Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan. Wilt u dus een bestaande winkel kopen? Uw eigen zaak beginnen? Hier kunt u een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een franchise formules.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 6 gevonden

Bakker Bart regio Midden-Nederland

Omschrijving:

Bakker Bart is een ondernemende, gastvrije en vooruitstrevende formule met passie voor het vak.  Op elk moment van de dag wordt er vers brood gebakken, zodat klanten altijd kunnen genieten van de allerlekkerste producten.

De regio Midden-Nederland houdt de volgende locaties in: Bakker Bart Bussum, Almere-Muziekwijk en Harderwijk.

Bussum

Bussum is een prachtig en groen dorp in de gemeente Gooise Meren.  Met een ruim aanbod aan afwisselende boetiekjes en fraaie winkeltjes is Bussum een ‘must’ voor elke shopper. De belangrijkste winkelstraten zijn de Spiegelstraat, de Nassaulaan (waar de bakker Bart gevestigd is), de Nassaustraat, Havenstraat en de Kapelstraat. Deze Bakker Bart winkel is eind 2017 verbouwd naar de nieuwe Bakker Bart formule. De open winkelpresentatie nodigt uit om binnen te komen en het vernieuwde assortiment te ontdekken.

Almere Muziekwijk

Winkelcentrum Almere Muziekwijk ligt pal naast het gelijknamige NS station.  Er kan 2 uur gratis geparkeerd worden, tijd genoeg voor de dagelijkse boodschappen en een lekker broodje bij Bakker Bart. Er komen dagelijks ook vele forensen langs de winkel onderweg van en naar het werk.

De Bakker Bart bevindt zich op een vershof met complementaire ondernemers, namelijk de slager, visboer en kaasboer. Ook de vele bedrijven in de omgeving kunnen vers belegde broodjes bestellen bij de Bakker Bart of lekker gebak voor bij de koffie. Kansen genoeg als ondernemer van Bakker Bart Almere Muziekwijk!

Harderwijk

Harderwijk, de culinaire Hanzestad aan het Veluwemeer. Een knusse stad die bruist van gezelligheid.  Het is heerlijk winkelen in Harderwijk. De binnenstad van Harderwijk kent een goed en gevarieerd winkelaanbod. Natuurlijk ontbreken de bekende winkelketens niet, maar juist de mix met de kleinere zelfstandige ondernemers maakt Harderwijk een plezierige stad om te winkelen en lekker te lunchen.

Interesse in een van de vestigingen? Neem contact op met Bakker Bart via onderstaande knop!

Overnameprijs:
Benodigd eigen vermogen vanaf € 15.000
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Adres:
Regio Midden-Nederland Flevoland
welkom in je nieuwe bruna

Bruna regio Zutphen

Omschrijving:

Bruna is met bijna 300 moderne winkels de belangrijkste aanbieder van boeken, tijdschriften, wenskaarten en schrijfwaren. Bruna is al 150 jaar actief in Nederland. Met een merkbekendheid van 97% zijn we dan ook niet weg te denken in het Nederlandse straatbeeld.

Binnen een ½ uur reistijd rond Zutphen is een mooie Bruna franchisewinkel ter overname beschikbaar.

Houd je van samenwerken? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En lijkt het je leuk samen met je partner iets nieuws op te gaan starten?.

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden voor overname van deze winkel? Vraag dan eerst de franchise informatie aan via verkoopbureau@bruna.nl of neem contact op met Klaas Heemskerk via kheemskerk@bruna.nl , of via tel. 06 55 765 222

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
150 - 250 m²
Adres:
½ uur reistijd rond Zutphen Gelderland

Doppio Espresso Wageningen

Omschrijving:

Doppio Espresso biedt een vrij nieuwe vestiging in Wageningen ter overname aan. De vestiging bevindt zich op de Campus van de Universiteit van Wageningen. Helaas kampt de huidige franchisenemer met gezondheidsproblemen, waardoor de vestiging te koop wordt aangeboden.

De vestiging is sinds 28 februari 2017 geopend. Omdat het een vrij nieuwe vestiging betreft is de aanwezige apparatuur nog vrij nieuw en kwalitatief uitstekend. De vestiging heeft 40 zitplaatsen binnen en 28 zitplaatsen op het terras buiten. Deze kunnen beiden nog uitgebreid worden. Omdat er een horecavergunning aanwezig is, mag er ook alcohol worden geschonken. Dit breidt ook sterk de horeca-mogelijkheden uit.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
-
Oppervlakte:
-
Adres:
Bornsesteeg 32, 6708 PE Wageningen Gelderland

Kaldi Arnhem

Omschrijving:

Kaldi is een succesvolle en onderscheidende franchiseformule waar het gebruik van de producten koffie en thee als een lifestyle wordt gepresenteerd. Kaldi geeft antwoord op de vraag hoe in Nederland de komende jaren ingespeeld kan worden op de toenemende vraag naar espressomachines en  specialiteitskoffie en -thee.

Het concept kent een unieke formule. Deze integreert drie functies: een winkel (retail)-, een proeflokaal- en een zogeheten “take away”-functie. Daarnaast krijgen Kaldi-franchisenemers steeds vaker vragen vanuit het midden- en kleinbedrijf om hun koffie- en theevoorziening te regelen.

Bent u een zelfstandige (aanstaande) ondernemer op MBO-niveau, die minimaal 50 uur in de week met passie wil ondernemen? En beschikt u over retail/verkoop ervaring plus een eigen vermogen van minimaal € 30.000? Neem dan contact op met Kaldi!

Overnameprijs:
Eigen vermogen: € 30.000
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
-
Adres:
Arnhem Gelderland
Verkocht

Multivlaai Harderwijk

Omschrijving:

Ben jij een ondernemer die binnen de kaders van een professionele franchiseorganisatie wil meegroeien? Ben je initiatiefrijk, commercieel en heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit?
MultiVlaai Harderwijk wordt ter overname aangeboden.

Harderwijk is een stad met ruim 45.000 inwoners en krijgt in de zomer een groot aantal bezoekers. Deze mooie MultiVlaai vestiging is helemaal in de nieuwe huisstijl van MultiVlaai uitgevoerd en beschikt over 26 zitplaatsen voor een heerlijk kopje thee of koffie bij een lekker puntje vlaai. Naast het ruime assortiment aan dagverse Limburgse vlaaien verkoopt MultiVlaai Harderwijk ook Belgische bonbons van het A-merk Leonidas, en prachtige en verrassende taarten en ander gebak. En natuurlijk bezorgen wij graag bij u thuis of op het werk.

Voor deze vestiging is MultiVlaai op zoek naar een enthousiase en ondernemende franchisenemer die actief en gericht de markt kan benaderen, want; MultiVlaai verwent elk moment!

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Multivlaai!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
-
Adres:
Schoenmakersstraat 24 Harderwijk Gelderland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2

 

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-banner-abn-amro-3