Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules en/of ondernemers franchisevestigingen ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf of winkel (of vestiging) kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een bestaande franchise formule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen franchises te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 12 gevonden

Bruna Ede

Omschrijving:

De ondernemer biedt vanwege persoonlijke omstandigheden de vestiging ter overname aan. Het gaat om een gezonde winstgevende vestiging met potentieel om dit nog flink uit te bouwen.

Bruna is marktleider in (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten. Ook is Bruna één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, staatsloten, cadeau- en schoolartikelen. Bruna Ede is erg gunstig gelegen: direct aan de ingang van Winkelcentrum Stadspoort Ede.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
€ 850.000 - € 950.000
Oppervlakte:
145 m²
Adres:
Stadspoort 15, 6716 RH Ede Gelderland

Kaldi Arnhem

Omschrijving:

Kaldi is een succesvolle en onderscheidende franchiseformule waar het gebruik van de producten koffie en thee als een lifestyle wordt gepresenteerd. Kaldi geeft antwoord op de vraag hoe in Nederland de komende jaren ingespeeld kan worden op de toenemende vraag naar espressomachines en  specialiteitskoffie en -thee.

Het concept kent een unieke formule. Deze integreert drie functies: een winkel (retail)-, een proeflokaal- en een zogeheten “take away”-functie. Daarnaast krijgen Kaldi-franchisenemers steeds vaker vragen vanuit het midden- en kleinbedrijf om hun koffie- en theevoorziening te regelen.

Bent u een zelfstandige (aanstaande) ondernemer op MBO-niveau, die minimaal 50 uur in de week met passie wil ondernemen? En beschikt u over retail/verkoop ervaring plus een eigen vermogen van minimaal € 30.000? Neem dan contact op met Kaldi!

Overnameprijs:
Eigen vermogen: € 30.000
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
-
Adres:
Arnhem Gelderland

Kwalitaria Apeldoorn Anklaar

Omschrijving:

Op een mooie hoeklocatie op het plein, tussen Albert Heijn en Action, krijgt de nieuwe Kwalitaria Délifrance Anklaar steeds meer vorm. Het restaurant gaat straks de mogelijkheid bieden om koffie te drinken, te lunchen en te dineren. En hebben mensen geen tijd om in jouw zaak aan te schuiven? Dan kunnen ze hun maaltijd ook gewoon afhalen of laten bezorgen.

Om de nieuwe vestiging op winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn te runnen is Kwalitaria Délifrance op zoek naar een geschikte franchisenemer. Een unieke kans om jouw eigen zaak te starten dus!

Binnen bevinden zich ongeveer 42 zitplaatsen en buiten op het terras zijn dit er ongeveer 30.
De jaarlijkse service- en promotiekosten zijn €2.236,50 en de geschatte vrije marktruimte bedraagt €450.000.

Overnameprijs:
€ 40.000
Omzet:
€ 450.000
Oppervlakte:
150 m²
Adres:
Winkelcentrum Anklaar Blok 1 Apeldoorn Gelderland

Kwalitaria Délifrance Arnhem

Omschrijving:

Ter overname: bestaande cafetaria lunchroom, incl. terras. De vestiging is gelegen in het winkelcentrum Presikhaaf, Arnhem.

Overnameprijs:
€ 225.000
Omzet:
€500.000 - €600.000
Oppervlakte:
Adres:
Hanzestraat 147, 6826 MJ Arnhem Gelderland

MultiVlaai Arnhem (twee vestigingen)

Omschrijving:

In Arnhem worden 2 MultiVlaai vestigingen in één koop ter overname aangeboden ; MultiVlaai Kronenburg en MultiVlaai Presikhaaf.

MultiVlaai  Kronenburg

In Arnhem-Zuid is altijd iets te doen, zeker bij winkelcentrum Kronenburg. Van gezellige jaarmarkten rondom het nieuwe seizoen, evenementen voor zowel Vaderdag als Moederdag, maar ook prijsvragen en eenmalige acties. Kronenburg organiseert daarbij ook activiteiten voor de jongste bezoekers! Denk aan speciale Sinterklaasdagen of knutselen in het winkelcentrum tijdens Halloween of Pasen. Kronenburg ligt aan de rand van Arnhem-Zuid langs de A325 en N325. Beide wegen zijn belangrijke toegangswegen naar Arnhem. Het winkelcentrum is door de combinatie van ligging en (snel)wegen eenvoudig en snel te bereiken met de auto.

MultiVlaai Presikhaaf

Kijk jij ook zo uit naar een dagje winkelen? Dan is winkelcentrum Presikhaaf dé plek om je slag te slaan. In het winkelcentrum (nabij centrum Arnhem) bevinden zich winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca. De winkels in het Arnhemse Presikhaaf bieden kleding, schoenen en accessoires voor dames, heren en kinderen. Daarnaast zijn er geregeld leuke events en acties in het winkelcentrum. Ook voor de dagelijkse boodschappen kun je bij Presikhaaf terecht. Albert Heijn en Coop zijn 7 dagen per week geopend. Bij winkelcentrum Presikhaaf is parkeren altijd gratis.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
50 m² (Presikhaaf) + 60 m² (Kronenburg)
Adres:
WC Presikhaaf, Hanzestraat 304 & WC Kronenburg, Kronenburgpassage 96 Gelderland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3


Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

skyscraper-banner-website