Franchisevestigingen ter overname

Bestaand bedrijf kopen? Hier bieden bieden franchiseformules en/of ondernemers hun franchisevestiging ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf (franchise) of een winkel/vestiging kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start maken als ondernemer onder de naam van een franchiseformule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen alle franchiseformules te zoeken.

De franchise vestigingen die op deze pagina ter overname staan zijn te koop. De overnameprijs, omzet en overige informatie worden in de meeste gevallen vrijgegeven. Dit doen we om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de huidige situatie van een desbetreffende vestiging ter overname. Helaas is het in sommige situaties niet mogelijk om deze (soms privacygevoelige) informatie vrij online te publiceren. De meeste franchiseformules geven u in een later stadium inzage in de huidige (financiële) situatie van het bedrijf dat te koop wordt aangeboden.

Reden van verkoop

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom franchisenemers hun franchise vestiging te koop/ter overname aanbieden. Dit betekent daarom niet per definitie dat de franchisevestigingen die te koop staan, niet rendabel zijn. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Eventuele redenen van verkoop van de franchise winkel zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet is verlengd, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande winkel koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Op zoek naar een nieuw te openen vestiging in plaats van een bestaande vestiging? Kijk hier voor de franchisemogelijkheden per regio.

Uw franchise ter overname aanbieden?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden: (055) 8200 226 of info@denationalefranchisegids.nl

Lees meer

 

Zoeken...

Totaal: 15 gevonden

Grando Keukens & Bad – Noord-Brabant

Omschrijving:

Grando Keukens & Bad is een landelijk opererende franchiseformule met 34 vestigingen, waarbij de ondernemers centraal staan. Onze franchisenemers kunnen profiteren van een professionele retail organisatie, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op het persoonlijk adviseren van de klant. Bij ons is elk filiaal een eigen zaak. Onze franchisenemers zijn echte ondernemers die hart voor de zaak hebben en een luisterend oor.

Grando Keukens & Bad is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde franchisenemers die, op basis van een franchiseformule, een zaak willen openen. Wij vragen geen extreem hoge investeringen, maar bieden een transparant en duidelijk concept gebaseerd op een duurzaam en correct partnership.

Als ondernemer heeft u passie voor het vak én voor het eindresultaat. U bent de ‘local hero’ en biedt de consument inspiratie en vernieuwende ideeën op het gebied van keukens en badkamers.

Bent u ondernemend, gemotiveerd en ambitieus? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Overnameprijs:
In overleg
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
> 500 m2
Adres:
Regio Noord-Brabant Noord-Brabant

O’Tacos Eindhoven

Omschrijving:

De nr. 1 succesvolste franchiseformule van Frankrijk is van start gegaan in Nederland!

O’Tacos is specialist in fastfood waarbij de taco centraal staat. De smaak helemaal is aangepast aan de Europese voorkeuren. Dat bleek een schot in de roos: in tien jaar tijd groeide de formule van de eerste vestiging in Grenoble naar maar liefst  300 vestigingen, 40.000 dagelijkse klanten, 15.000.000 maaltijden per jaar en 2.750.000 volgers op Facebook.

De formule is nu op zoek naar een enthousiaste ondernemer voor de op korte termijn te openen vestiging in Eindhoven. Meer informatie? Klik dan op de aanvraag-knop!

Overnameprijs:
Minimaal benodigd eigen vermogen: € 75.000
Omzet:
Circa € 900.000
Oppervlakte:
Minimaal 150 m²
Adres:
Eindhoven Noord-Brabant

Panos Bergen op Zoom

Omschrijving:

Panos Bergen op Zoom is gelegen aan de Wouwsestraat, een van Bergen op Zooms drukste winkelstraten waar dagelijks vele mensen tijdens het shoppen neerstrijken voor de welbekende luxe broodjes, koffies, salades en zoetigheden waar Panos al jaar en dag bekend om staat. Panos is een franchise met inmiddels ruim 250 winkels en fastservice punten in Europa. De vestiging in Bergen op Zoom is ruim van opzet en heeft echt een lunchroom met to-go functie. De zaak is ± 5 jaar geleden geheel nieuw gebouwd en voorzien van een kwalitatief waardevolle inventaris met diverse koelvitrines, ovens, op maat gemaakt meubilair etc. Een ideale zaak voor een ondernemend echtpaar die hier onder franchise basis OF met eigen concept de zaak gaan runnen. Gelet op de ligging en uitstraling van het bedrijf is een succes haast gegarandeerd.

Overnameprijs:
Op aanvraag
Omzet:
€ 280.000
Oppervlakte:
148 m²
Adres:
Wouwsestraat 12, 4611 PL Noord-Brabant

Papa John’s Tilburg

Omschrijving:

De franchiseformule groeit sneller dan ooit. Het eerste pizzarestaurant in Amsterdam werd geopend in 2016 en binnen een jaar volgden nog 4 restaurants in Amsterdam en 6 elders in het land. Inmiddels heeft Papa John’s al 30 winkels geopend en willen zij nog verder groeien.

Voor de vestiging in Tilburg is Papa John’s op zoek naar een enthousiaste franchisenemer die begin 2021 met hen deze vestiging tot een succes wil maken.

Overnameprijs:
€ 175.000 exclusief BTW
Omzet:
n.b.
Oppervlakte:
130 m²
Adres:
Heuvelring 55, 5038 CJ, Tilburg Noord-Brabant

Partytentverhuur Tilburg

Omschrijving:

Partytentverhuur Tilburg is onderdeel van de franchise onderneming  Partytentverhuur Nederland. Met inmiddels 30 vestigingen verspreidt in Nederland is er in elke provincie één of meerderde van Partytentverhuur Nederland vestigingen te vinden. In Tilburg zijn wij opzoek naar een ondernemer die de fakkel wil overnemen van de oude franchisenemer die een andere uitdaging heeft gevonden. Inmiddels is Partytentverhuur Tilburg al 5 jaar een bekend gezicht in Tilburg, en is een mooie vaste klantenkring opgebouwd.

Partytentverhuur Tilburg heeft een eigen website, die binnenkort in een nieuw en modern jasje wordt gestoken. In samenwerking met een online marketing bureau zorgt Partytentverhuur Nederland ervoor dat elke vestiging, dus ook Tilburg,  bovenaan de zoekmachines staan!

Om te starten is er minimaal een opslagruimte van 15 m² nodig. Denk hierbij aan een garagebox of een deel van loods binnen een bestaand eigen bedrijf. Het verhuren van partytenten en andere feestmaterialen is namelijk goed te combineren met bijvoorbeeld een cateringbedrijf. Om te starten met Partytentverhuur Tilburg wordt er een investering gevraagd van tussen de € 5.000  en € 10.000 voor een eerste inventaris. Naast het standaard assortiment ben jij ook vrij om eigen feest gerelateerde artikelen aan te bieden op jouw eigen website!

Overnameprijs:
€ 5.000  en € 10.000
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
15 m²
Adres:
Tilburg Noord-Brabant
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3