Franchisevestigingen ter overname

Bestaand bedrijf kopen? Hier bieden bieden franchiseformules en/of ondernemers hun franchisevestiging ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf (franchise) of een winkel/vestiging kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start maken als ondernemer onder de naam van een franchiseformule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen alle franchiseformules te zoeken.

De franchise vestigingen die op deze pagina ter overname staan zijn te koop. De overnameprijs, omzet en overige informatie worden in de meeste gevallen vrijgegeven. Dit doen we om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de huidige situatie van een desbetreffende vestiging ter overname. Helaas is het in sommige situaties niet mogelijk om deze (soms privacygevoelige) informatie vrij online te publiceren. De meeste franchiseformules geven u in een later stadium inzage in de huidige (financiële) situatie van het bedrijf dat te koop wordt aangeboden.

Reden van verkoop

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom franchisenemers hun franchise vestiging te koop/ter overname aanbieden. Dit betekent daarom niet per definitie dat de franchisevestigingen die te koop staan, niet rendabel zijn. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Eventuele redenen van verkoop van de franchise winkel zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet is verlengd, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande winkel koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Op zoek naar een nieuw te openen vestiging in plaats van een bestaande vestiging? Kijk hier voor de franchisemogelijkheden per regio.

Uw franchise ter overname aanbieden?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden: (055) 8200 226 of info@denationalefranchisegids.nl

Lees meer

 

Zoeken...

Totaal: 9 gevonden

Bakker Bart Veenendaal

Omschrijving:

De vestiging wordt om privéredenen door de ondernemer ter overname aangeboden. Het gaat om een winstgevende vestiging met flink potentieel om dit nog verder uit te bouwen. Met name de bezorgmarkt is een aantrekkelijk potentieel. Bakker Bart is een oer-Hollandse formule met 95% naamsbekendheid en heeft verspreid in het hele land 155 winkels. De winkels bedienen ruim 12,5 miljoen tevreden gasten met producten uit eigen bakkerij. Belangrijk deel van de omzet komt binnen via het internet, mede daardoor vielen de gevolgen van corona erg mee.

Veenendaal heeft een dorps karakter en een groots winkelhart met een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan winkels, cafés en restaurants. De winkel is in nieuwstaat (2 jaar geleden verbouwd), er zijn dan ook geen grote investeringen op korte termijn te verwachten. De winkel is gevestigd in winkelcentrum Passage-De Corridor. Kansen voor deze goedlopende winkel zijn de groeiende bezorgmarkt en eventueel de zondagopening.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
totaal 150 m²
Adres:
Corridor 20, Veenendaal Utrecht

Big Bread Kitchen Soesterberg

Omschrijving:

Big Bread Kitchen heeft een toplocatie beschikbaar in Soesterberg ter overname. Er zit veel potentie in met 9.500 inwoners en maar 2 cafetaria’s, de gemeente wil er ook niet meer. Parkeerplaatsen voor de deur en nieuwbouwwijk in de omgeving.

Big Bread Kitchen is dé succesformule voor jouw cafetaria/lunchroom. Als ondernemer bij Big Bread Kitchen krijg je ondersteuning vanuit een solide organisatie. Een sterke formule zorgt ervoor dat je je niet druk hoeft te maken over de lastige en vooral tijdrovende aspecten van het ondernemen. De franchiseformule heeft zich in de loop der jaren bewezen en een sterke ontwikkeling doorgemaakt.

Overnameprijs:
€ 50.000 (eigen vermogen)
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
130 m²
Adres:
Rademakerstraat 32 Utrecht

Chocolate Company café Amersfoort

Omschrijving:

Chocolate Company Café is met de combinatie van horeca en retail het gehele jaar door succesvol, dankzij een sterk assortiment dat met de seizoenen meebeweegt. Naast de verkoop van hoogwaardige chocolade biedt Chocolate Company Café heerlijke lunches, High Tea of High Choc, de beste koffies en hoge kwaliteit gebak.

De vestiging bevindt zich op een hele mooie locatie, aan de populaire Arnhemsestraat en heeft door de strategische ligging ten opzichte van de binnenstad veel traffic. Ook tijdens corona is door afhaal nog een redelijke omzet geboekt. Verwachting is dat na de lock down de vestiging flink winstgevend kan zijn.

Indien u geïnteresseerd bent, kunnen wij u volkomen vrijblijvend nadere informatie toezenden. Natuurlijk krijgt u in een latere fase ook inzage in alle beschikbare financiële gegevens.

Overnameprijs:
€ 55.000
Omzet:
€ 200.000
Oppervlakte:
86 m²
Adres:
Arnhemsestraat 20, Amersfoort Utrecht

FitnessCabin studio Soest

Omschrijving:

Deze studio staat ter overname omdat de ondernemer zich wil focussen op het uitrollen van de landelijke dekking Infrarood Training in de FitnessCabin. We zoeken een ervaren of startende ondernemer om de zaak over te nemen en uit te bouwen. Het gaat om de vestiging in Soest die ruim een jaar operationeel is. Ondanks de Coronasluiting heeft deze vestiging zich staande kunnen houden en is er momenteel een klantenbestand van 90 klanten. Er wordt winst gemaakt volgens de prognose. Het bedrijf bevindt zich nog in de groeifase en heeft potentie tot een uitgroei van 250 klanten. Deze vestiging heeft 5 FitnessCabins in gebruik t.w.v. € 57.500. Verder is de vestiging volledig verbouwd met wacht/kleedruimte, badkamer toiletruimte, spreekkamer, achter ingang en keuken. Er zijn 2 personeelsleden in dienst met veel ervaring en uitmuntend klantencontact. Eventueel is het personeel bereid het contract te laten ontbinden.

Het klantenbestand bestaat uit dames tussen de 40 en 60. Dit is de doelgroep waar de FitnessCabin studio zich op richt. De studio is daarom uitsluitend voor dames. De doelstelling van de studio is dames te begeleiden naar een vitaal lichaam met een gezond gewicht, minder fysieke klachten en een goed immuunsysteem. Infrarood draagt daar voor zeker 50% aan bij. Infrarood heeft een zeer positief effect op onze gezondheid, flexibiliteit van spieren en pezen, de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen. Door de warmte is de verbranding hoog. Omdat de training liggend wordt uitgevoerd kunnen er 3 spiergroepen tegelijk getraind worden. Een training duurt mede daarom tussen de 25 en 30 minuten.

 

Overnameprijs:
€ 245.000
Omzet:
Omzet: 60.000 tot nu toe over 2020 (Corona sluiting van 17 maart tot 1 juli 2020)
Oppervlakte:
80 m²
Adres:
Burg de Grothestraat 7, Soest Utrecht

Johnny’s Burger Co. Amersfoort

Omschrijving:

Op een geweldige plek in het centrum van Amersfoort, met een ruim terras aan de Stadsring, bevindt zich Johnny’s Burger Company (JBC) Amersfoort. Met een warme inrichting, stijlvolle tafels en stoelen kent de vestiging een mooie en laagdrempelige uitstraling. Het terras biedt plaats aan 50 gasten. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur van een zeer goede kwaliteit. Vanwege gezondheidsredenen is de huidige franchisenemer helaas genoodzaakt om zijn vestiging te verkopen. Het gaat om een winstgevende vestiging. Het is de enige JBC vestiging in Nederland met zowel een bezorg- als restaurantfunctie. Er is nog flink potentieel om de winst nog verder uit te bouwen.

Johnny’s Burger Co. is het eerste hamburger take away & delivery franchiseconcept van Nederland. Het productieproces is volledig ingericht op het bezorgen van burgers. Belangrijk is dat de burgers vrij zijn van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Het vlees is traceerbaar tot bij de boer en gemaakt van halal rundvlees. Johnny Burger Company is in 2014 opgericht en beschikt inmiddels over 30 vestigingen in Nederland en drie in België en is daarmee één van de snelst groeiende franchiseformules van Nederland.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
€ 500.000
Oppervlakte:
150 m²
Adres:
Stadsring 96 Utrecht
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2