Franchisevestigingen ter overname

Bestaand bedrijf kopen? Hier bieden bieden franchiseformules en/of ondernemers hun franchisevestiging ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf (franchise) of een winkel/vestiging kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start maken als ondernemer onder de naam van een franchiseformule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen alle franchiseformules te zoeken.

De franchise vestigingen die op deze pagina ter overname staan zijn te koop. De overnameprijs, omzet en overige informatie worden in de meeste gevallen vrijgegeven. Dit doen we om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de huidige situatie van een desbetreffende vestiging ter overname. Helaas is het in sommige situaties niet mogelijk om deze (privacygevoelige) informatie vrij online te publiceren. De meeste formules geven u in een later stadium inzage in de huidige (financiële) situatie van het bedrijf dat te koop wordt aangeboden.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit betekent niet per definitie dat de franchisevestigingen die te koop staan, niet rendabel zijn. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Eventuele redenen van verkoop van de winkel zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet is verlengd, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande winkel koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Op zoek naar een nieuw te openen vestiging in plaats van een bestaande vestiging? Kijk hier voor de franchisemogelijkheden per regio.

Verkopen?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden: (055) 8200 226 of info@denationalefranchisegids.nl

Lees meer

 

Zoeken...

Totaal: 14 gevonden

30ml Coffee Roasters Amsterdam

Omschrijving:

30ml Spaarndammerbuurt Amsterdam Franchisenemer gezocht

Coffee Shots Specialty coffee – Spaarndammerbuurt wordt 30ml

Per 1 mei 2020 (of zoveel eerder als mogelijk) zal de buurt specialty coffee bar van Coffee Shots onder een andere naam verdergaan: 30ML Coffee Roasters. De koffiebar wordt sinds de opening goed bezocht door oude en vooral nieuwe bewoners uit de buurt. Die brug slaan was ook een doelstelling van het café. Intussen is een ander initatief, een grote koffiebranderij in Amsterdam-Noord (Amsterdam Roasters) steeds meer aandacht gaan vragen. Daar ligt nu de focus: koffie branden voor bedrijven en horeca die versgebrande koffiebonen willen waarbij de koffieboeren een leefbaar inkomen wordt gegarandeerd. Met deze nieuwe richting wordt de koffiebar aan de van Noordstraat 26 per 1 mei 2020 overgedragen aan 30ML.

Overnameprijs:
€ 95.000
Omzet:
Op aanvraag
Oppervlakte:
45 m²
Adres:
Van Noordtstraat 26 Amsterdam Noord Holland

Bakker Bart Hoorn

Omschrijving:

De Bakker Bart van Hoorn is gevestigd in de belangrijkste winkelstraat van het centrum en op een doorgaande route van en naar het treinstation. Daarnaast ligt het op een steenworp afstand van het nieuw aan te leggen stadsstrand. Inclusief nieuwe fiets- en wandelmogelijkheden. Deze locatie is dus op de lange termijn voorzien van voldoende traffic. Daarnaast zorgt deze ligging ook voor een enorm potentieel voor bezorging. Dat is één van de pijlers van Bakker Bart en, ondanks dat we de grootste lunchbezorger van Nederland zijn, biedt dit nog steeds groei!

De winkel is goed onderhouden, maar kan ondanks dat nog wel wat modernisering gebruiken. In samenspraak met de nieuwe franchisenemer, zal de franchisegever (Bart’s Retail) hier een plan voor maken. Bij een juiste kandidaat is de winkel op korte termijn over te nemen.

Overnameprijs:
N.ot.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
184 m²
Adres:
Grote Noord 140, 1621 KM Hoorn Noord Holland

Bakker Bart Huizen

Omschrijving:

Bakker Bart is een ondernemende, gastvrije en vooruitstrevende formule met passie voor het vak. Op elk moment van de dag wordt er vers brood gebakken, zodat gasten altijd kunnen genieten van de allerlekkerste producten. Word jij Bakker Bart?

De ondernemer van Bakker Bart Huizen biedt zijn winkel ter overname aan. De winkel is in goed staat en snel over te nemen. Huizen telt ruim 41.000 inwoners met een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan winkels en horeca gelegenheden. Kansen voor deze goedlopende winkel zijn de groeiende bezorgmarkt.

Interesse in de vestiging in Huizen? Reageer dan op deze advertentie (onderstaande buttom).

Overnameprijs:
Op aanvraag
Omzet:
Op aanvraag
Oppervlakte:
Tussen de 100 en 250m²
Adres:
Oude Raadhuisplein 1, 1271 RH Noord Holland
welkom in je nieuwe bruna

Bruna Amsterdam Sloten

Omschrijving:

Bruna is met bijna 300 moderne winkels de belangrijkste aanbieder van boeken, tijdschriften, wenskaarten en schrijfwaren. Bruna is al 150 jaar actief in Nederland. Met een merkbekendheid van 97% zijn we dan ook niet weg te denken in het Nederlandse straatbeeld.

Op winkelcentrum Sloten (België plein) is de mogelijkheid tot overname van de Bruna winkel.

Houd je van samenwerken? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En lijkt het je leuk samen met je partner iets nieuws op te gaan starten?.

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden voor overname van deze winkel? Vraag dan eerst de franchise informatie aan via operations@bruna.nl of neem contact op met Bert van Grevengoed via bgrevengoed@bruna.nl , of via tel. (020) 7676678.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
150 - 250 m²
Adres:
Winkelcentrum Sloten Noord Holland

Family Naarden

Omschrijving:

Family Naarden is een bestaande Family vestiging die ter overname wordt aangeboden. De locatie is gelegen in het pitoreske hart van Naarden. Het is een compacte vestiging die onlangs gedeeltelijk is vernieuwd.

Bij Family maak je gebruik van franchise en kun je toch zelfstandig ondernemen. Bij Family staat de ondernemer centraal. De gasten komen immers voor jou en jouw specialiteiten. Met kernwaarden als “voor elke moment”, “duurzaam” en het “thuisgevoel” onderscheidt Family zich van de normale cafetaria.

Iets voor jou?

Family Naarden is iets voor jou als jij wilt ondernemen in een formule waarin een mooie mix van afhalen en blijven eten is en waar gastvrijheid een belangrijke rol speelt.

De locatie;

  • is 110 m² en beschikt over 22 zitplaatsen binnen en 8 buiten.
  • biedt eventueel de mogelijkheid van een bovenwoning.
  • heeft een bakwand die 2 jaar geleden is vernieuwd.
Overnameprijs:
€ 130.000
Omzet:
€ 280.000
Oppervlakte:
110 m²
Adres:
Marktstraat 25, 1411 CZ Naarden Noord Holland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3

skyscraper-banner-website