirect biedt de vestiging in de regio van Sneek aan ter overname en is daar voor op zoek naar een geschikte kandidaat. Bent of kent u iemand die als franchisenemer bij Sanidirect aan de slag wil? Neem dan contact met ons op en vraag informatie aan bij Sanidirect franchise.

Enkele specificaties winkel:

  • Verzorgingsgebied: 150.000 inwoners
  • Reden verkoop: verhuizing franchisenemer van Sneek naar Groningen.
  • Type locatie: A-locatie op meubelboulevard
Overnameprijs:
In overleg
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
605 m²
Adres:
Regio Sneek Friesland
Toon: items per pagina.

Bedrijven te koop

banner snak appeal

skyscraper-banner-website

franchise-banner-abn-amro-3


seasons-artclass-banner

 

Vragen? Bel ons! 055-8200 226