Franchisevestigingen ter overname

Bestaand bedrijf kopen? Hier bieden bieden franchiseformules en/of ondernemers hun franchisevestiging ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf (franchise) of een winkel/vestiging kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start maken als ondernemer onder de naam van een franchiseformule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen alle franchiseformules te zoeken.

De franchise vestigingen die op deze pagina ter overname staan zijn te koop. De overnameprijs, omzet en overige informatie worden in de meeste gevallen vrijgegeven. Dit doen we om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de huidige situatie van een desbetreffende vestiging ter overname. Helaas is het in sommige situaties niet mogelijk om deze (privacygevoelige) informatie vrij online te publiceren. De meeste formules geven u in een later stadium inzage in de huidige (financiële) situatie van het bedrijf dat te koop wordt aangeboden.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit betekent niet per definitie dat de franchisevestigingen die te koop staan, niet rendabel zijn. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Eventuele redenen van verkoop van de winkel zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet is verlengd, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande winkel koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Op zoek naar een nieuw te openen vestiging in plaats van een bestaande vestiging? Kijk hier voor de franchisemogelijkheden per regio.

Verkopen?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden: (055) 8200 226 of info@denationalefranchisegids.nl

Lees meer

 

Zoeken...

Totaal: 14 gevonden

Bakker Bart Putten

Omschrijving:

De Bakker Bart in Putten is gevestigd in dé winkelstraat in het centrum van Putten en heeft een behoorlijke vaste schare aan klanten. Deze goed onderhouden en zeer nette winkel staat bekend om zijn gastvrijheid! Kansen voor deze winkel liggen niet alleen in de bezorgmarkt, maar zeker ook de zakelijke markt. En ondanks dat Bakker Bart de grootste lunchbezorger van Nederland is, biedt dit nog steeds enorme kansen!

De winkel is goed onderhouden, maar kan ondanks dat nog wel wat modernisering gebruiken. In samenspraak met de nieuwe franchisenemer, zal de franchisegever (Bart’s Retail) hier een plan voor maken. Bij een juiste kandidaat is de winkel op korte termijn over te nemen.

Overnameprijs:
N.ot.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
189 m²
Adres:
Dorpsstraat 22, 3881 BD Putten Gelderland

Bruna Ede

Omschrijving:

De ondernemer biedt vanwege persoonlijke omstandigheden de vestiging ter overname aan. Het gaat om een gezonde winstgevende vestiging met potentieel om dit nog flink uit te bouwen.

Bruna is marktleider in (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten. Ook is Bruna één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, staatsloten, cadeau- en schoolartikelen. Bruna Ede is erg gunstig gelegen: direct aan de ingang van Winkelcentrum Stadspoort Ede.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
€ 850.000 - € 950.000
Oppervlakte:
145 m²
Adres:
Stadspoort 15, 6716 RH Ede Gelderland

Coffee Fellows Apeldoorn

Omschrijving:

Een Coffee Fellows vestiging in samenwerking met Albert Heijn, een directe doorgang naar de AH met ook een eigen entree aan het plein “de Anklaar”. Ruim 60 m2 terras op het plein en zomerdag naast Coffee Fellows ook een vestiging van Amici Gelato met Italiaans schepijs. Gelegen in het hart van Apeldoorn Noord met een enorm verzorgingsgebied.

Overnameprijs:
Nader vrij te geven
Omzet:
> € 200.000
Oppervlakte:
93 m²
Adres:
Anklaar Gelderland

Johnny’s Burger Co. Apeldoorn

Omschrijving:

Johnny’s Burger Co. is een succesvolle en snelgroeiende franchiseformule. Johnny’s Burger Company is het eerste hamburger take away & delivery franchiseconcept van Nederland. Hun productieproces en bedrijf is volledig ingericht op het bezorgen van burgers. Belangrijk is dat de burgers vrij zijn van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Het vlees is traceerbaar tot bij de boer en gemaakt van halal rundvlees.

Johnny’s Burger Apeldoorn ligt op een absolute toplocatie, aan Stationsstraat 158A in het centrum. De locatie is een blikvanger met veel passanten. Ook voor bezorging bevindt de vestiging zich op een hele strategische positie. Bij de vestiging behoort een exclusief verzorgingsgebied van 160.000 inwoners waarin nog meerdee vestigingen geopend kunnen worden. Het gaat om een splinternieuwe vestiging die ‘turn key’ wordt opgeleverd. De totale investering bedraagt € 99.000.

Overnameprijs:
€ 99.000 turn key
Omzet:
N.n.b.
Oppervlakte:
90 m²
Adres:
Stationsstraat 158A, Apeldoorn Gelderland

Kwalitaria Apeldoorn Anklaar

Omschrijving:

Op een mooie hoeklocatie op het plein, tussen Albert Heijn en Action, krijgt de nieuwe Kwalitaria Délifrance Anklaar steeds meer vorm. Het restaurant gaat straks de mogelijkheid bieden om koffie te drinken, te lunchen en te dineren. En hebben mensen geen tijd om in jouw zaak aan te schuiven? Dan kunnen ze hun maaltijd ook gewoon afhalen of laten bezorgen.

Om de nieuwe vestiging op winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn te runnen is Kwalitaria Délifrance op zoek naar een geschikte franchisenemer. Een unieke kans om jouw eigen zaak te starten dus!

Binnen bevinden zich ongeveer 42 zitplaatsen en buiten op het terras zijn dit er ongeveer 30.
De jaarlijkse service- en promotiekosten zijn €2.236,50 en de geschatte vrije marktruimte bedraagt €450.000.

Overnameprijs:
€ 40.000
Omzet:
€ 450.000
Oppervlakte:
150 m²
Adres:
Winkelcentrum Anklaar Blok 1 Apeldoorn Gelderland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3