Franchisevestigingen ter overname

Bestaand bedrijf kopen? Hier bieden bieden franchiseformules en/of ondernemers hun franchisevestiging ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf (franchise) of een winkel/vestiging kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start maken als ondernemer onder de naam van een franchiseformule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen alle franchiseformules te zoeken.

De franchise vestigingen die op deze pagina ter overname staan zijn te koop. De overnameprijs, omzet en overige informatie worden in de meeste gevallen vrijgegeven. Dit doen we om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de huidige situatie van een desbetreffende vestiging ter overname. Helaas is het in sommige situaties niet mogelijk om deze (soms privacygevoelige) informatie vrij online te publiceren. De meeste franchiseformules geven u in een later stadium inzage in de huidige (financiële) situatie van het bedrijf dat te koop wordt aangeboden.

Reden van verkoop

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom franchisenemers hun franchise vestiging te koop/ter overname aanbieden. Dit betekent daarom niet per definitie dat de franchisevestigingen die te koop staan, niet rendabel zijn. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Eventuele redenen van verkoop van de franchise winkel zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet is verlengd, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande winkel koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Op zoek naar een nieuw te openen vestiging in plaats van een bestaande vestiging? Kijk hier voor de franchisemogelijkheden per regio.

Uw franchise ter overname aanbieden?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden: (055) 8200 226 of info@denationalefranchisegids.nl

Lees meer

 

Zoeken...

Totaal: 6 gevonden

Bruna Geleen

Omschrijving:

Zeer rendabele Bruna winkel ter overname met met een Post en ING formule, plus een Geldmaat.

Omdat de ondernemer al twee andere vestigingen heeft en hij bovendien over een aantal jaren met pensioen gaat wordt deze vestiging ter overname aangeboden. Het gaat om een gezonde winstgevende vestiging met potentieel om dit nog verder uit te bouwen. Ook is er een goed functionerend team van gemotiveerde medewerkers die graag door wil gaan. Het succes van de winkel is o.a. te danken aan de sterke locatie (aan de Markt, nabij publiekstrekkers HEMA, Jan Linders en Bakker Bart), een PostNL-balie en een ING betaalautomaat.

Bruna is marktleider op het gebied van (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten. Bovendien is Bruna één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, staatsloten, cadeau- en schoolartikelen.

Overnameprijs:
€ 40.000 (eigen vermogen)
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
200 m² BVO en 178 m² VVO
Adres:
Markt 108, Geleen Limburg

Bruna Sittard

Omschrijving:

Bruna is marktleider in (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten. Ook is Bruna één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, staatsloten, cadeau- en schoolartikelen. Bruna Sittard is erg gunstig gelegen: centraal aan de Gruizenstraat, één van de populairste winkelstraten van Sittard.  Bruna is al 150 jaar actief in Nederland. Met bijna 300 moderen winkels en een merkbekendheid van 97% zijn we dan ook niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld.

Houd je van samenwerken? Is klant- en resultaatgerichtheid je op het lijf geschreven? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt het je wellicht ook leuk om samen met je partner iets nieuws op te starten?

Overnameprijs:
€ 35.000 (eigen vermogen)
Omzet:
Wordt in nader overleg vrijgegeven
Oppervlakte:
190 m²
Adres:
Gruizenstraat 14, 6131 EH Sittard Limburg

Eten met gemak! regio Zuid-Limburg

Omschrijving:

Eten met gemak! is een verse maaltijdservice die lekkere en gezonde maaltijden bij consumenten aan huis levert. Als franchisenemer van Eten met gemak ben je zelfstandig ondernemer onder de vlag van Eten met gemak. Je staat er dus niet alleen voor!

Als franchisenemer ben je verantwoordelijk voor:

  • Bezorging van de bestellingen bij je klanten
  • Invoeren van de bestellijsten van je klanten in het bestelsysteem
  • Factureren van de afgenomen producten
  • Verzorgen van de promotie

Vanwege persoonlijke omstandigheden is onze huidige franchisenemer helaas genoodzaakt om dit jaar te stoppen met zijn franchiseonderneming. Het rayon is in februari 2019 nieuw opgestart en heeft een mooie groei laten zien. Hierdoor is er voor een opvolger een mooie basis gelegd, waarmee de onderneming verder uitgebouwd kan worden. Totdat er een geschikte nieuwe franchisenemer is gevonden, zal de huidige franchisegever het rayon blijven bedienen.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt in nader overleg vrijgegeven
Oppervlakte:
N.v.t.
Adres:
Gemeentes: Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Schinnen, Simpelveld en Voerendaal Limburg

Partytentverhuur Heerlen

Omschrijving:

Partytentverhuur regio Heerlen wordt nl. door de ondernemer vanwege persoonlijke omstandigheden ter overname aangeboden. Partytentverhuur Nederland is specialist in de verhuur van een breed scala van partytenten en aanverwante artikelen. Met inmiddels 30 vestigingen door heel Nederland is Partytentverhuur uitgegroeid tot een bewezen concept. Omdat de vaste kosten minimaal zijn en omdat de formule flexbibel is heeft corona maar een geringe invloed. Aantrekkelijk is dat meer dan de helft van de opdrachten via de website binnenkomen. Ondernemers kunnen tegen een geringe investering en met inzet van weinig tijd een aantrekkelijke bijverdienste creëren. 

Om te starten is er minimaal een opslagruimte van 15 m² nodig. Denk hierbij aan een garagebox of een deel van loods binnen een bestaand eigen bedrijf. Het verhuren van partytenten en andere feestmaterialen is namelijk goed te combineren met bijvoorbeeld een cateringbedrijf. Om te starten met Partytentverhuur Heerlen wordt er een investering gevraagd van tussen de € 5.000  en € 10.000 voor een eerste inventaris. Naast het standaard assortiment ben jij ook vrij om eigen feest gerelateerde artikelen aan te bieden op jouw eigen website!

Overnameprijs:
Wordt nader bekend gemaakt
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
15 m²
Adres:
Heerlen Limburg

Primera Brunssum

Omschrijving:

Primera is een landelijke winkelketen van, voor en door zelfstandig ondernemers. Samen sterk, betrokken, professioneel zijn een aantal van onze kernpunten. Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen!

Voor een nieuwe Primera winkel in omgeving Brunssum zijn wij op zoek naar een ondernemer.

Overnameprijs:
€ 100.000 - € 150.000
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
125 m²
Adres:
Victoria 6, 6441 DR Brunssum Limburg
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2