Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan. Wilt u dus een bestaande winkel kopen? Uw eigen zaak beginnen? Hier kunt u een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een franchise formules.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 4 gevonden

Filta Fry Zuid-west Drenthe/Noord-west Overijssel

Omschrijving:

FiltaFry Plus is een wereldwijd concept voor frituurmanagement; service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren waarmee de klant tijd en geld bespaart. Tevens levert de FiltaFry Plus de hoogste kwaliteit oliën en wordt de afgedankte olie meegenomen om te recyclen.

Met het compleet frituurmanagement van FiltaFry Plus wordt er een totaal ‘ontzorgingspakket’ op milieuvriendelijke basis aangeboden. Het FiltaFry concept heeft in 2016 de NFV Innovatieprijs gewonnen. Tevens vindt u Filta in de Greenkey gids.

Voor de overname van rayons: Zuid-west Drenthe en Noord-west Overijssel zoekt de formule (een) nieuwe franchisenemer(s). De rayons bevatten de gemeentes Midden-Drenthe, Westerveld, Meppel, De Wolden, Hoogeveen(Zuid-west Drenthe) en/of Steenwijkerland, Staphorst, Zwarte Waterland, Kampen, Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hardenberg (Noord-west Overijssel). Bij de overname wordt het huidige klantenbestand meegeleverd. Dit Klantenbestand bevat ongeveer 40 klanten verdeeld over beide rayons.

Naast het rayon inclusief benodigde werkapparatuur en  het klantenbestand, kan de nieuwe franchisenemer de volledig bedrukte Bedrijfswagen (Fort Transit) van 3 jaar oud overnemen.

Interesse in de overname? Neem hier contact op!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
N.o.t.k.
Oppervlakte:
N.v.t.
Adres:
Drenthe

Handyman Meppel

Omschrijving:

Ter overname aangeboden, een goede en rendabele Handyman vestiging op een A1 locatie in

het historische centrum van Meppel. Veel vaste klanten maar ook passanten uit de regio en toeristen weten deze winkel te vinden.

  • Heb jij de energie om ook een succesvolle franchisenemer te worden?
  • Is het jouw passie om klanten de best passende oplossing te bieden?
  • Beleef jij plezier aan het mixen van producten en services?
  • Wil je aanloopverliezen voorkomen?

Dan ben jij de geschikte kandidaat om een bestaande Handyman winkel over te nemen.

Wie zijn wij?

Handyman B.V. maakt deel uit van de Elka Pieterman Group, een internationaal georiënteerde groothandel met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Griekenland, Noorwegen, Polen, Tsjechië, Hongarije, en China.

Handyman B.V. heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alles waar in huis een stekker aan zit. Ons brede assortiment omvat b.v. cartridges, toners, stofzuigerzakken, stofzuiger zuigmonden, filters, (led)lampen, stekkers, batterijen, accu’s, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen,  opslagmedia en veel, heel veel onderdelen.

Binnen dit brede assortiment vind je meer dan 300 A-merken en diverse huismerken.

Als Handyman franchisenemer biedt je ook de bij jou en de markt passende diensten aan. Binnen onze formule bieden we voldoende ruimte voor  je eigen inbreng in je winkel. Hierdoor heb je zelf ook meer invloed op het uiteindelijke resultaat.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt in een persoonlijk gesprek bekend gemaakt
Oppervlakte:
Onbekend
Adres:
Kerkplein 1, 7941 BE Meppel  Drenthe

Natuurwinkel Emmen

Omschrijving:

Natuurwinkel biedt deze vestiging ter overname aan in Emmen. De v.v.o. is 185 m².

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Meer informatie? Vraag vrijblijvend en kosteloos informatie aan.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Tussen de € 15.000 en € 20.000
Oppervlakte:
185 m²
Adres:
Wilhelminastraat 50, Emmen Drenthe

New York Pizza Emmen

Omschrijving:

De vestiging ligt net buiten het centrum van Emmen maar nabij de dierentuin “Wildlands”.

De winkel heeft op dit moment een stabiele omzet maar voor een actieve ondernemer is hier zeker een stijging te realiseren.

Het verzorgingsgebied van de winkel bestrijkt heel de stad Emmen en enkele dorpen in de nabije omtrek.

De winkel is gelegen aan een doorgaande weg met goede uitvalswegen naar de rest van Emmen.

Overnameprijs:
€ 260.000
Omzet:
€ 520.000
Oppervlakte:
Winkeloppervlakte: ± 96 m², bij-ruimte: ± 40 m²
Adres:
Wilhelminastraat 24a, 7811JB Emmen Drenthe
Toon: items per pagina.

 

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-banner-abn-amro-3