Franchisevestigingen ter overname

Bestaand bedrijf kopen? Hier bieden franchiseformules en/of ondernemers hun franchisevestiging ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf (franchise) of een winkel/vestiging kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start maken als ondernemer onder de naam van een franchiseformule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen alle franchiseformules te zoeken.

De franchise vestigingen die op deze pagina ter overname staan zijn te koop. De overnameprijs, omzet en overige informatie worden in de meeste gevallen vrijgegeven. Dit doen we om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de huidige situatie van een desbetreffende vestiging ter overname. Helaas is het in sommige situaties niet mogelijk om deze (soms privacygevoelige) informatie vrij online te publiceren. De meeste franchiseformules geven u in een later stadium inzage in de huidige (financiële) situatie van het bedrijf dat te koop wordt aangeboden.

Reden van verkoop

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom franchisenemers hun franchise vestiging te koop/ter overname aanbieden. Dit betekent daarom niet per definitie dat de franchisevestigingen die te koop staan, niet rendabel zijn. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Eventuele redenen van verkoop van de franchise winkel zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet is verlengd, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande winkel koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Op zoek naar een nieuw te openen vestiging in plaats van een bestaande vestiging? Kijk hier voor de franchisemogelijkheden per regio.

Uw franchise ter overname aanbieden?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden: (055) 8200 226 of info@denationalefranchisegids.nl

Lees meer

 

Zoeken...

Totaal: 7 gevonden

Bakker Bart Putten

Omschrijving:

De Bakker Bart in Putten is gevestigd in dé winkelstraat in het centrum van Putten en heeft een behoorlijke vaste schare aan klanten. Deze goed onderhouden en zeer nette winkel staat bekend om zijn gastvrijheid! Kansen voor deze winkel liggen niet alleen in de bezorgmarkt, maar zeker ook de zakelijke markt. En ondanks dat Bakker Bart de grootste lunchbezorger van Nederland is, biedt dit nog steeds enorme kansen!

De winkel is goed onderhouden, maar kan ondanks dat nog wel wat modernisering gebruiken. In samenspraak met de nieuwe franchisenemer, zal de franchisegever (Bart’s Retail) hier een plan voor maken. Bij een juiste kandidaat is de winkel op korte termijn over te nemen.

Overnameprijs:
N.ot.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
189 m²
Adres:
Dorpsstraat 22, 3881 BD Putten Gelderland

Kwalitaria Délifrance Arnhem

Omschrijving:

Ter overname: bestaande cafetaria lunchroom, incl. terras. De vestiging is gelegen in het winkelcentrum Presikhaaf, Arnhem.

Overnameprijs:
€ 225.000
Omzet:
€500.000 - €600.000
Oppervlakte:
Adres:
Hanzestraat 147, 6826 MJ Arnhem Gelderland

Kwalitaria Gelderland

Omschrijving:

Kwalitaria in Gelderland is opzoek naar een nieuwe franchisenemer. Wanneer je franchisenemer bent bij Kwalitaria franchise, draag je het merk met trots uit. Door de ondersteuning vanuit de formule, heb jij tijd om je volledig te richten op het ondernemerschap. Onze kwalitatieve producten zijn net even anders en daarmee bijzonder lekker. De focus ligt op duurzaamheid omdat we geloven in (h)eerlijke producten van Hollandse bodem. We spelen in op trends en ontwikkelingen, zodat onze franchisenemers voorop lopen in de markt.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie ontvangen of in contact komen? Klik dan op de oranje knop!

Overnameprijs:
€ 250.000 - € 275.000
Omzet:
€ 450.000
Oppervlakte:
130 m²
Adres:
Gelderland Gelderland

Leonidas Arnhem

Omschrijving:

Na vele jaren gaat de ondernemer van de Leonidas winkels in Arnhem binnenkort met welverdiend pensioen. De winkel bevindt zich op een toplocatie: in het centrum van de stad aan de populaire Bakkerstraat 2.

De winkel is al jaren erg succesvol en laat ook tijdens corona mooie omzetcijfers zien. Omdat de winkel hier al langere tijd gevestigd is zijn er veel vaste klanten. Ook levert de ondernemer veel relatiegeschenken in de feestmaanden. Er is nog ruim potentieel om het resultaat nog verder te verhogen. Vanzelfsprekend krijgt u inzage in alle beschikbare financiële gegevens en andersoortige bestanden.

Overnameprijs:
Vanaf € 25.000 (ben. eigen vermogen)
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
circa 45 m²
Adres:
Bakkerstraat 2, Arnhem Gelderland

Partytentverhuur De Achterhoek

Omschrijving:

Partytentverhuur De Achterhoek is onderdeel van de franchise onderneming  Partytentverhuur Nederland. Met inmiddels 30 vestigingen verspreidt in Nederland is er in elke provincie één of meerderde van Partytentverhuur Nederland vestigingen te vinden.

In de streek de Achterhoek zijn wij opzoek naar een ondernemer die de fakkel wil overnemen van de oude franchisenemer die een andere uitdaging heeft gevonden. Inmiddels is Partytentverhuur Achterhoek al 3 jaar actief en komen er dagelijks aanvragen binnen.

Om te starten met Partytentverhuur De Achterhoek wordt er een investering gevraagd van tussen de €5000,-  en €10.000,- voor een eerste inventaris. Naast het standaard assortiment ben jij ook vrij om eigen feest gerelateerde artikelen aan te bieden op jouw eigen website.

Klik voor meer informatie op de oranje knop!

Overnameprijs:
Tussen € 5.000 tot € 10.000
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Ben. opslagruimte 15 m²
Adres:
De Achterhoek Gelderland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise